Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών, στη Γαλλία, για την κατάκτηση του Champions League από την Παρί Σεν Ζερμέν.
Στην πόλη Νταξ, ένας 17χρονος μαχαιρώθηκε στο στήθος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με αστυνομική πηγή του BFMTV, ο έφηβος υπέκυψε στα τραύματά του. Οι συνθήκες της τραγωδίας δεν είναι ακόμη γνωστές.
ALERTE INFO
— BFMTV (@BFMTV) June 1, 2025
Dax: un jeune de 17 ans tué à coup de couteau en marge d'une fanzone pour le match du PSGhttps://t.co/of61WQAL45
Χιλιάδες οπαδοί της Παρί βγήκαν στους δρόμους του Παρισιού, για να πανηγυρίσουν, και δεν έλειψαν τα επεισόδια με τους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με τελευταίο απολογισμό της αστυνομίας, 294 άτομα συνελήφθησαν στο περιθώριο των πανηγυρισμών.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

