Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νέα ώρα στην «πρώτη» της ΑΕΛ λόγω καύσωνα

Το έκανε γνωστό η ΠΑΕ 

Στις 19:00, αντί στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ την Τρίτη (8/7) για τη νέα σεζόν, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Αναλυτικά:

Λόγω του αναμενόμενου καύσωνα τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας, ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό μας ότι θα μεταβάλλουμε την ώρα της πρώτης επίσημης φετινής προπόνησης της ΑΕΛ την Τρίτη 8 Ιουλίου, στις 19:00 μ.μ. αντί για 18:00.

Η αλλαγή της έναρξης της επίσημης πρώτης κατά μία ώρα αργότερα, είναι επιβεβλημένη κυρίως για λόγους υγειονομικής προστασίας όλων των ατόμων και των ηλικιών που θα προσέλθουν στο γήπεδό μας.

Παρακαλούμε για την κατανόηση όλων των συμπολιτών μας στον επικείμενο προγραμματισμό τους, καθώς τα έκτακτα φαινόμενα χρειάζονται και έκτακτη αντιμετώπιση.

Σας αναμένουμε όλους με μεγάλη χαρά για να γνωρίσετε, να συζητήσετε και να μεταδώσετε τα μοναδικά συναισθήματα και τον παλμό σας, σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας, παλαιότερους και νεοαποκτηθέντες.

Ελάτε να ζήσουμε ξεχωριστές στιγμές και να αποδείξουμε για άλλη μία φορά, ότι η καρδιά του Θεσσαλικού ποδοσφαίρου χτυπάει δυνατά στο AEL FC ARENA!




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ