Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ερυθρός Αστέρας και Σαράγεβο για Στάνκοβιτς

Δύο οι υποψήφιοι μνηστήρες για τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς αποτελεί ξένο σώμα για την ΑΕΚ εδώ κι ένα χρόνο. Ο Αυστριακός γκολκίπερ έμεινε εκτός περσινής προετοιμασίας κι έβγαλε όλη τη σεζόν στην εξέδρα, με το συμβόλαιό του να εκπνέει σε μερικές μέρες.

Ο Στάνκοβιτς είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και όπως αναφέρει ρεπορτάζ της σελίδας «Futbol-in Al Minutο», δύο είναι οι ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για εκείνον. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Ερυθρό Αστέρα και τη Σαράγεβο από τη Βοσνία. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Αστέρας του δίνει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2027, ενώ οι Βόσνιοι ως το 2028.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ