Πάρτι δίχως τέλος έζησε ο οργανισμός της Λίβερπουλ στο ματς απέναντι στην Τότεναμ, εκεί όπου οι Reds του Άρνε Σλοτ διέλυσαν με 5-1 την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου και σφράγισαν και μαθηματικά το 20ο πρωτάθλημα για τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.
Το λιθαράκι του στη νίκη που κλείδωσε το πρωτάθλημα έβαλε και ο Κόντι Χάκπο που είχε σημειώσει το τρίτο γκολ της Λίβερπουλ και πανηγύρισε αλά... Κακά, με φανέλα που έφερε το μήνυμα «Ανήκω στον Ιησού».
Σύμφωνα πάντως με το «Athletic», ο πανηγυρισμός του Ολλανδού θα επιφέρει κυρώσεις από την πλευρά της Αγγλικής Ομοσπονδίας, καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς της IFAB απαγορεύεται ρητά «κάθε είδους πολιτικό, θρησκευτικό ή προσωπικό μήνυμα κατά τη διάρκεια του αγώνα».
«Ο ποδοσφαιριστής ή η ομάδα θα τιμωρηθεί είτε από την αρμόδια αρχή, είτε από τη FIFA» ήταν το σχόλιο της IFAB στο «Athletic», το οποίο επικοινώνησε και με την FA που αρνήθηκε ωστόσο να σχολιάσει το περιστατικό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Σε λιγο δε θα μπορουμε να μιλησουμε!