Σε μια σπουδαία διοικητική προσθήκη προχώρησε η ΑΕΚ που ενέταξε στο δυναμικό της τον Μηνά Λυσάνδρου ο οποίος αναλαμβάνει Α΄ Αντιπροέδρος και Διευθύνων Συμβουλος με εκτελεστικές αρμοδιότητες!
Την πρόσληψη Λυσάνδρου, ο οποίος αποτελεί το κορυφαίο εν ενεργεία στέλεχος του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ειναι γνωστης προφανώς της κιτρινόμαυρης πραγματικότητας καθώς από το 2016 ως το 2021 είχε και πάλι την θέση του Α΄ Αντιπροέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ, την έτρεξε αποκλειστικά ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας Μάριος Ηλιόπουλος ο οποίος συμφώνησε μαζί του και πλέον αυτή η συμφωνία, απέκτησε και επίσημη μορφή.
Οπως ενημέρωσε η ΑΕΚ ο κ. Λυσάνδρου είναι από σήμερα κανονικά στην ΠΑΕ καθώς έχει πάρει την θέση του στα γραφεία και έχει πιάσει δουλειά.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει επίσημα την ανάληψη από τον κ. Μηνά Λυσάνδρου των καθηκόντων του Α΄ Αντιπροέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου με εκτελεστικές αρμοδιότητες.
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μάριος Ηλιόπουλος καλωσόρισε τον κ. Λυσάνδρου, τον παρουσίασε στα στελέχη και τους υπαλλήλους της εταιρείας και τόνισε: «Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ανέλαβα τα ηνία αυτής της ιστορικής και ξεχωριστής ομάδας. Έβαλα στη βάσανο το άτομο που θα αναλάμβανε τη θέση του CEO. Μια δύσκολη απόφαση, η οποία μου πήρε καιρό για να τη λάβω. Γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς σε κάποια πράγματα στη ζωή πρέπει να το κάνεις όπως έκαναν οι αρχαίοι Έλληνες, στη βάσανο, για να παρθεί η κατάλληλη απόφαση.
Σε αυτά τα πλαίσια αποφάσισα ο νέος CEO να είναι ο κύριος Λυσάνδρου, ο Μηνάς, γνωστός και μη εξαιρετέος, ο οποίος είναι και βασικό στέλεχος και βασικό κομμάτι της νέας σελίδας που ονειρεύομαι και ονειρευόμαστε όλοι για την ΑΕΚ εδώ και περίπου ένα χρόνο. Έμπειρος, γνώστης, άνθρωπος άξιος, με βασικές αρχές, κάτι πάρα πολύ σημαντικό, ειδικά στο ποδόσφαιρο που δεν φημίζεται μέχρι τώρα για την καθαρότητά του.
Δε θα μπορούσαμε σε αυτή τη θέση να έχουμε έναν άνθρωπο που δεν έχει τα κριτήρια και τη γνώση, αλλά δεν έχει και βασικές αρχές και δεν ξέρει τι σημαίνει ήθος, τι σημαίνει αξία, τι σημαίνει Ευ Αγωνίζεσθαι, σε ένα ποδόσφαιρο που βάλλεται από παντού. Ο νοών νοείτω, δεν χρειάζεται να πω πολλά λόγια. Είναι αυτό που ζητά, που θέλει η ΑΕΚ. Είναι η συχνότητά του αυτή που ζητάει το DNA της ΑΕΚ.
Αυτό που ζητάω από εσάς είναι την Ένωση. Ήταν το πρώτο πράγμα που σας είπα όταν ανέλαβα τα ηνία και εξάλλου είναι το μεσαίο, το κεντρικό, γράμμα της ονομασίας της ομάδας μας. Εδώ όλοι είμαστε Κιτρινόμαυρη Μελισσοφωλιά, που θα πρέπει να προστατεύουμε με πάθος και ακεραιότητα το μέλι και την κερήθρα...
Είμαστε επάνω στη διοίκηση, ψηλά, γεννημένοι για πρωταθλητισμό. Θα είμαστε Μαχητές, Πρωταγωνιστές. Διότι η μεγάλη ΑΕΚ δεν μπορεί να μην είναι πρωταγωνίστρια σε όλα τα επόμενα χρόνια.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ξεκινάει άμεσα η δουλειά σε αυτή τη νέα σελίδα, την οποία όλοι οραματιζόμαστε...».
Ο κ. Λυσάνδρου από την πλευρά του επεσήμανε: «Χαίρομαι γιατί βλέπω γνώριμα πρόσωπα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μάριο Ηλιόπουλο για τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνει να επιστρέψω και να είμαι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ηγεσίας της ΑΕΚ και της συνέχειας.
Είμαστε σε ένα χώρο, όπου τα πάντα συνδέονται με το αποτέλεσμα. Ζούμε με το αποτέλεσμα. Αυτό για τους μέτριους είναι ίσως αγχωτικό. Για τους πολύ καλούς είναι κίνητρο και είναι αυτό που τους τρέφει.
Πρέπει να είμαστε οι καλύτεροι στον τομέα μας. Οποιαδήποτε ιδιότητα έχει ο καθένας σε αυτή την ομάδα, όπου κι αν είναι το γραφείο του -είτε στεγάζεται εδώ είτε στα Σπάτα, πρέπει να νιώθει ότι ξεκινάει η μέρα του και να είναι ο καλύτερος στην αγορά. Πρώτα σε εθνικό επίπεδο και μετά στους κορυφαίους σε διεθνές επίπεδο.
Και η ΑΕΚ είναι τεράστιο μέγεθος για να το θεωρούμε αυτό μη ρεαλιστικό ή ότι είναι μόνο μία ευχή. Είναι στόχος, δεν είναι ευχή».
Ο Μηνάς Λυσάνδρου γεννήθηκε το 1980 στην Λάρνακα της Κύπρου. Αποφοίτησε από το νομικό τμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές αρχικά στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης με αντικείμενο την διοίκηση Διεθνών Αθλητικών Οργανισμών και στη συνέχεια στο ISDE στην Μαδρίτη με εξειδίκευση στο Διεθνές Αθλητικό Δίκαιο. Είναι επίσης κάτοχος MBA Global Business του Πανεπιστημίου του Κόβεντρι.
Από το 2009 ως το 2016 άσκησε ενεργά την δικηγορία στον τομέα του Αθλητικού Δικαίου σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Από το 2016 ως το 2021 είχε και πάλι την θέση του Α΄ Αντιπροέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ. Θέση που κατείχε και στην ΠΑΕ ΟΦΗ από το 2021 μέχρι και πριν λίγες μέρες.
Ο νέος Α΄Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, έχει δύο θητείες στην θέση του προέδρου της Super League, το 2019-2020 και το 2024. Επίσης χρημάτισε αντιπρόεδρος της ΕΠΟ ταυτόχρονα με την παρουσία του στην προεδρία της Super League.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Μάγκες συγνώμη που θα το πω η ομάδα είναι άρρωστη και ορφανή ακόμα πριν ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδο.Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στην διοίκηση,υπάρχει διχασμός από τον κόσμο ,ο προπονητής δεν υπάρχει πουθενά στον ορίζοντα και δεν ξέρω τελος πότε θα φτιαχτεί ο προγραμματισμός της νέας περιόδου......μπορεί να βγει κάποιος να μας εξηγήσει εκεί στην ΠΑΕ που βρισκομαστε;;;;;
Προπονητή θα υπογράψουμε η' θα γράφουμε κατεβατα για τον κατά τα άλλα αξιότιμο κύριο Λυσάνδρου? Επίσης Πρόεδρε δεν γίνεται να βγάζεις ολόκληρο λόγο για τα χιλιοειπωμενα και στο τέλος να λες τα πολλά λόγια είναι φτώχεια .Τα έργα θα μιλήσουν από μόνα τους,δεν χρειάζονται περιγραφή
Αν εμείς πανηγυρίζουμε για τον Λυσσάνδρου, οι γαύροι που έχουν προπονητή, όμιλο CL, ΕΠΟ, ΚΕΔ, Παπαδόπουλο, Λανουά, τί θα πρέπει να κάνουν ?
Οι γαυροι πανηγυριζουν και για τα μουσαντενια,τον κοκκαλη και το οτι βανδαλισαν το γηπεδο μας.Τι να κανουμε εμεις τωρα;
Επίσης, οι γαύροι που “πανηγυρίζουν για τα μουσαντενια, τον κοκκαλη και το οτι βανδαλισαν το γήπεδό μας”, πανηγύριζαν και για την φυγή του Αλμέϊδα, μαζί με κάποια τρολ που τον έβριζαν συστηματικά. Έναν συγκεκριμένο, θα τον βρεις παρακάτω να πανηγυρίζει.
Δεν νομίζω όλοι αυτοί να αγχώθηκαν με τον Λυσσάνδρου.
Παρόλα αυτά, εύχομαι καλή επιτυχία και σύντομα να πάρουμε και κανά προπονητή , γιατί ο χρόνος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πιέζει.
Ποιοι πανηγυριζαν για την φυγη του Αλμειδα ρε φιλε τι λες?? Αυτοι που του φωναζαν Περοποπομ μεσα στο τηγανι??Ελα φτανει με αυτη την συνομωσια οτι ειχαμε καποιο μυστικο υπεροπλο στον παγκο μας και δε το ειχαμε καταλαβει εμεις αλλα το ηξεραν οι γαυροι. Αυτοι θα τον ειχαν διωξει απο το καλοκαιρι περσι.
Ακριβώς, αυτοί που τον κορόϊδευαν, είναι αυτοί που βανδάλιζαν το γήπεδο και πανηγύριζαν τα μουσαντένια.
Επίσης, αν οι γαύροι είχαν τον Αλμέϊδα, όπως είναι τώρα, θα το έπαιρναν χαλαρά κάθε χρόνο και θα τον είχαν για θεό. Επίσης, οι γαύροι που σου αρέσουν τόσο πολύ, κράτησαν Ελ Καμπί, ενώ εμείς δώσαμε Πόνσε Γκαρσία.
AEKOLATRIS®️21 , το ίδιο πράγμα εννοώ αδερφέ.
Το κείμενο γράφει:
“Έμπειρος, γνώστης, άνθρωπος άξιος, με βασικές αρχές, κάτι πάρα πολύ σημαντικό, ειδικά στο ποδόσφαιρο που δεν φημίζεται μέχρι τώρα για την καθαρότητά του.”
Δηλαδή, ήρθε για να σταθεί απέναντι στην γαυρίλα που περιγράφεις και που δεν έχω ασπαστεί ποτέ σε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάποιο σχόλιο.
Αν πανηγυρίζουμε λοιπόν γιατί πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει, δεν νομίζω ότι είναι και τόσο ρεαλιστικό, γιατί απέναντί του έχει αυτά που ανέφερα.
Θα ήθελα πολύ να τα καταφέρει, όμως άλλο τι θα θέλαμε και άλλο ποια είναι η πραγματικότητα.
Την καλημέρα μου
ΜΟΝΟ ΑΕΚ
Έχω απάντηση, αλλά δεν θα περάσει...
Τον ειχαμε και μας εφυγε. Τωρα ξανα πισω. Οκ ολα καλα.Προπονητη και μεταγραφες ποτε θα αρχισουν και ποτε θα τελειωσουν? Μου φαιναται θα κανουμε οτι καναμε τα 2 3 τελευταια χρονια. Θα μιλαμε για μεταγραφες και θα μας μεινει μονο το σιαλιο
Καλώς ήρθε και πάλι.Τέτοιες κινήσεις είναι εξίσου σημαντικές(ίσως και περισσότερο)με τις αμιγώς ποδοσφαιρικές μεταγραφικές κινήσεις,γιατί αν δεν υπάρχει υγεία και δε λειτουργεί σωστά ο οργανισμός αυτό περνάει και επηρεάζει και το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι.Και απ'ότι ακούγεται θα επιστρέψει και ο Αλέξης Δέδες.Καλά ξεκινήσαμε με τις γύρω γύρω κινήσεις,εύχομαι το ίδιο να συμβεί και στα μεταγραφικά και στα του προπονητή.
Έφυγες ,αλλά πάλι εδώ είσαι …
Όλο κλέφτες ματιές στο ΑΕΚ365 .. και εσύ μας λείπεις .. :/
Κάτσε να στρώσει το πλάνο ο Σενιόρ Ριμπάλτα ,κάνε διακοπές ,ψήσε ,κάτσε με την οικογένεια ,δες από κοντά τους “Εκατομμυριούχους“ και σε … 2 χρονάκια θα έρθει και η σειρά σου ,θα σε καλέσουν…... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Να περνάς καλά και να μας βλέπεις … :)
Έφυγες ,αλλά πάλι εδώ είσαι …
Όλο κλέφτες ματιές στο ΑΕΚ365 .. και εσύ μας λείπεις .. :/
Κάτσε να στρώσει το πλάνο ο Σενιόρ Ριμπάλτα ,κάνε διακοπές ,ψήσε ,κάτσε με την οικογένεια ,δες από κοντά τους “Εκατομμυριούχους“ και σε … 2 χρονάκια θα έρθει και η σειρά σου ,θα σε καλέσουν…... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Να περνάς καλά και να μας βλέπεις … :)
Ζώνη να βάλουμε?
Στον λαιμο βαλτην .οσο πιο σφιχτα.Κοινως...αει πνιξου.
Ο CEO μιας ΠΑΕ στην Ελλάδα δεν έχει καμία σημασία για το αγωνιστικό σκέλος ούτε για το παρασκήνιο. Έχει να κάνει μόνο με την διοικητική οργάνωση της εταιρείας. Οι θριαμβολογίες για τον Λυσάνδρου ή για όποιον άλλον επιλεγόταν για αυτή τη θέση είναι υπερβολικές και περιττές. Σημασία έχει η επιλογή του προπονητή και του ανθρώπου που θα ασχοληθεί με το παρασκήνιο που δεν βλέπω να υπάρχει αυτή την στιγμή. Τα υπόλοιπα - πολλά - λόγια για ακόμα μια φορά του Ηλιόπουλου είναι φανφάρες.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ελπίζω στις σημαντικές θέσεις να γίνουν σωστές επιλογές και ας μιλάει πάλι ο Μάριος για κανα 10λεπτο καταλήγοντας "τα πολλά λόγια είναι φτώχεια"!!!
Καλως επανηλθες κ. ΛυσανδρουΣιδερενιος αν και τα ξερεις τα κατατόπια καλυτερα απο πολλους!Πολυ σωστη κινηση.Παμε για την επομενη.
fm.gr/article/podosfairo/superleague1/autos-einai-o-neos-dieuthunwn-sumboulos-tis-pae-aek/3236266
Υγ.Στο βιογραφικό του αξιζει να τονιστει οτι ηταν μελος της ομάδας του Χαϊδαρίου που απέκλεισε την ΑΕΚ από το Κύπελλο Ελλάδας το 2006.
https://www.sport-
Και ??
Μήπως η πρόσληψη αυτή είναι και ένα μάθημα για όλους όσους κραζανε από την αρχή της χρονιάς γιατί δεν παίρνει ceo?
Μήπως περίμενε να τελειώσει η χρονιά για να μπορέσει να αποδεσμευτεί και να πάρει τον καλύτερο?
Απλά μια υπόθεση κάνω... γιατί νομίζω θα πρέπει να σκεφτόμαστε και να περιμένουμε πριν αρχίσουμε και κράζουμε στα social.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Θέτω άλλο ένα ερώτημα: Να περιμένουμε λίγο μήπως γίνει κάτι ανάλογο και με τον προπονητή?
Καλώς ήρθες Κύριε Λυσάνδρου και Καλή Επιτυχία!
Μάθημα θα είναι το αποτέλεσμα στο τέλος της χρονιάς.
Άρα στα λόγια μου έρχεσαι. Δεν πρέπει να κράζουμε πριν δούμε.
Ομοίως, δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε πριν δούμε. Άλλο κράξιμο και άλλο δεν πανηγυρίζω. Κριτική με βάση αυτά που έχουμε δει ως τώρα, κάνουμε. Μάθημα θα είναι για όλους και για αυτούς που πανηγυρίζουν και για αυτούς που δεν πανηγυρίζουν. Το θέμα είναι αν έχουμε πάρει τα έως τώρα μαθήματα.
Κυκλοφορουν ποστ απο σοβαρους λογαριασμους Ελλαδας οτι ο νεος ειναι μαλλον ο Μορενο.
Εγώ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έφυγε από την ομάδα... Καλός ήρθες πάλι στην ομάδα Μηνά! Έχεις πολύ δουλειά να κάνεις!!! Τα κατατόπια τα γνωρίζεις καλά.... αν προστεθεί και ο Δεδες κάτι γίνεται....ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!!
Έφυγε από την ομάδα, γιατί ο Μελισσανίδης κατάλαβε ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου κυριαρχεί η παράγκα του δούναι και λαβείν, δεν θα έβλεπε άσπρη μέρα συνεχίζοντας την συνεργασία με έναν σοβαρό επιστήμονα, όπως ο Λυσάνδρου και αποφάσισε να αλλάξει το τροπάριο και να στηριχθεί στις "διασυνδέσεις" του Γιαννάκη Παπαδόπουλου με τις ποδοσφαιρικές ενώσεις.
Δεν πειθεις κανεναν τρολακι ασπρομαυρο
Μπράβο στον Πρόεδρο για αυτή τη σπουδαία μεταγραφή! Καλώς μας ήρθες ξανά πίσω κύριε Λυσάνδρου! Θεωρώ οτι είναι πολύ εύστοχη κίνηση απο το Μάριο Ηλιόπουλο , γιατί ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι ένα πρόσωπο καθολικά αποδεκτό απ όλους μας και βαθιά γνώστης της παράγκας των γαύρων Ν και Β. Πολύ ωραία ξεκινήσαμε λοιπόν! Πάμε και για ένα μπάμ με τον προπονητή και ξαφνικά η αισιοδοξία και το χαμόγελο θα έρθει ξανα στο πρόσωπό μας! Σιδεροκέφαλος Μηνά και καλή σου αρχή!
Βασίλη σε παρακαλώ πες μου ποιο από τα προβλήματα που έχει η ομάδα αυτή την στιγμή θα λύσει ο κύριος Λυσάνδρου και τι είναι το τόσο σημαντικό που πρόσφερε στην ομάδα για να το πανηγυρίζετε έτσι. Πώς χειρίστηκε το 18, πως τα δελτία, πως το αγωνιστικό κτλ
Το θέμα είναι ποιος θα αντιμετωπίσει την παράγκα φίλε, γνώστης και εγώ είμαι. Με τις ενώσεις τι θα γίνει, που περνάνε η μια μετά την άλλη στα χέρια του οσφπ
Ακόμη και στον πάτο του μπουκαλιού να ψάξεις έναν λαλακα θα βρεις.Και δυστυχώς εμείς σαν οργανισμός ΑΕΚ έχουμε πολλά μπουκάλια.Αν διαβάσετε παρακάτω θα καταλάβετε τι εννοώ.
Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ. Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΤΟ 2021;
Καλή επιτυχία και επιτυχίες εύχομαι.
Καλώς ήρθες Μηνά! Μακάρι η επιστροφή σου να συνδυαστεί και με επιτυχίες στο αγωνιστικό κομμάτι.
Εύχομαι να κάνουμε κίνηση αντίστοιχης σοβαρότητας και στην θέση του προπονητή.
Ήξερε πολύ μπάλα ο Λυσάνδρου. Έπαιζε κι αντίπαλος στον..... αποκλεισμό απ' το Χαϊδάρι. Ντριμλαδορος, δυνατός.
Καλώς ήρθες ξανά Μήνα Λύσανδρου,
Με πολλές νίκες εκεί που χρειάζεται ξέρεις εκείνος!
ο Πάνος Αναστασόπουλος είναι στην φωτογραφία μαζί με τους υπόλοιπους, μου είναι πολύ συμπαθής και από τι ξέρουμε πολλά εργατικός στην ομάδα, και ισπανικά να μην χρειάζεται να μεταφράζει ή να διερμηνεύει εγώ θα τον ήθελα , βέβαια πιστεύω ότι θα είναι Ισπανός ο νέος Προπονητής της Ομάδας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μας!
Οι σοβαρές ομάδες αποτελούνται από σοβαρά στελέχη.Μια κίνηση που χρειαζόταν η ομάδα .
Καλορίζικος. Εξαιρετική επιλογή που τα αποτελέσματα της θα φανούν σύντομα.
Καλώς ήρθε, έχει πολύ δουλειά να κάνει. Πραγματικά σπουδαία κίνηση!!
welcome back, πολύ θετική εξέλιξη!!
Πάρα πολύ σωστή η κίνηση αυτή.
Εξαιρετικός ο κύριος Μηνάς Λυσανδρου.!
Μπράβο σας.!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Γενικός Αρχηγός ποδοσφαιρικου τμήματος ο Ντέμης Νικολαΐδης και προπονητής ο Ραφα Μπενιτεθ που θα ανεβάσει επίπεδο την ΑΕΚ μας..
Αρκεί να μην τον φορτώσει στο τούρμπο να τον κάνει βόλτα.
Ίσως η καλύτερη μεταγραφή (επιστροφή) που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια.