Στην τελική -και πιο κρίσιμη- φάση της φαίνεται πως μπαίνει η «υπόθεση προπονητής» στην ΑΕΚ με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, να είναι πολύ συγκεκριμένα.
Ο Χαβιέρ Ριμπάλτα, όπως έχουμε γράψει εδώ και καιρό, έχει στοχεύσει σε μια πολύ συγκεκριμένη περίπτωση, η οποία δουλεύεται υπό άκρα μυστικότητα. Αυτή η περίπτωση, φαίνεται πως αποτελεί προτεραιότητα για τον Καταλανό Διευθυντή Ποδοσφαίρου και ευρύτερα το Club, καθώς υπάρχει κοινή εκτίμηση, πως αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Πάνω εκεί, καταβάλλεται μια μεγάλη προσπάθεια για να υπάρξουν οριστικές αποφάσεις.
Τα τελευταία 24ωρα, δε, φαίνεται πως καταγράφεται μια πρόοδος στο θέμα του προπονητή, με τις εξελίξεις να αφήνουν περιθώρια συγκρατημένης αισιοδοξίας για ένα θετικό -και όσο πιο άμεσο- γίνεται κλείσιμο της υπόθεσης. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εξ αρχής, σε όλη αυτή την υπόθεση αναζήτησης του εκλεκτού, πολύ ορθά έχει επιλέξει την στρατηγική της υπομονής προκειμένου να κλείσει αυτόν που θέλει. Διότι, είναι σημαντικό, το πρόσωπο που θα έρθει να καλύψει τη θέση του Ματίας Αλμέιδα, να έχει πλήρη αποδοχή και να είναι η νούμερο ένα επιλογή στη λίστα των υποψηφίων.
Για να είμαστε ξεκάθαροι πάντως, αυτό που βγαίνει από το ρεπορτάζ τούτη την ωρα, είναι πως κάτι οριστικό σε μορφή υπογραφών δεν υπάρχει. Ωστόσο, η «υπόθεση προπονητής» μοιάζει πράγματι να μπαίνει στην τελική της ευθεία με τις τελευταίες κινήσεις να μαρτυρούν ένα κλίμα αισιοδοξίας .
Πράγμα που σημαίνει πως ανά πάσα στιγμή ενδέχεται να έχουμε οριστικές εξελίξεις…
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΩΙΝΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΙΜΠΑΛΤΑ ...ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΣΙ .......ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ...!!! ΠΡΟΕΔΡΕ ΡΙΞΕ ΤΟΝ ΣΕ ΚΑΔΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ .... ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΔΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΒΟΘΡΟΛΙΜΑΝΟ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ...!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ...ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ...!!!
Εμένα δεν με απασχολεί αν θα είναι όνομα ή εξελίξιμος, με απασχολεί τι θα δούμε στο γήπεδο. Κι ο Αλμέιδα όταν ανακοινώθηκε το 2022 υπήρχε ένα μούδιασμα με την έννοια ότι είχε μεν πετύχει πράγματα στο Μεξικό και ήταν μεγάλη προσωπικότητα, αλλά στην Ευρώπη δεν είχε δουλέψει. Τελικά πήρε μια ομάδα που μέχρι τότε λέγαμε ότι πρέπει να φύγουν όλοι, και τελικά με τους μισούς του 2022 βασικούς και πρωταγωνιστές παίχτες σαν τον Αραουχο, τον Γκαρσία, τον Αμραμπατ, τον Τσουμπερ, τον Σιμάνσκι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και τον Ρότα που τους θεωρούσαμε τελειωμένους, η ΑΕΚ όχι μόνο πήρε νταμπλ, αλλά το έκανε και με μπαλάρα.
Η διαφορά, ωστόσο, είναι ότι ο Ματίας τότε που είχε κλεισει από πριν ξεκινήσουν τα play off του 2022, ενώ και με την ομάδα εκτός Ευρώπης είχε τον χρόνο και να αξιολογήσει το ρόστερ και να δουλεψει να επαρκώς.
Ακούστηκε ότι ο Ριμπάλτα είχε και εισηγηθεί την απομάκρυνση του Αλμέιδα πριν τα πλεη οφ. Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά ακόμα κι αν δεν ισχύει είναι προφανές ότι υπήρχε βάσιμη πιθανότητα η ΑΕΚ να πάει σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας για την νέα σεζόν. Δεδομένα, συνεπώς, ο Ριμπάλτα έχει καθυστερήσει, είχε πολυ χρόνο να προετοιμάσει την διαδοχη κατάσταση, ενώ πλέον έχει καταπεσει και η σπεκουλα ότι δεν είχε κλείσει εν ενεργεία προπονητή σε ενεργό πρωτάθλημα για αυτό δεν είχε ανακοινωθεί.
Αν έρθει ο νέος προπονητής δέκα μερες πριν την πρώτη συνάντηση της ομάδας και τρέχει να κάνει αξιολογήσεις και πάει για προετοιμασία με παίχτες που τελικά θα πουληθούν ή δεν υπολογίζονται, και εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων ψάχνουμε βασικά γρανάζια όπως πέρυσι, αν φάμε καμιά κατραπακιά μετά μην ξεχασουμε να ριξουμε το ανάθεμα στον νέο κόουτς.
Ενα χρόνο είναι στην ΑΕΚ ο Ηλιόπουλος, πολλούς μήνες ήδη ο Ριμπάλτα. Περιοδος προσαρμογής έχει λήξει και για τους δύο.
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΙΟΥ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ! ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΤΗΝ 1η ΧΡΟΝΙΑ 3οι, ΘΑ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗ ΓΚΛΑΒΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ; ΘΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ 13 ΜΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΛΜΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Η ΑΕΚ ΤΟΝ ΚΛΟΠ;
Ο Ριμπαλτα που κοιμόταν 1 χρόνο, δεν είχε ποτέ του ασχοληθεί με υποψήφιους προπονητές έτσι από περιέργεια, ας πούμε από τον Γενάρη και μετά? Δηλαδη αν ξαφνικά του την βαραγε του Αλμέιδα και έλεγε φεύγω, ας πούμε μετά το 6-0 εμείς πότε θα βρίσκαμε προπονητή έστω υπηρεσιακό?Θα κάναμε τον Μάνταλο προπονητή μέχρι να έρθει το καλοκαίρι?Μια απλή ερώτηση κάνω .
Μια απλη απαντηση παντως ειναι οτι το να πεισεις προπονητες/παικτες του επιπεδου που χρειαζεσαι να ερθουν να βαλουν την τζιφρα τους πριν καν μπει ο Ιουνιος ισως ειναι περισσοτερο περιπλοκο απο οσο αντιλαμβανεται ο καθενας.Οι υπευθυνοι για το αδιεξοδο που εχει ερθει η ομαδα και καιγεται Μαη μηνα να φτιαξει απο το μηδεν ροστερ και τεχνικα τιμ κανουνε διακοπουλες αυτην την στιγμη και μας εχουν ηδη ξεχασει.Οποτε ας χαλαρωσουμε και να δουμε αυτη η φουρτουνα σε ποια στερια θα μας βγαλει.
Μια ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τεράστιο μπάτζετ και άφθονα χρήματα προσπαθεί χρόνια να γινη ομάδα δεν βγήκε ούτε Ευρώπη σε μια χώρα που βγάζει σχεδόν 10 ομάδες ο Άγιαξ τεράστιος συλλόγος πέρυσι κινδυνεύσε με υποβιβασμό και φέτος έχασε το πρωτάθλημα με τον τρόπο που το έχασε η Ρεάλ δεν πήρε τίποτα και μπορώ να γράφω ασταμάτητα ομάδες που προσπαθούν ενώ τα έχουν όλα ( εννοώ χρήματα κόσμο διοίκηση) και να μην κάνουν τίποτα ,εδώ όλοι γκρινιάζουν και ζητούν να φύγουν όλοι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και να έλθουν άλλοι που και αυτό είναι δύσκολο γιατί δύσκολα έρχονται στο ελληνικό πρωτάθλημα καλοί ξενοι παίκτες και προπονητές γιατί είμαστε τελευταία επιλογή ακόμα και αν δίνουμε περισσότερα χρήματα διότι γνωρίζουν όλοι ότι το Πρωτάθλημα δεν το κερδίζη πάντα εδώ η καλύτερη ομάδα και ότι υπάρχει ομάδα που χειραγώγη εξωαγωνιστικά τους αγώνες (βλέπε Ολυμπιακός) όσοι ζούν στο εξωτερικό και ασχολούνται με το στοίχημα το ξέρουν
Αυτό το παραμύθι με το δύσκολα έρχεται κάποιος στο Ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή.Τους παίχτες της Μποντο γκλιμτ δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους,έχει όμως ομάδα με προπονητή που κι αυτόν δεν θα τον έπαιρνε καμμιά Ελληνική ομάδα κι όμως τα κατάφερε.Αυτα τα παραδείγματα να κοιτάς και όχι τη Ρεάλ και την Μάντσεστερ
Γιατί φίλε κίτρινο πιστόλι δεν διαβάζεις σωστά αυτά που γράφω δεν έχει σχέση η μποντο γκλιμτ με της Ελληνικές ομάδες και το Ελληνικό πρωτάθλημα εκεί ο καλύτερος το παίρνει το πρωτάθλημα δεν έχουν νταβ....τζηδες που έχουν δεν έχουν ομάδα σκουζουν βρίζουν απειλούν μέχρι να το πάρουν και δεν χρειάζονται σε αυτό το πρωτάθλημα τους ούτε ακριβούς παίκτες και προπονητες, άλλωστε αν θυμάσαι στο γήπεδο τους με πλαστικό χορτάρι με άδεια Ουέφα έχουν παίξει και έχουν χάση μικρές και μεγάλες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομάδες μόνο ο γάβρος εσκουζε ότι έχασαν άδικα και έφταιγε το χορτάρι....
Ισχύει. Δεν είπαμε να έρθουν παίχτες 3ης δυναμικότητας στην ομάδα, αλλά να έρθουν καλοι σχετικά, που να έχουν μια δυναμική, εξελίσσιμοι και σίγουρα με όρεξη και διάθεση για τίτλους, μαζί με έναν προπονητή αντίστοιχου επιπέδου. Δεν χρειάζεται να είναι όντως τόσο τοπ παίκτες, αλλά να υπάρχει προγραμματισμός και όραμα σαν ομάδα που θα τους δώσει κίνητρα.
Παρε Μαριε και Δημητριάδη! Κλοουν και τσιρκο δεν θα υπαρχουν ποτε ξανα αφου εσυ το αφησες ετσι.
Μπιλαρα γερα και γλέντα τους ξανα!
Μαριε άλλαξέτα ολα και φτιαξε δυνατη ομαδα! Ελεγες θα τριβουμε τα ματια μας προφανώς δεν εννοούσες εποχιακή αλλεργία. Φτιάξε λοιπον φέτος δυνατή ομάδα για σερι τίτλων και οχι μονο για φέτος......... ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ!
Μην αργείτε παιδιά μπορεί να γίνει και προπονητής ο Ριμπαλτα μέχρι να έρθει προπονητής, ή ο Τζιμπούρ ή ο ξάδερφος. Αποψιλωσατε όλη την ομάδα από όποιον νιώθει ΑΕΚ . Στο τέλος πάντως κανένα ανάχωμα Ριβαλντα δεν θα μου φταίει παρά ΜΟΝΟ η διοίκηση..
Σίγουρα ο Ριμπάλτα πάει για μεγάλο όνομα και το πρόβλημα είναι ότι για εμάς είναι αργά αλλά για μεγάλα ονόματα προπονητών είναι νωρίς να αποφασίσουν χωρίς να εξαντλήσουν τα περιθώρια για μια μεγαλύτερη ομάδα η καλύτερο πρωτάθλημα από το δικό μας
αντε ρε ΠΑΕ πειτε κανενα νεο....μπαινουμε και ξανα μπαινουμε....
Είμαστε ΑΕΚ από τα γενοφάσια μας. Που σημαίνει ότι έχουμε τετράγερα και δοκιμασμένα στομάχια. Εμπιστοσύνη και μακάρι να ετοιμάζεται κάτι πολύ καλό.
Δεν έχω ιδέα ποιος θα είναι. Αν είναι ο Μπενίτεζ θα είμαι ενθουσιασμένος. Αλλά κάθε μέρα πάω και κοιτάω τις ειδήσεις της Τότεναμ μήπως τυχόν και φύγει ο Ποστέκογλου. Ξέρω ότι η ΑΕΚ είναι υποβάθμιση από την Τότεναμ (και πονάει που το λέω) αλλά πιστεύω ότι πιο ευτυχισμένος θα είναι εδώ ο Άγγελος (και εμείς!) αν έρθει. Είναι κάπως τοξική η κατάσταση στη διοίκηση των σπιρουνιών. Φυσικά με τα ευχολόγια δεν γίνεται τίποτα. Θα δούμε. Και ελπίζουμε και σε μερικές μεγάλες μεταγγραφές... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεδομένων των πωλήσεων Πόνσε, Γκαρσία και με την υπόσχεση του Ηλιόπουλου "να προσδεθούμε"
Αντε να κλεισει ο προπονητης να αποκτησουμε ενα μπουσουλα. Ασχετο αλλα ακουγεται πολυ οτι εχουμε ηδη κλεισει το Τσαπρα. Ξερει κανεις?
Baby steps χαχαχαχαχαχα
Το ρεπορτάζ από Δευτέρα 2/6/2025. "Κλείνει το θέμα του προπονητή την επόμενη εβδομάδα"!!
υν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να κλείσει οριστικά ο νέος προπονητής"!!
ο η πρώτη επιλογή για νεο προπονητή επαφές με τις δεύτερες επιλογές"......
Το ρεπορτάζ από Δευτέρα 9/6/2025."Στην τελική ευθεία για τον νέο προπονητή"
Το ρεπορτάζ από Δευτέρα 16/6/2025."Απομένο
Το ρεπορτάζ από Δευτέρα 23/6/2025!"Ζητησε λιγο χρόνο η πρώτη επιλογή του Ριμπάλτα για τον νέο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προπονητή" !!
Το ρεπορτάζ από Δευτέρα 30/6/2025!!"Ναυαγι
Σε αυτή την χώρα , με εμάς για οπαδούς ... Μόνο ένα όνομα υπάρχει για προπονητής....Μαρτσέλο μπιελσα....του δίνεις και το κλειδί της ομάδας ,του προπονητικού ,των ακαδημιών και στέλνεις τον ριμπαλτα να κουρεψει το γρασίδι...με οδηγίες βέβαια από τον ίδιο τον μπιελσα.
Στο τέλος θα είναι ο ρασταβατς που έχει και γνώση της ελληνικής πραγματικότητας
Ρε μπαγάσα...κατάφερες να με κάνεις να γελάσω σήμερα...χαχαχαχα
Άλλον Κονσεισαο.
Αν μπαινει τωρα στην τελικη ευθεια αλλα να μην υπαρχουν ακομα υπογραφες, θα πηγαινα προς Παουνοβιτς που εχει με την Οβιεδο τα playoff ανοδου για την LaLiga. Προπονητης που παιζει το 4-2-3-1 και το 4-3-3.
Δεν δικαιολογεί το βιογραφικό του Παουνοβιτς τέτοια καθυστέρηση φίλος....επίσης το όνομα του έχει γραφτεί και αν ήταν θα είχε επιβεβαιωθεί μέχρι τώρα από καποιον.....κάτι πιο δυνατό που δεν γνωρίζει κανείς το όνομα ούτε έχει γραφτεί πουθενά πρέπει να είναι!
Απλα πηγα καθαρα στο οτι τωρα μπαινει στην τελικη ευθεια. Ολα τα πρωταθληματα εχουν τελειωσει. Οποτε αν πας σε προπονητη τυπου Μορενο ειναι ναι ή οχι. Δεν εχει να περιμενεις κατι αλλο. Εκτος και αν φερουμε τον Αnge, τι να πω!
Έτσι για την κουβέντα, εμένα μου κάθεται ο Σάρι, με το σκεπτικό ότι οι θετικές εξελίξεις που αναφέρει το άρθρο να είναι ότι έκλεισαν πολλοί πάγκοι στην Ιταλία σήμερα.
Θα ξέρουμε σε λίγες μέρες
Αν ο προπονητης που εχει πρωτο στοχο ο Ριμπαλτα ειναι μεγαλο ονομα φιλε μου που ειναι και το πιθανοτερο δεν σε εχει προτεραιοτητα ουτε βιαζεται....θα ζητησει χρονο να δει τις επιλογες του....οποτε δεν ειναι απαραιτητο αυτο που λες!! Μεγαλος προπονητης θα θελει χρονο να σκεφτει οποτε δικαιολογει καθυστερηση!