Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ουάσινγκτον από άλλο πλανήτη για το 1-0 της Παρτίζαν

Χωρίς τον Ομπράντοβιτς στον πάγκο και με ανατροπή στη τελευταία περίοδο, η Παρτίζαν πήρε προβάδισμα, στην ημιτελική σειρά του σερβικού πρωταθλήματος, χάρη στον σεληνιασμένο Ντουέιν Ουάσινγκτον


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με τον Ντουέιν Ουάσινγκτον να σημειώνει 40 από τους 84 πόντους της ομάδας του, η Παρτίζαν έκανε το 1-0, στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Σερβίας, νικώντας 84-74, εντός έδρας, την ΦΜΠ Βελιγραδίου.

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας, η Παρτίζαν είδε τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού, για 30 λεπτά. Όμως, στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, έκαναν επιμέρους 29-18 και πήραν τη νίκη, χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του Ουάσινγκτον.

Ο Αμερικανός είχε 8/12 δίποντα, 5/11 τρίποντα, 9/11 βολές, 5 ασίστ, 3 ριμπαόυντ και 3 ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο της Παρτίζαν δεν βρισκόταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Στο ίδιο πρωτάθλημα, πέρυσι, ο Σέρβος τιμωρήθηκε με ποινή πέντε αγωνιστικών, λόγω ενός περιστατικού στο οποίο είχε αναμειχθεί, σε αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Η τιμωρία μεταφέρθηκε για τη νέα χρονιά, δηλαδή φέτος.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ