Μετά τη νίκη με 36-30 στο ΟΑΚΑ η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ θέλει να βγάλει και πάλι αντίδραση, ώστε μετά τη μείωση να ισοφαρίσει σε 2-2 τους τελικούς του Πρωταθλήματος της Handball Premier. Η Ένωση στον τέταρτο τελικό της διοργάνωσης δοκιμάζεται στο κλειστό γήπεδο της Ηλιούπολης απέναντι στον Ολυμπιακό και επιθυμεί να δείξει το καλό της πρόσωπο, ώστε να φτάσει στο διπλό και την ισοφάριση.
Το ντέρμπι θα ξεκινήσει στις 19:30 το απόγευμα και οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν δώσει όρκο να φτάσουν στο break για να οδηγήσουν τη σειρά σε πέμπτο ματς, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (13/06) στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Κασιμάτης» και θα κρίνει τον τίτλο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Είστε καλύτεροι παίκτες από τους παίκτες του Ολυμπιακού.
Θα μπορούσατε να πάρετε το ευρωπαϊκό αλλά έγινε ότι έγινε και το πήραν οι Σκοπιανοί ΑΔΙΚΑ στα χαρτιά.
Παίξτε και δώστε τα όλα για όλα για την νίκη για να το πάρετε το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γιατί το αξίζετε για εσάς τούς ίδιους για τον κόσμο της ΑΕΚ και για την μεγάλη ψυχή για τον Δημήτρη Χατζηχρήστο..