Η Παναχαϊκή κινδυνεύει με υποβιβασμό λόγω οφειλών. Οι φίλαθλοι της ομάδας από την Αγυιά προσπαθούν να βοηθήσουν μαζεύοντας τα 120.000 ευρώ που απαιτούνται, με την ΠΑΕ να βλέπει την κινητοποίηση και να εκδίδει ανακοίνωση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής
“Η ΠΑΕ Παναχαϊκή διαπίστωσε με μεγάλη και ευχάριστη έκπληξή της το ενδιαφέρον του κόσμου να βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται για να καλυφθεί το ποσό που απαιτείται για τις προσφυγές που απειλούν να μας αποβάλλουν από το πρωτάθλημα.
Γι’ αυτό τον λόγο η ΠΑΕ αποφάσισε να ανοίξει τα γραφεία της αύριο Τρίτη (29/04, 10:00-14:00, 17:30-19:30) και την Τετάρτη (30/04, 10:00-14:00) ώστε όποιος θέλει να ενισχύσει οικονομικά”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!