Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στους Ατλάντα Χοκς ο Πορζίνγκις

Μετά από δυο χρόνια, ο Λετονός σέντερ αφήνει τους Σέλτικς, με την ομάδα της Βοστώνης να γλιτώνει πολλά εκατομμύρια δολάρια


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μπόστον Σέλτικς, Ατλάντα Χοκς και Μπρούκλιν Νετς συμφώνησαν σε τριπλή ανταλλαγή, που φέρνει τον Κρίσταπς Πορζίνγκις στους Χοκς.

Ο 29χρονος Λετονός σέντερ έπαιξε δυο χρόνια στους Σέλτικς. Φέτος, στην κανονική περίοδο, ο Πορζίνγκις είχε 19,5 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ σε περίπου 28 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι. Στα playoffs πάντως, τα νούμερά του έπεσαν κατακόρυφα, αφού σε 11 ματς είχε 7,7 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 0,7 ασίστ σε 20,9 λεπτά συμμετοχής.

Έτσι, μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, οι Σέλτικς παραχώρησαν τον Τζρου Χόλιντεϊ στους Μπλέιζερς και τον Πορζίνγκις στους Χοκς, στην προσπάθειά τους να μειώσουν τα έξοδα. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η απόφαση των Σέλτικς να παραχωρήσουν τους δύο βασικούς τους παίκτες και, κυρίως, τα ανταλλάγματα που πήραν πίσω για αυτούς (Σάιμονς, Νιάνγκ) είχαν ως αποτέλεσμα να γλιτώσουν συνολικά 210 εκατ. δολάρια που θα έπρεπε να καταβάλουν στο πλαίσιο του φόρου πολυτελείας που ισχύει.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ