Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο προπονητής της Τζιρόνα επέστρεψε στην ομάδα μετά από νοσηλεία

Καλά νέα για τον Μίτσελ Σάντσεθ

Νοσηλευόμενος την περασμένη Παρασκευή, ο προπονητής της Τζιρόνα, Μίτσελ Σάντσεθ, επέστρεψε στους παίκτες του τη Δευτέρα και ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι έπασχε από φλεβική θρόμβωση στο αριστερό πόδι.

«Όπως γνωρίζετε, είχα ένα μικρό πρόβλημα υγείας. Οι γιατροί εντόπισαν εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση στο αριστερό μου πόδι (...) Μετά τις εξετάσεις, μου επετράπη χθες να φύγω από το νοσοκομείο», δήλωσε ο Καταλανός προπονητής, ο οποίος έχασε τον αγώνα της La Liga εναντίον της Βιγιαρεάλ το Σάββατο, στον οποίο η ομάδα του ηττήθηκε με 1-0.

«Θα υποβληθώ σε περαιτέρω εξετάσεις για να προσδιοριστεί η προέλευση της ασθένειας, αλλά έχει διαγνωστεί. Θα συνεχίσω μια φυσιολογική ζωή», πρόσθεσε ο Μίτσελ, ο οποίος χάρισε στη Χιρόνα την πρώτη της πρόκριση στο Champions League πέρυσι, στο τέλος μιας ιστορικής σεζόν.

Με τρεις αγώνες να απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, ο καταλανικός σύλλογος, που πέρυσι κατάκτησε την τρίτη θέση, είναι πιο κοντά στην επιστροφή στη δεύτερη κατηγορία παρά στην ευρωπαϊκή πρόκριση.

Η Τζιρόνα βρίσκεται στην 15η θέση, 4 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, με δύο δύσκολους αγώνες να δώσει εναντίον της Ρεάλ Σοσιεδάδ (12η) και της Ατλέτικο Μαδρίτης (3η).




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ