Οι δικαστές του δικαστηρίου του Σαν Ισίδρο, στα βόρεια του Μπουένος Άιρες, αποφάσισαν να ακυρώσουν τη δίκη για τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.
Η αιτία έχει να κάνει με το σκάνδαλο της δημιουργίας ενός μη εξουσιοδοτημένου ντοκιμαντέρ, το οποίο αφορούσε ένα από τα τρία μέλη του ίδιου δικαστηρίου.
Η απόφαση ανακοινώθηκε την Πέμπτη από τον δικαστή Μαξιμιλιάνο Σαβαρίνο, επικεφαλής του τρίτου Ποινικού Δικαστηρίου του Σαν Ισίδρο.
Ο δικαστής εξήγησε την απόφαση δηλώνοντας ότι «η δικαστής Τζουλιέτα Μακίνταχ -που εμπλέκεται στη δημιουργία ενός μη εξουσιοδοτημένου ντοκιμαντέρ- δεν παρενέβη αμερόληπτα» και ότι «η συμπεριφορά της προκάλεσε ζημία, τόσο στον ενάγοντα όσο και στην υπεράσπιση».
Τώρα θα πρέπει να σχηματιστεί από την αρχή ένα νέο δικαστήριο και να ξεκινήσει μια νέα δίκη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

