Όλο και πιο κοντά στη μετακίνησή του στην Premier League είναι ο Μπάμπης Κωστούλας. Η Μπράιτον δείχνει να βρίσκεται στην pole position για την απόκτηση του 18χρονου επιθετικού από τον Ολυμπιακό.
Αναμένεται να επιστρέψει άμεσα με νέα, βελτιωμένη πρόταση στους «ερυθρόλευκους» για τον νεαρό άσο, που θα αγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ. Και παρότι οι Πειραιώτες έδειχναν αρχικά πρόθεση να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή για τουλάχιστον μια σεζόν.
Ήδη στον ποδοσφαιριστή η Μπράιτον έχει φτάσει να προσφέρει 1,7 εκατ. ευρώ ετησίως!
Η Μπράιτον, που δαπάνησε 22 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Στέφανο Τζίμα τον χειμώνα, δεν παίζει μόνη της. Η Νιούκαστλ παρακολουθεί την υπόθεση και αναμένεται επίσης να κάνει πρόταση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

