Καθημερινά, οι φημολογίες, για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο, πληθαίνουν, καθώς, δεν έχει γίνει σαφές εάν ο Έλληνας φόργουορντ θα συνεχίσει στους Μιλγουόκι Μπακς και τη νέα σεζόν.
Πάντως, ο Τόνι Κούκοτς θέλει πολύ να δει τον Γιάννη να αγωνίζεται, φορώντας τη φανέλα των Μπουλς. Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο Κροάτης παλαίμαχος άσος, ο οποίος έχει ρόλο ειδικού συμβούλου της διοίκησης στην ομάδα του Σικάγο.
Μιλώντας στο Arab News, από το Άμπου Ντάμπι όπου βρίσκεται, για το Final Four της Euroleague, ο Τόνι Κούκοτς τόνισε: "Θα ήθελα όσο τίποτα να έρθει ο Αντετοκούνμπο στο Σικάγο και να τον δω με την φανέλα των Μπουλς. Αν και τώρα δουλεύω στην ομάδα, οπότε μάλλον δε θα έπρεπε να το πω αυτό. Θα βλέπαμε σπουδαίο μπάσκετ πάντως".
Ο Κούκοτς δεν είπε περισσότερο, διότι κινδύνευε με πρόστιμο. Σύμφωνα με το επίσημο καταστατικό του ΝΒΑ, κανένα μέλος μιας ομάδας δεν μπορεί να αναπτύξει φημολογίες και να τοποθετηθεί επισήμως για παίκτη που διατηρεί συμβόλαιο με ένα franchise, όπως ο Αντετοκούνμπο με τους Μιλγουόκι Μπακς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!