Το νέο τροχαίο στην Παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος έγινε στην οδό Ζεφύρου στο ύψος της Φαέθωνος στο Φάληρο, στο ρεύμα προς Πειραιά.
Ένα αυτοκίνητο, που φαίνεται να κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, ξέφυγε από την πορεία του, με συνέπεια να ακολουθήσει σφοδρή σύγκρουση με τα προστατευτικά κιγκλιδώματα.
Οδηγοί ενημέρωσαν άμεσα τις Αρχές, επισημαίνοντας ότι το όχημα είχε «αρπάξει» φωτιά.
Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και διαπίστωσαν ότι έβγαιναν καπνοί από το αυτοκίνητο.
Ταυτόχρονα, η ΕΛ.ΑΣ διέκοψε την κυκλοφορία, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία οδηγό.
Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα, πάλι στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, αυτή τη φορά στο ρεύμα προς Γλυφάδα, λίγο μετά τη συμβολή με την Αλίμου, αυτοκίνητο μάρκας BMW εξετράπη της πορείας του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε κολώνα φαναριού.
Πηγή: newsit.gr
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

