Από ώρα σε ώρα αναμένεται η απόφαση για την έφεση που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός για την ποινή δυο αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Κέβιν Μιραλάς. Η ομάδα του Πειραιά έχει πλέον ένα ακόμα σύμμαχο και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα της ΕΠΟ τον κύριο Φάκο ο οποίος άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης ζητώντας ο Μιραλάς να τιμωρηθεί με μια και όχι με δυο αγωνιστικές.
Στις 10:30 το πρωί τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων συνεδρίασαν βλέποντας σε βίντεο την επίμαχη φάση όπου ο Μιραλάς απωθεί τον Ίβιτς και ο διαιτητής Μάνταλος του δείχνει την κόκκινη κάρτα. Στον Ολυμπιακό ισχυρίζονται πως η «βίαιη απώθηση» για την οποία κάνει λόγο στο φύλλο αγώνα ο Μάνταλος αποτελεί ανάρμοστη συμπεριφορά που τιμωρείται με μια αγωνιστική.
Η πλευρά της ομάδας του Πειραιά, παρουσίασε αντίστοιχες περιπτώσεις που συνέβησαν στο παρελθόν στις οποίες οι ποδοσφαιριστές τιμωρήθηκαν με μια αγωνιστική.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
