Σε μια κινηση ιδιαίτερα ξεχωριστή προχωρησε ο Ντέρεκ Κουτέσα κατά την αποχώρηση του από την Γενεύη και την Σερβέτ. Ο 27χρονος εξτρέμ, θέλοντας να πει το δικό του «ευχαριστώ» στους ανθρώπους του συλλόγου, αποφάσισε να προσφέρει ένα πολύτιμο δώρο στο προπονητικό επιτελείο και συγκεκριμένα, την φανέλα που φόρεσε στον πρώτο του αγώνα με την Εθνική ομάδα της Ελβετίας που ήταν τον Μάρτιο του 2024, σε ένα φιλικό με την Ιρλανδία.
Να σημειώσουμε πως ο Ντέρεκ Κουτέσα, που αποτελεί την πρώτη προσθήκη της ΑΕΚ για τον καλοκαίρι, έχει ιδιαίτερο δέσιμο με την Σερβέτ. Μην ξεχνάμε πως αποτελεί γέννημα θρέμμα των Ακαδημιών της, ενώ μετρά συνολικά 151 παιχνίδια, 28 γκολ και 25 ασίστ με την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!