Μπορεί η πρώτη πρόταση που κατέθεσε η Σάρλοτ στην Κρουζ Αζούλ για να κάνει δικό της τον Γιώργο Γιακουμάκη να... έπεσε στα βράχια, ωστόσο οι Αμερικανοί δεν το έβαλαν κάτω. Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Μεξικό κατέθεσαν νέα προσφορά το Σάββατο (19/07), η οποία δεν αφήνει καθόλου ασυγκίνητους τους Μεξικανούς.
Η καινούργια προσπάθεια που καταβάλουν οι Αμερικανοί αφορά και πάλι τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για έναν χρόνο και την συμφωνία σε οψιόν αγοράς του, η οποία θα παίρνει μάλιστα και υποχρεωτικό χαρακτήρα με βάση κάποιους στόχους που θα τεθούν, κάτι στο οποίο επέμειναν οι Μεξικανοί.
Ένας σημαντικός παράγοντας, όμως, για να κλείσει αυτό το deal είναι και η υψηλή αμοιβή που έχει ο Γιώργος Γιακουμάκης στο συμβόλαιό του με την Κρουζ Αζούλ. Γι' αυτό το λόγο εκείνη έδωσε πλήρη ελευθερία στην Σάρλοτ να μιλήσει με τον Έλληνα επιθετικό ώστε να βρεθεί μία άκρη για τις απολαβές του. Λέγεται πως ο παίκτης είναι πρόθυμος να δεχθεί μία μείωση προκειμένου να προχωρήσει η συμφωνία. Οι εξελίξεις αυτές κάνουν όλες τις πλευρές αισιόδοξες πως μπορεί να κλείσει σύντομα το deal.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

