Ακόμα περισσότερο μπλέκεται η υπόθεση της εξαφάνισης των δυο εξάχρονων κοριτσιών από την Ελβετία που είχε απαγάγει ο πατέρας τους με νέες πληροφορίες να μιλούν για μια μυστηριώδη γυναίκα που εθεάθη με τα κοριτσάκια και τον πατέρα τους στην Κορσική μία ημέρα πριν εκείνος αυτοκτονήσει ερευνά. Ελβετοί αστυνομικοί έσπευσαν στην Κορσική για να βοηθήσουν τις έρευνες, αλλά οι ελπίδες να τα βρουν ζωντανά εξανεμίζονται όλο και περισσότερο.
Η γαλλική αστυνομία εξετάζει την μαρτυρία μιας γυναίκας -της Όλγκα Ορνέκ-, η οποία είδε τις δίδυμες για τελευταία φορά, την 1η Φεβρουαρίου, στο λιμάνι Προπριάνο στο νότιο τομέα του νησιού μαζί με τον πατέρα τους και «μία ξένη γυναίκα, 45-50 ετών».
Οι Αρχές θεωρούν αξιόπιστη τη μαρτυρία της Όλγκα Ορνέκ, η οποία αναγνώρισε τον πατέρα, Ματίας Σεπ από φωτογραφίες που της έδειξαν, ενώ δήλωσε βέβαιη ότι η γυναίκα που τον συνόδευε ήταν ξένη.
Βάσει αυτής της μαρτυρίας, η γαλλική αστυνομία εκτιμά ότι μπορεί ο Μ.Σεπ για την απαγωγή των κορών του να βοηθήθηκε από την 45-50χρονη αυτή γυναίκα.
Η γαλλική αστυνομία εξέφρασε την ελπίδα της ότι η μητέρα των δύο κοριτσιών θα μεταβεί στην Κορσική για να βοηθήσει στις έρευνες.
Εν τω μεταξύ, από την αστυνομία της Ιταλίας αναζητείται ο ηλεκτρονικός πλοηγός του αυτοκινήτου ιδιωτικής χρήσης του πατέρα της Αλέσια και της Λίβια, ελπίζοντας να διαφανούν καλύτερα οι συνθήκες της απαγωγής των κοριτσιών.
Η ελπίδα, βέβαια, να βρεθούν ζωντανά τα δύο κορίτσια εξανεμίζεται, μετά και την επιστολή-διαθήκη που βρέθηκε, στην οποία ο πατέρας των διδύμων ανακοίνωνε τον θάνατό τους.
Στην επιστολή, η οποία απευθυνόταν στην σύζυγό του, ο Μ.Σεπ έγραφε: «Θα είμαι ο τελευταίος που θα πεθάνει. Έχω ήδη σκοτώσει τα κορίτσια. Δεν υπέφεραν και τώρα αναπαύονται σε ένα ήσυχο μέρος».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
