Καλή ήταν η κριτική που αποκόμισε από τον πολωνικό Τύπο ο Ρότζερ Γκερέιρο για την επανεμφάνιση του με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας. Ο μέσος της ΑΕΚ αγωνίστηκε για περίπου δεκαπέντε λεπτά στο φιλικό με τη Νορβηγία (μπήκε αλλαγή στο 79') και έδειξε καλά στοιχεία όπως τονίζουν οι Πολωνοί που στέκονται σε ένα εκπληκτικό τακουνάκι που έκανε. Από την άλλη επισημάνουν πως ήταν φανερό πως λείπουν παιχνίδια στον Γκερέιρο και δεν είχε ρυθμό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Den ftaiei aftos pedia pou dn ekane proetoimasia mh leme oti 8eloume...o paparas o vatraxos ton ekopse to kalokairi
TAKOYNAΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΝΕΙ-ΣΩΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ. Μουρλαίνει ,τρέχει 5 λεπτά ,περπατάει στα υπόλοιπα ,κάνει ή δεν κάνει προετοιμασία ,πρώην ποδοσφαιριστής είναι . Διώξτε τον με το μικρότερο δυνατό κόστος.Πόσο στοίχισε αυτό το παλτό;;; Τετραετές με 600.000Ε;;;;;Φυλακή γρήγορα-έγκλημα στην καρδιά της ΑΕΚ.
ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ .ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΦΙΛΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ 60000 ΚΙ ΟΧΙ 600000.
Για μ'ενα είναι πολύ καλός παίχτης και ας λένε ότι θέλουνε μερικοί!!!Απλώς έχει 2 χρόνια χωρίς προετοιμασία και κακομεταχείριση από την διοίκηση!!!