Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Γυναικείο Ποδόσφαιρο: Οργή στην ΑΕΚ για τη διαιτησία!

Ο διαιτητής δεν ειδε ότι ήταν εκτεθειμένη 1,5 μέτρο η αθλήτρια των Νέων Ατρομήτου και μετέτρεψε ένα εξόφθαλμο οφ-σάιντ σε απευθείας κόκκινη την Κοτσιμπελι

Μπορει η ΑΕΚ να προηγείται 0-2 των Νέων Ατρομήτου για τον θεσμό του Κυπέλλου ωστόσο έχει φρικτά παράπονα για τη διαιτησία. Και πιο συγκεκριμένα για την αποβολή στο 35' της Κοτσιμπέλι. 

Με 1,5 μέτρο τουλάχιστον οφσάιντ την παίκτρια των Νέων Ατρομήτου, ο διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη την Κοτσιμπελι και άφησε την Ένωση με δέκα παίκτες. Εκτός του ότι η τερματοφύλακας της ΑΕΚ δεν βρίσκει την παίκτρια του Ατρομήτου, αλλά το παίρνει πονηρά η ίδια το φάουλ, μιλάμε για εξοφθαλμο οφσάιντ. Έτσι η ΑΕΚ αναγκάζεται να παίξει από εκείνο το λεπτό και μετά με την τρίτη τερματοφύλακα μας, την Τενεκετζή καθώς η Γιαννακουλη είναι off λόγω τραυματισμού. Στο ημίχρονο οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξέφραζαν τα παράπονα τους στον βοηθό, κι αυτός απάντησε «είναι οριακό». Με τους ανθρωπους της Ένωσης να του απαντούν: «παρά δύο μέτρα, θα ήταν οριακό».
 
Οπως τονίζουν απο την ΑΕΚ ειναι τρομερό το κυνήγι από τη διαιτησία στην ομάδα, κάτι που φανερώνει και πόσο «ενοχλεί» η πορεία της προς το νταμπλ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ