Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Της αμύνης τα παιδιά…

Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε ξεχωριστά τερματοφύλακες, στόπερ και ακραία μπακ για ειδικό «φροντιστήριο» μέσω βίντεο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μεγάλο «βάρος» στην βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας έχει ρίξει ο Μανόλο Χιμένεθ όλη την εβδομάδα και ενόψει του μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (19:30). Ο Ισπανός προπονητής πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων πήρε μαζί του τους ποδοσφαιριστές που παίζουν στην αμυντική γραμμή. Δηλαδή, τους πορτιέρο, τους στόπερ και τους ακραίους μπακ. Ετσι, οι εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Δέλλας, Ματέος, Νασούτι, Μανωλάς, Καράμπελας, Λαγός, Τσαμουρλίδης, Νταντόμο, Γιάχιτς, Γεωργέας και Αργυρίου μπήκαν στην ειδική αίθουσα και παρακολούθησαν μαζί με τον Χιμένεθ σε βίντεο τον επαναληπτικό της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (2-3).

Ο προπονητής της ΑΕΚ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη ξανά. Οι παίκτες στην άμυνα πρέπει να είναι κοντά, να μην αφήνουν κενά μεταξύ τους και να υπάρχουν συνεχείς αλληλοκαλύψεις και στα στημένα να τηρούν όσα τους έχει πει στις ασκήσεις. Δηλαδή, όσα δεν έγιναν με τον Παναθηναϊκό στον επαναληπτικό με αποτέλεσμα τα τρία γκολ παθητικό και τις πολλές ευκαιρίες του Παναθηναϊκού.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ