Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η στιγμή που οι Χούθι επιτίθενται στο ελληνόκτητο πλοίο Magic Seas (VIDEO)

Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο που καταγράφει την επίθεση ενόπλων των Χούθι κατά του ελληνόκτητου πλοίου στην Ερυθρά Θάλασσα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Βίντεο από την επίθεση των Χούθι στο ελληνόκτητο πλοίο Magic Seas ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιαχία Σαρί, εκπρόσωπος της ένοπλης οργάνωσης από την Υεμένη.

Όπως έγραψε ο ίδιος: «Σκηνές στοχοποίησης και βύθισης του πλοίου (MAGIC SEAS) που ανήκει σε εταιρεία η οποία παραβίασε την απόφαση απαγόρευσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Υεμένης στέλνοντας τα πλοία της στα λιμάνια της κατεχόμενης Παλαιστίνης».

Σημειώνεται πως οι αντάρτες Χούθι ανακοίνωσαν χθες ότι το ελληνόκτητο εμπορικό πλοίο Magic Seas που στοχοθέτησαν την Κυριακή, βυθίστηκε στην Ερυθρά Θάλασσα.

Οι αντάρτες ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης κατά του Magic Seas, υπό σημαία Λιβερίας, που έπλεε στα ανοικτά του λιμανιού Χοντάιντα. Οι Χούθι στοχοθέτησαν το πλοίο στα ανοικτά των ακτών της Υεμένης, και η επίθεση έγινε με δύο drones, πέντε βαλλιστικούς πυραύλους και πυραύλους κρουζ, σύμφωνα με τον Γιαχία Σαρί.

Η ελληνική διαχειρίστρια εταιρεία ανέφερε στο Reuters ότι το 19μελες πλήρωμα μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο Τζιμπουτί. Στα μέλη του πληρώματος δεν συγκαταλεγόταν Έλληνας.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ