Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έκανε το καθήκον της αλλά δεν γλίτωσε τον υποβιβασμό η Λεγανές

Η ομάδα του Μπόρχα Χιμένεθ παρά τη νίκη της με 3-0 επί της Βαγιαδολίδ, δεν κατόρθωσε να αποφύγει τον υποβιβασμό μιας και την ίδια ώρα η Εσπανιόλ κέρδισε τη Λας Πάλμας (2-0)

ΙΣΠΑΝΙΑ-38η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΓΑΝΕΣ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: 3-0

Γήπεδο: Estadio Municipal de Butarque

Παρά την άνετη νίκη επί της Βαγιαδολίδ με 3-0, η Λεγανές έπεσε κατηγορία και επέστρεψε στη Σεγκούντα Ντιβιζιόν, ένα χρόνο μετά την άνοδο της στη μεγάλη κατηγορία. Την αποθέωση γνώρισαν οι παίκτες της ομάδας από τον κόσμο στο τέλος της αναμέτρησης.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Σισέ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή αλλά το πλασέ του πήγε πάνω από την εστία του Χέιν. Ο Αλάνι απάντησε ένα λεπτό μετά με μακρινό άστοχο σουτ. Στο 7’ ωραία προσωπική ενέργεια από τον Ντιομαντέ, ο οποίος τελείωσε μόνος του τη φάση, με άστοχο δυνατό σουτ. Πέντε λεπτά μετά ο Μόρο για τη Βαγιαδολίδ δοκίμασε τα πόδια του με τον Ντιμίτροβιτς να διώχνει δύσκολα. Η Λεγανές και πάταγε καλύτερα και ήταν πιο απειλητική. Στο 20’ ο Ράμπα ολομόναχος από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έκανε το δεξί σουτ με τον Χέιν να διώχνει.

Στο 24’ ο Ντιομαντέ βρήκε τον Ερνάντεθ και εκείνος με δυνατό αριστερό σουτ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο 36’ ωραία συνεργασία του Ράμπα με τον Ντιομαντέ, με τον Ιβοριανό να πατάει περιοχή και να κάνει το διαγώνιο σουτ για το 2-0 της Λεγανές. Στο 41’ ο Ντιομαντέ από τα αριστερά έκανε το γύρισμα, ο Χέιν δεν κατόρθωσε να μπλοκάρει ή να διώξει και ο Κρουθ από κοντά έστειλε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 50’ σουτ του Μουνίρ, έδιωξε ο Χέιν σε κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχαν οι φάσεις του πρώτου με τη Λεγανές να είναι πιο προσεκτική και να προσπαθεί να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα. Στο 82ο λεπτό ο Αρνάου πήρε κεφαλιά από σέντρα του Ενρίκε η οποία πέρασε όμως άουτ.

ΛΕΓΑΝΕΣ: Ντιμίτροβιτς, Αλτιμίρα, Σάενθ, Γκονζάλεθ, Ερνάντεθ, Κρουθ, Σισέ (75’ Μπράσανατς, Τάπια (83’ Τσίκο), Ντιομαντέ (63’ Ντιουκ), Μουνίρ (63’ Γκαρθία), Ράμπα (75’ Μιγκέλ)

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Χέιν, Καντελά (46’ Πέρεθ), Αϊντού (46’ Οτσκαζάρ), Τσόμερτ, Ενρίκε, Ανουάρ (46’ Μαρότο), Νίκιτσερ, Αλάνι, Μόρο, Λατάσα (73’ Εντιαγέ), Σιλά (73’ Αρνάου)




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ