Λίγο πριν την οριστική κατάρρευση βρίσκεται, πλέον, ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού οι συνομιλίες με την πλευρά Φάρρα δεν κατέληξαν σε συμφωνία και δεν φαίνεται κανένα φως στον ορίζοντα. Οι αδερφοί Χριστοβασίλη κάλεσαν τα μέσα ενημέρωσης σε συνέντευξη Τύπου την Κυριακή, και προφανώς σε αυτή θα ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους από εδώ και πέρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 προσκαλεί τους εκπροσώπους των ΜΜΕ σε συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Μαΐου στις 14:00 στην αίθουσα Τύπου του ΠΕΑΚΙ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης θα παρουσιαστούν αναλυτικά οι εξελίξεις σχετικά με το μέλλον της ομάδας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!