Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Sun: Έξαλλος και στα αποδυτήρια ο Μαρινάκης, τα ξαναέβαλε με τον Νούνο Σάντο

Η Sun επικαλείται αποκλειστικές της πληροφορίες για συνέχιση της οργής του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια της Νότιγχαμ Φόρεστ μετά το 2-2 με την υποβιβασμένη Λέστερ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το μεγάλο αφεντικό της Νότιγχαμ Φόρεστ με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Κυριακής απέναντι στις «αλεπούδες», πάτησε στον αγωνιστικό χώρο και πήγε και μίλησε σε έντονο ύφος με τον Νούνο Σάντο.

Οι στιγμές αυτές έγιναν viral, οι τηλεσχολιαστές στην Αγγλία εξέφρασαν την αντίθεσή τους με ό,τι είχαν παρακολουθήσει, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο κόουτς της Φόρεστ εξήγησαν πως όλο αυτό συνέβη από μια παρεξήγηση με το ιατρικό επιτελείο και τον Αβονίγι, αλλά η ιστορία δεν τελείωσε εκεί.


Η Sun σε αποκλειστικό της δημοσίευμα αναφέρει ότι και στα αποδυτήρια ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Νότιγχαμ τα ξαναείπε εν εξάλλω με τον Σάντο, ενώ γύρισε και προς το μέρος του Αγουονίγι και του ιατρικού staff για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ