Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ δίνει μεγάλη μάχη με τον ΟΦΗ με στόχο το τρίποντο, με το οποίο θα κλειδώσει τη νίκη και η Ερασιτεχνική έκανε γνωστό πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς την Κυριακής (27/04-14:00).
Αναλυτικά:
«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων του ιστορικού εντός έδρας αγώνα της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου με αντίπαλο τον ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Απριλίου (14:00), στο Δ.Γ. Αγ. Αναργύρων, για την 19η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Κατηγορίας.
Τα εισιτήρια (κόστος: 10€) θα διατίθενται από τα Γραφεία του Συλλόγου (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια), από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή, 10:00-18:00. Σε περίπτωση και μόνο που υπάρξει απόθεμα, θα μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήριο την ημέρα του αγώνα έξω από το γήπεδο, από τις 12:30.
Σας καλούμε να στηρίξετε τα κορίτσια μας στην πιο κρίσιμη μάχη για τον τίτλο! Ελάτε ΟΛΟΙ στο πλευρό της ομάδας του Νίκου Κωτσοβού και πάμε ΜΑΖΙ για την ιστορική νίκη και το Πρωτάθλημα!
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

