Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Football League
22η αγωνιστική
Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011
Αγροτικός Αστέρας - Βέροια 3-2 (6', 15' Γέσιτς, 9' Στεφανίδης - 39' Μπάρμπας, 90+1' Κουτσοσπύρος)
Τρίκαλα - Εθνικός Αστέρας 1-0 (80' Κοντογουλίδης)
Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011
Θρασύβουλος-Παναιτωλικός 0-1 (6' Γκούρμα)
Χάρη σε γκολ του Γκούρμα στο 6ο λεπτό του αγώνα, ο Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 του Θρασύβουλου στη Φυλή, πήρε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς, πάει στο ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ, με άλλον αέρα, ενώ μείωσε και στους πέντε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο «Άγιαξ» της Ηπείρου. Πολύ καλύτερα τα «καναρίνια» σε όλη τη διάρκεια του ματς. Πέτυχαν το γρήγορο γκολ και στη συνέχεια έκαναν συντήρηση δυνάμεων ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Θρασύβουλος (Άκης Μάντζιος): Κωστάκης, Τσούτσουρας (46' Μπακασέτας), Κολοτούρος, Πρίπου, Κακαράς (90' Μποδωνιάς), Νικλητσιώτης (29' λ.τ Σκούρτης), Μίχος, Ζώνας, Βαλεριάνος, Κατσίκης, Ζαχαρόπουλος.
Παναιτωλικός (Μπάμπης Τέννες): Τζενάμο, Ρότσα, Ετζενγκουέλε, Κούσας, Βούκοβιτς, Μουμίν, Δέντσας (86' Αναστασιάδης), Μπαϊκαρά (67' Γκουέι), Γκούρμα, Παππάς (59' Τζόνσον), Παλαιολόγος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καπουτζής, Μερκενίδης (Μακεδόνιας)
Πιερικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (89' Μιλόσκοβιτς - 87' Μπακαγιόκο)
«Χίτσκοκικό» φινάλε στο ΟΑΚΑ, της Κατερίνης, εκεί όπου Πιερικός και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 1-1 και με τα δύο τέρματα να μπαίνουν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Σε ένα αρκετά μέτριο παιχνίδι που ο ΠΑΣ προσπαθούσε να κάνει ευκαιρίες και ο Πιερικός μέσω των αντεπιθέσεων προσπαθούσε να κάνει τη... ζημιά, ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ με τον Μπακαγιόκο στο 87'. Η χαρά των Ηπειρωτών, πάντως, δεν κράτησε για πολύ, μιας και ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 90', ο Μιλόσκοβιτς έφερε το ματς στα ίσα, έβαλε «φρένο» στη ξέφρενη πορεία του ΠΑΣ, τον στέλνει στο Αγρίνιο μόνο στο +5, αλλά χωρίς το ηθικό στο ζενίθ.
Πιερικός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου, Χατζής, Πουρτουλίδης, Γκουγκουλιάς, Λόπεζ, Μιλόσκοβιτς, Πουλάκος (74' Κωνσταντινίδης).
ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Βάντερσον (81' Ντε Βινσέντι), Πάντος, Κώτσιος, Κεϊτά, Ανδράλας, Πατσατζόγλου, Τζάνης (74' Μιχαήλ), Σιαλμάς (74' Φουρτάδο), Μπακαγιόκο.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτση (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Κοντίζας (Πειραιά), Τσάγγαρη (Μακεδονίας)
Λεβαδειακός-Δόξα Δράμας 2-0 (7', 60' Λισγάρας)
Αήττητος από την 14η αγωνιστική και την ήττα από τη Βέροια παραμένει ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί επικράτησαν με 2-0 της Δόξα Δράμας, χάρη σε δύο γκολ του Λισγάρα στο 7' και στο 60'. Έτσι, η ομάδα του Βασίλη Βούζα έφτασε τους 40 βαθμούς, ανέβηκε στη τέταρτη θέση και περιμένει στραβοπάτημα του Διαγόρα, για να παραμείνει στο πόντο/πόντους από τη τρίτη θέση.
Λεβαδειακός (Βασίλης Βούζας): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Αλεξίου, Λισγάρας, Κόλτζος, Ταραλίδης, Ναπολεόνι, Μπεγκόνια (69' Κορδονούρης), Λουτσιάνο (60' Κοιλιάρας), Ντιμπαλά, Ζουρούδης.
Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέρεμετ, Πακάλτσης, Βέρτζος, Μπαξεβανίδης, Γελαδάρης, Σιάκας, Ρούτσης, Χλωρός (46' Καπέλ), Γκονζάλες, Αλεξάντροβιτς, Μαρκόφσκι.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύρκος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Σταθόπουλος, Γούργουρας (Ηλείας)
Ηλιούπολη-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0 (90' Λαμπρόπουλος)
«Σφάξιμο» της Αναγέννησης στην Ηλιούπολη. Η ομάδα του Βάϊου Καραγιάννη, πάλεψε σε όλο το παιχνίδι, έμεινε άδικα με δέκα παίκτες με την αποβολή του Μελαμπιανάκη στο 83' και στο 90' δέχθηκε το γκολ από τον Λαμπρόπουλο και έχασε τον βαθμό της ισοπαλίας, με τον οποίο θα έκανε ακόμη ένα βήμα για τη παραμονή της στη κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, πως η Ηλιούπολη, με αυτή της τη νίκη, έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για τη παραμονή της στη Football League.
Ηλιούπολη (Αλέξης Αλεξίου): Μαράμας, Νικολόπουλος, Στεφανίδης, Σικαλιάς, Ρουσάκης, Λεοντίου, Πέπε Λα (46' Κρητικός), Κάμπας, Νιάρος (46' Ηλιόπουλος), Ιβάνοφ (57' Θάνος), Λαμπρόπουλος.
Αναγέννηση Καρδίτσας (Βάιος Καραγιάννης): Ρίζος, Κουτρομάνος, Μπαντάς, Μελαμπιανάκης, Βούκοβιτς, Σενόνε, Μπουντούρης, Αθανασιάδης (87' Μάσεφ), Ραονέ, Φαλούκο (80' Αγγελόπουλος), Λούιζ Κάρλος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τζαριμάς (Αργολίδας), Σερεμέτης (Μεσσηνίας)
Ιωνικός-Πανθρακικός 0-1 (60' Ούλμερς)
Επέστρεψε στις νίκες ο Πανθρακικός. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 1-0 του Ιωνικού στη Νίκαια, αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και με τον νεοαποκτηθέντα Ούλμερς να σκοράρει στο 60' το πρώτο τέρμα τους με την φανέλα της ομάδας από τη Κομοτηνή. Η ομάδα του Εμίλιο Φερέρα έχασε ένα... τσουβάλι ευκαιρίες για να πετύχει και άλλο γκολ, με σημαντικότερη το δοκάρι του Άλβες στο 57'.
Ιωνικός (Μίκι Τσίρκοβιτς): Θεοδωρόπουλος, Χατζηγιαννακός (62' Σπυριδάκης), Αρβανίτης, Δελήμπασης, Άλβες, Τόμας, Βλάχος (75' Γιόνδης), Χατζής, Λαμπρόπουλος, Καπρανάς (29' Ανυφαντάκης), Πολίτης.
Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Ανδριόλας,, Περπερίδης, Μάλκι (90+2' Κανωτίδης), Τζιωρτζόπουλος, Ορλάντο, Ζησόπουλος, Νικέζ, Ούλμερς (83' Σταματόπουλος), Βαγγελόπουλος, Αρσενίεβιτς (68' Κριστ), Λιαπάκης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κοεμτζίδης (Κοζάνης)
ΒΟΗΘΟΙ: Τζιαμπάζης (Κοζάνης), Παστρωμάς (Δυτικής Αττικής)
Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011
Διαγόρας-ΟΦΗ 18:00 ΕΤ3
Εθνικός-Καλλιθέα 19:00 Conn-X
Η βαθμολογία(μετά από 22 αγώνες)
1. ΠΑΣ Γιάννενα 53
2. Παναιτωλικός 48
3. Διαγόρας 41*
4. Λεβαδειακός 40
5. ΟΦΗ 39*
6. Τρίκαλα 36
7. Δόξα Δράμας 31
8. Πανθρακικός 29
9. Ηλιούπολη 27
10. Αγροτικός Αστέρας 26
11. Εθνικός 26*
12. Εθνικός Αστέρας 26
13. Πιερικός 25
14. Βέροια 25
15. Θρασύβουλος 23
16. Ιωνικός 19
17. Αναγέννηση Καρδίτσας 17
18. Καλλιθέα 12*
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
