PREMIER LEAGUE-31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΤΣΕΛΣΙ: 0-0
Γήπεδο: Gtech Community Stadium
Η Τσέλσι και η Μπρέντφορντ κόλλησαν στο 0-0, σε ένα ματς με πολλές φάσεις και μοιράστηκαν από έναν βαθμό. Στην τετράδα αλλά απειλείται η Τσέλσι, μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις η Μπρέντφορντ.
Στο 1ο λεπτό η κεφαλιά του Ανταραμπιόγο πέρασε έξω όπως και το πλασέ του Γουισά στο 3’ ενώ στο 20 το στο του Σαντέ έξυσε τα δοκάρια της Τσέλσι. Στο 28’ ο Σάντσεθ έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Ντάμσγκααρντ από το πέναλτι και στο 38’ το πλασέ του Σάντσο πέρασε μόλις έξω.
Στο ημίχρονο ο Μαρέσκα έριξε στο ματς τον Τζάκσον και στο 49’ έκανε αισθητή την παρουσία του, καθώς σούταρε διαγώνια και αστόχησε για λίγο ενώ στο 52’ ο φορ της Τσέλσι κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Φαν ντεν Μπερχ και στο 61’ ο Φλέκεν έσωε μετά από σουτάρα του Νέτο.
Στο 64’ ο Ολλανδός είπε όχι και σε κεφαλιά του Τζέιμς και στο ίδιο λεπτό ο Πάλμερ αστόχησε με πλασέ ενώ στο 72’ τα διαδοχικά σουτ των Πάλμερ, Τζάκσον και Νέτο σταμάτησαν στα σώματα.
Στο 79’ η Μπρέντφορντ έφυγε στην κόντρα και ο Εμπεουμό έκανε το σουτ αλλά ο Σάντσεθ απέκρουσες εντυπωσιακά και από το κόρνερ ο Φαν ντε Μπερχ αστόχησε εξ επαφής με κεφαλιά. Στο 81’ η κεφαλιά του Γουισά πέρασε μόλις έξω και αυτή ήταν η τεευταία μεγάλη φάση στο ματς.
ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Φλέκεν, Αγιέρ (84’ Καγιόντε), Κόλινς, Φαν ντεν Μπερχ, Νόργκααρντ,Γιαρμόλιουκ (66’ Γιάνελτ), Ντάμσγκααρντ (84’ Γένσεν), Σαντέ, Γουισά, Εμπεουμό, Λιούις Πότερ
ΤΣΕΛΣΙ: Σάντσεθ, Ανταραμπιόγο, Τσαλόμπα, Τζέιμς (77’ Κουκουρέγια), Γκουστό, Ντιούσμπερι Χολ (58’ Πάλμερ), Φερνάντες, Καϊσέδο, Ενκουνκού (46’ Τζάκσον), Σάντσο, Μαντουεκέ (58’ Νέτο).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!