Πολλά είπε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο πώς ήρθε η νίκη επί του Ολυμπιακού και τι μπορεί να σημαίνει αυτή για την ομάδα, όμως στη συνέχεια ο Αλμέιδα αναφέρθηκε στην κριτική και σε όσους ζητούν να αποχωρήσει από την ομάδα.
Αναλυτικά ο Αλμέιδα είπε:
Ένα σχόλιο για το παιχνίδι και τι κρατάει ο ίδιος και η ομάδα, ενόψει της συνέχειας;
«Καλησπέρα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Επειτα από αρκετές ήττες απέναντι στο συγκεκριμένο αντίπαλο, αλλάξαμε κάποια πράγματα και είδαμε ότι μπορεί να γίνει… Όσο για το τι μου αφήνει το αποψινό παιχνίδι, είναι πως όταν δεν υπάρχουν λάθη η ομάδα είναι ανταγωνιστική. Όταν ελαχιστοποιούνται τα λάθη είναι ανταγωνιστική η ομάδα. Τόσο οι παίκτες, οσο κι εμείς, περνάμε μία περίοδο που δεν είμαστε συνηθισμένοι. Ήταν μία επίδειξη για να θυμίσουμε πώς είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο. Παίζεις για τη τιμή σου, με τον σεβασμό που δείξαμε και απόψε. Παίζεις για να υπερασπιστείς μία φανέλα, όσο «πεθαμένος» και κουρασμένος να είναι. Μπορεί να είμαστε στα… γόνατα αλλά θα το παλέψουμε όσο πάει. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Ειχαμε δυο τετ α τετ. και ο αντίπαλος έκανε κάποιες φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο. Εμείς στο πρώτο. Ηταν ένα καλό παιχνίδι. Στο τελευταίο παιχνίδι που εγώ θυμάμαι να είχαμε γυρίσει ήταν το ’78. Αργεντινή – Περού. Αυτό επέτρεψε στην Αργεντινή να πάει τελικό. Παίζαμε εντός. Κατακτήσαμε μετά το πρώτο μας Μουντιάλ. Είναι δύσκολο να γυρίσεις αποτέλεσμα από μία καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Από τότε που ειμαι στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός τώρα είναι στα καλύτερά του. Στη δύναμή του, στον τρόπο παιχνιδιού, στην τάξη του στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι ήταν σημαντικό ως γκρουπ να σπάσουμε αυτό που δεν μπορούσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια».
Η Αργεντινή ήθελε 4 γκολ. Έβαλε έξι αλλά ήθελε 4. Υπήρχαν φήμες ότι το… Περού τα «πήρε» σε αυτό το παιχνίδι; (γέλια)
«Και εγώ από τότε που ήρθα εδώ υπάρχουν φήμες. Το ίδιο και στην Αργεντινή. «Εγώ ξέρω, εσείς ξέρετε…. Όλοι γνωρίζουμε» (γέλια)
Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε περισσότερη κατοχή από την ΑΕΚ απόψε, εν αντιθέσει με τα προηγούμενα ματς κι αν ήταν θέμα τακτικής;
«Να τους δώσουμε κατοχή; Όχι. Προφανώς και την ανάλυση που έχουμε κάνει θα την κρατήσω για τον εαυτό μου, αλλά δεν ήταν τακτική να τους δώσουμε κατοχή. Αν είχαν περισσότερη κατοχή δεν έπαιξαν με άμεσο παιχνίδι, που συνηθίζουν να κάνουν. Είναι καλά ως ομάδα. Δούλεψαν τρία χρόνια για να φτιάξουν τώρα αυτό το γκρουπ».
Για το χειροκρότημα του κόσμου απόψε. Αν μπορεί να δώσει μία εξήγηση για το ματς στο Καραϊσκάκη;
«Η αλήθεια είναι πως κι εγώ θα ήθελα να γνωρίζω γιατί… πέθανε ο πατέρας μου. Ό,τι έγινε έγινε… Πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε για να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Να μην ξανακάνουμε τα ίδια λάθη, αλλά το ποδόσφαιρο δε σου εγγυάται τίποτα. Είναι ποδόσφαιρο: κάποιες φορές βαίνουν καλά, άλλες άσχημα. Δε θα ήθελα να εκφράσω άλλη γνώμη. Ο κόσμος πληρώνει το εισιτήριό του. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να θέλει η ομάδα πάντα να κερδίζει. Εχω πει στο παρελθόν ότι σε όλη μου τη ζωή θα ειμαι ευγνώμων σε αυτόν τον κόσμο. Δεν αλλάζω. Το θέμα είναι ποιος αλλάζει… Οσο κι αν με βρίζουν ή θέλουν να φύγω δεν θα το κάνω. Ειχα ευκαιρία να φύγω, θέλησα να μείνω. Δίνω μέρος της ζωής μου σε αυτό το κλαμπ. Φυσικά με πληρώνουν. Όταν φύγω θα φύγω καθαρός. Δεν κάνω μπίζνες με κανέναν. Δεν μιλάω με δημοσιογράφους για να γράφει καλά για μένα. Ναι είχα κάποιες συζητήσεις για να κάνουμε διάλογο. Δεν φέρνω κάποιον παίκτη για να παίρνω ποσοστό. Δίνω ένα κομμάτι του Ματίας. Κάθε αρχή έχει και το τέλος της. Οσο έχω την ευκαιρία να είμαι εδώ θα δίνω τη μάχη μου πάντα το ίδιο. Μπορεί να υπάρχουν κριτική, γιατί έκανα αλλαγή, γιατί έπαιξε ο Πινέδα αριστερά. Το θεωρώ κατανοητό. Δέχομαι την κριτική, δε δέχομαι να ζητάνε να με διώξουν. Αυτό είναι κακό. Κακή πρόθεση. Είναι σαν να πω εγώ στον ιδιοκτήτη να μην μπει αυτός ο άνθρωπος στο γήπεδο. Είναι κακός στη ζωή του όποιος το κάνει αυτό. Δέχομαι τις κριτικές, αλλά όχι να ζητούν να μείνω χωρίς δουλειά. Να κρίνομαι για το πως έπαιξε η ομάδα, είναι γούστο του καθένα. Όταν αποχωρήσω θα χαιρετήσω τους πάντες. Θα επιστρέφω στο χωριό μου. Θα γυρίσω καθαρός. Δε χρωστάω σε κανέναν. Οσο υπάρχουν οι δυνατότητες για δουλειές, εγώ δουλεύω τις Τετάρτες, την Κυριακή, το Σάββατο, όλες τις ημέρες. Κάθε τόσο έχω μία ημέρα ρεπό. Οπότε δουλεύω. Μπορεί να είμαι καλός, μπορεί κακός. Όσο έχω δουλειά θα το παλεύω. Δέχομαι αν είναι χαρούμενος ή όχι ο κόσμος. Ομως προσοχή γιατί υπάρχει κόσμος που το αξιολογεί αυτό. Υπάρχει κόσμος με μνήμη. Εδώ δεν υπάρχει κάποιος να είναι πάνω από την ΑΕΚ. Εδώ υπάρχει μία Ιστορία. Κάποιοι προπονητές θα μείνουν στην Ιστορία, κάποιοι άλλοι όχι. Δυστυχώς γι’ αυτούς που δεν είναι χαρούμενοι θα περάσουν 200 χρόνια και το όνομά μου θα βρίσκεται στο Μουσείο της ομάδας γιατί έχω κερδίσει δύο τίτλους. Αν δοθεί η πιθανότητα μπορεί να έρθουν κι άλλοι τίτλοι. Δεν μπορεί να τα καταφέρεις πάντα. Θες πολλά συστατικά για να κερδίζεις. Μετά από χρόνια η ομάδα είναι 1η ή 2η. Αυτό είναι σημαντικό. Όλοι θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές. Όταν έγιναν τα εγκαίνια του γηπέδου αυτού ήμασταν εδώ πρωταθλητές».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δεν γίνεται να χλευαζουμε τον Ματίας αλμειδα κύριοι...άλλο η καλοπροαιρετη κριτική.... όποιος λοιπόν ξεπερνάει το όριο της κριτικής και βρίζει αυτόν τον άνθρωπο πίσω από ένα ψευδονυμο να ξέρει ότι θα μας κάνει ποιο σίγουρους...λοιπόν η αεκ έχει διοίκηση, έχει 25000 εισιτήρια διάρκειας... έχει διαίσθηση... έχει αγάπη και πάθος. Έχει τρέλα στην γ' εθνική. Έχει 15000 κόσμο να είναι εκεί μετά από 6!@@@ γκολ. .. να τραγουδά. Πάρτε του 4 παιχταράδες στις θέσεις που πρέπει. Διαλύστε τους .....μας το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χρωστάτε
Γίνεται και να ξεσπασεις και να χλευαζεις και θα σου πω γιατι. Οταν στεναχωριέσαι οπως πχ ενας Πανθηναικος, ΠΑΟΚ ή παλιοτερα ο Ολυμπιακός οπαδος που εχασε ενα ματς 1-0 2-0 3-1 κτλ οταν αποκλειστείς , χασεις εναν τελικο οπως εμείς απο τον ΠΑΟΚ 2-0 λες οκ δεν παει καλα η ομαδα περιμένεις αντίδραση κτλ οταν ομως δεν σταυρωνεις νικη στην ευρωπη σε αποκλείει η Νοα, σου παίρνει το πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ γιατι αποφάσισες να κανεις οτι μπορεις σε 10 λεπτα για να το χασεις το πιο γελοιο πρωταθλημα στην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ιστορια, οταν ο ΠΑΟΚ σου ριχνει την μια ανατροπή μετα την αλλη, 6αρες, 4αρες , κτλ ολα αυτα αν λιγο αγαπας την ομαδα ή θα πρεπει να κοψεις το ποδόσφαιρο ή να σιχαθείς την κα@$% σου απο τις αϋπνίες, ή να τα βαλεις με τον 1ο υπευθυνο του αγωνιστικού σχεδιασμού. Απο την ΑΕΚ και τον Αλμειδα επέτρεψε μου να διαλεξω την ΑΕΚ. Αν εσενα δεν σε πειραζουν ολα αυτα και εισαι οκ με ολα αυτα δεν θα βαλω εγω αγαπομετρο ουτε παθομετρο
Καλησπέρα σε όλους.θα ήθελα να πω και εγώ την άποψη μου που κάποιοι συμφωνούν και άλλοι θα διαφωνήσουν.εχει κάνει πολλά λάθη ο Αλμέιδα και δείχνει τρομερά ανασφαλής.θα μυ πει κάποιος και θα έχει ίσως δίκιο,ας μην γινόταν προπονητής να γινόταν περιπτεράς!συμφωνώ αλλά μήπως όλη αυτή την ταραχή που δείχνει να έχει συχνά στο κεφάλι του οφείλετε και σε εμάς;και εμείς στης δουλειές μας όταν μας τα χώνουν συνέχεια δεν είμαστε σε τρικυμία;έχει ευθύνη και η διοίκηση σε αυτό γιατί ίσως... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να του ζήτησε πράγματα που είναι πέρα από την πεπατημένη του Αλμέιδα.θυμαστε που μετά από το ματς με τον ΠΑΟ είχε πει δεν μπορώ να λέω συνέχεια ναι;πιστεύω ότι εκεί κρύβονται πολλά στην το χωσημο το δικό μας που έως ένα σημείο είναι δίκαιο αλλά όχι να αναθεματηζουμε!!ούτε ξέχασε να προπονει ούτε άσχετος είναι.αυτα τα ολίγα γιατί θα μπορούσα να έγραφα και άλλα πολλά.το σημαντικό είναι να ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ την ομάδα να ηρεμήσει και να κατακτήσει την δεύτερη θέση.μονο ΑΕΚ μόνο ΕΝΩΣΗ.
Ποιος του τα χωνει ρε θα με τρελάνεις? Ο προπονητής μς την μεγαλύτερη ασυδοσία με διαφορα απο τον 2ο. Θες να δεις τι γινοταν στο παρελθον με αλλους? Κανενας στην ιστορία με τετοια αποτελέσματα δεν θα ειχε περασει τοσο ανώδυνα
Καταρχήν δεν είναι ασυδοσία, η ασυδοσία είναι κάτι άλλο. Εσύ θες να δεις τι γινόταν με άλλους; Πόσο χρονών είσαι; Μήπως ξέρεις μετά το πρώτο πρωτάθλημα του Μπάγεβιτς τι έγινε για δύο χρόνια μέχρι να στήσει την ομαδάρα έπειτα; Μάθε πρώτα και ξαναελα.
Ελπίζουμε να μήν είσαι για πολύ ακόμη εδώ καί νά έρθει ένας καλός καί σοβαρός προπονητής με ψυχική υγεία σε καλή κατάσταση
Αυτό με την ψυχική υγεία δείχνει πόσο Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ άνθρωπος είσαι. Δε χρειάζεται να έχεις παλέψει με την κατάθλιψη και γενικά την ψυχική ασθένεια για να είσαι διακριτικός και καλός, και να μην κάνεις τέτοια σχόλια. Να υποθέσω ότι εσύ τα έχεις όλα λυμένα, δε σε στρεσάρει τίποτα, δεν σε ρίχνει τίποτα. Ουστ, υποκριτή! Μεγάλος μάγκας είσαι...
Kαθαρος ανθρωπος. Αδιαμφισβητητο, δουλευταρας το ιδιο.. Αγαπαει την ομαδα..αδιαμφισβητητα. Οποιος δουλευει κανει λαθη, ολοι οι προπονητες εχουν τις εμμονες τους σε παικτες και σχηματα.
Να βρεις αντικαταστατη μεγαλο ρισκο.
Πιστευω οτι τα λαθη θα τον εχουν και προβληματισει, και θα τα βελτιωσει. Η συνεχεια κομβικη. Μακαρι να πετυχουμε τον μινιμουμ στοχο που εμεινε, και να στηριχτει με παικτες νεους σε ηλικια ,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ για του χρινου
"Πιστευω οτι τα λαθη θα τον εχουν και προβληματισει, και θα τα βελτιωσει"
enter.com/2020/09/27/is-the-problem-matias-almeyda/
https://quakesepic
Διαφορετικοί οι Earthquakes στο ΜLS και διαφορετική η ΑΕΚ, ομάδα που μπορεί να βγει στα προκριματικά Champions League. Σταματήστε να συγκρίνετε το παρελθόν με το παρόν και να βρίσκετε συμπτώσεις και μοτίβα. Σε κανέναν δεν κάνει καλό.
Παλι για αλλη μια φορα οπως εχει κανει πολλες φορες στις δηλωσεις του μας τονισε ποσο ανυπαρκτοι ημασταν πριν απο αυτον ιστορικα και ηρθε και μας εκανε μεγαλη ομαδα. Το χει ξανακανει και μιλαει λες και ημαστε ο Αρης ή Λαρισα, ναρκισσισμος μεγαλος!!!
Αδερφέ πριν από αυτόν στην σύχρονη εποχή τον Δεκέβριο ήμασταν 30 βαθμούς πίσω , δεν λέω ότι είναι ο Μουρίνιο αλλά σε σχέση με αυτούς που ήρθαν τα τελευταία 15 χρόνια είναι καλύτερος , λίγο να αφήσει τις εμονές του λίγο να τον βοηθήσει η Διοίκηση και όλα καλά θα πάνε ,το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει απαιτεί νέους σε ηλικία παίκτες και γρήγορους .......με αυτούς μόνο αλχημίες μπορέι να κάνει.
Όλο το ζουμί είναι στα λόγια του. Όταν ελαχιστοποιούνται τα λάθη είναι ανταγωνιστική η ομάδα. Σου λέει όταν κάποιοι παίκτες κάνουν τρανταχτά λάθη δεν μπορούμε τότε να το παλέψουμε. Έγινε σε πολλούς αγώνες. Με τον Ματίας ζήσαμε και μεγάλες χαρές και μεγάλες στεναχώριες. Ούτε το ντάμπλ θα το ξεχάσουμε ούτε το 6-0. Έγραψαν. Τα υπόλοιπα θα ξεθωριάσουν. Αν θα μείνει ή θα φύγει είναι τελείως απόφαση της διοίκησης που πρέπει να αποφασίσει το καλύτερο για την επένδυση της. Εμείς θέλουμε η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομάδα να νικάει και να παίρνει τίτλους. Όποιος προσπαθεί για το αντίθετο είναι εχθρός της ΑΕΚ και ως τέτοιος θα αντιμετωπιστεί με όλους τους τρόπους από τον λαό της. Άλλο να χάνεις και άλλο να συμβαίνουν περίεργα.
Όταν έχεις μάθει να είσαι ΑΕΚ,είσαι ΑΕΚ σε κάθε στιγμή. Δεν κακολογώ αυτούς που είχαν διαρκείας από την επαρχία και δεν πήγαν στο γήπεδο ούτε αυτούς που απείχαν για οικονομικούς λόγους,αλλά αυτούς που απείχαν από άποψη. Οι φίλαθλοι του τύπου "σας κρατάμε μούτρα,γιατί δεν κερδίζετε και δεν παίζετε όπως θέλουμε εμείς". Φίλαθλοι που κρίνουν, κατακρίνουν,βρίζουν, αναθεματίζουν και θυμούνται ότι είναι ΑΕΚ μόνο στις νίκες. Κρίμα!
Ματίας απλά ο κόσμος της ομάδας μας δεν δέχεται τέτοιες ξεφτίλες είναι τόσο απλό.η ΑΕΚ έχει περηφάνεια μην μας πονάς άλλο με τις επιλογές σου.ειναι καθαρά θέμα διαχείρησης.με μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο σου
Καλημέρα από τον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας! Κάποιος να πει στον Αλμέιδα ότι το διαδίκτυο και τα ιντερνετικά μέσα δεν είναι η άμεση δημοκρατία και η όποια κυρίαρχη άποψη. Αυτό να το έχουμε και ο καθένας μας κάπου μέσα μας... Δεν με ορίζω προσωπολάτρη, αλλά μου αρέσει η σύνδεση με πρόσωπα και ανθρώπους και ιδιαίτερα με αυτούς που έχουν κάτι να πουν... Αν είναι και με τα χρώματα της ΑΕΚάρας, ακόμη καλύτερα! Καλή συνέχεια
Από την πρώτη στιγμή το συμπάθησα, με το νταμπλ τον γούσταρα, με την περσινή και φετινή χρονιά κάνω υπομονή έχοντας πλέον καταλάβει κάποια πράγματα. Δε θα αλλάξει τον τρόπο δουλειάς του για κανένα και για τίποτα. Και καλά κάνει. Αυτός είναι με τα καλά και τα άσχημα. Ή τον πιστεύεις και τον στηρίζεις ή οχι. Απλά αυτές οι δηλώσεις μετά από τα τελευταία παιχνίδια και ειδικά τα αποτυχημένα δε μου αρέσουν. Κάνε τη δουλειά σου και στο τέλος πες ότι θες. Δε χρειάζονται τόσες αναλύσεις για το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πως πρέπει να σκεφτόμαστε
Να μείνεις εδώ εισαι ένας από μας
Καλό θα είναι να επικεντρωθεί στην ομάδα και όχι στα σχόλια , επίσης θα πρέπει να γνωρίζει ότι το ποδοσφαιρό αν μη τι άλλο θέλει ορθολογισμό , ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΛΧΗΜΙΕΣ , ο κάθε παίκτης στη θέση του ακόμα και αν προέρχεται από την Β ομάδα , κανείς δεν θα του πει γιατί έχασε που δεν είχε διαθέσιμο παίκτη , αλλά όλοι θα τον κατηγορήσουν αν βάλει τον Μπρινιόλη μπακ , για να δούμε σωστό ποδόσφαιρο ανεξάρτητα αποτελέσματος πρέπει ο καθένας να παίζει στην θέση του .... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Το ξήλωμα στο κουβάρι θα δείξει τις προθέσεις -στόχους για την επόμενη χροιά , τουλάχιστον 6-7 πρέπει να αντικατασταθούν.
Δύο σχόλια.
1. Φταίει ο Ματίας που κάναμε Ζιταν τον Μιχαηλίδη να βγάζει 40αρες μπαλιές και ο Ροτα + Μπρινιολι σκέφτονταν τι θα φάνε μετά το ματς?... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
2. Δεν είναι όμως και ο κοουτς άμοιρος ευθυνών. Ψες στο 2ο ημίχρονο τα πρώτα 5 λεπτά δεν μπορούσαμε να κυκλοφορησοθμε την μπάλα και μας πέρασαν ήδη 3 κάθετες μεταξύ των γραμμών. ΑΜΕΣΩΣ έβγαλε τον Λιουμπι και έβαλε Πετραν που ήταν άψογος.
Αντε και ένα 3ο. Έχει πάντως δίκιο ότι Ψες δεν κάναμε ΑΤΟΜΙΚΑ λάθη. Στο τηγανι στο πρωταθλημα δώσαμε 3 γκολ πάρε βάλε και στο Κύπελλο άλλα 4.
Χτες η συγκέντρωση ήταν στα ύψη άλλα βοήθησες και συ κοουτς όταν πήγε να χαλάσει η λειτουργία της ομάδας στα πρώτα 5 λεπτά του 2ου ημιχρόνου
Κοουτς μακαρι να ζητουσαν απλα να φυγεις. Δεν ασχολείται η μάζα με την ομαδα δυστυχώς. Εκει στην ομαδα νομιζεται οτι η ΑΕΚ ειναι καποια διαρκειας και καποια σχόλια. Η εικονα του γηπέδου ειναι τρομακτική για ματς με Ολυμπιακό και τον ρωτανε για το χειροκροτημα του κοσμου!!!! Ελεος!! Ποσο ακόμα? Ουτε σχόλια δεν υπάρχει κουράγιο να γραψει ο κοσμος
Κατάθλιψη. Επισης ο Αλμειδα βαζει τυχαίες λεξεις στη σειρα η χρησιμοποιειται πρόγραμμα translate?
Αυτό χτές ήταν η ΑΕΚ που θέλουμε, να ματώνει για την φανέλα!! Με τον Αλμείδα, βλέπουμε μπάλα, φέρτε του γρήγορους μαχητές και σωστή άμυνα και θα τα ξανα σαρώσει!
Είπε πολλά και σημαντικά. Μη προσπεράσουμε το "εγώ δεν κάνω μπίζνες. Δεν κάνω μεταγραφές για να παίρνω ποσοστα". Πόσο πιο καθαρά να πει τι φταίει απο πέρυσι; Ποιους έδιωξαν, ποιους πήραν, πόσα εισέπραξαν και πόσα ξόδεψαν; Και πως αυτοί που ήρθαν μπορούν να ανταποκριθούν στο παιχνίδι του;
ΜΗΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΕ , ΑΠΛΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ , ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ .ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ .ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ......ΑΠΟ ΕΜΑΣ..............VAMOS MATIAS
Κοουτσ μας σε παρακαλω, κανε μας μια χαρη να μην διαβαζεις τα σχολια στα σοσιαλ! Καθαρισε το μυαλο σου και οι επιτυχιες θα ερθουν και παλι. Βγαλε αυτη την αρνητικοτητα απο το κεφαλι σου
Νικησες έναν νεκρό και αδιάφορο γαύρο και μας κάνεις υποδείξεις τι θα λέμε;
Έχεις δύο χρόνια να παίξεις ορθολογικό ποδόσφαιρο και μας λες θα μείνω 200 χρόνια στην ιστορία της ΑΕΚ;
Διάβασε την ιστορία της ΑΕΚ Ματίας που ήρθαν οι Γκαλακτικος να παίξουν με ομάδα χωρίς διοίκηση και χέστηκαν πάνω τους και μετά πες μου για κατόρθωμα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μάθε ότι ξεσπιτωμενοι 20 χρόνια ματωναν όλοι για να μας κερδίσουν με όλους τους βρώμικους τρόπους.
Με συγχωρείς Πελαδο αλλά με την απόδοση και με τις ιστορικές φετινές ξεφτιλες δεν έχεις δικαίωμα να απαιτεις...
Κοουτς το βιβλιο του Μπουσιντο το διαβαζουμε 3 χρονια τωρα . Μας άρεσε πολυ την πρωτη χρονια , το ανεκτηκαμε την δευτερη και δεν μας αρέσε καθόλου την τρίτη . Σε παρακαλώ πολύ εαν τελικα μείνεις ,προσπαθησε να μας συγκινησεις πάλι όχι με το συναισθημα αλλα με την δικαιοσυνη σου ,την οξυδερκεια σου και την δουλεια σου.
Ελπιζω οτι στο …όσο για το τι μου αφήνει το αποψινό παιχνίδι, είναι πως όταν δεν υπάρχουν λάθη η ομάδα είναι ανταγωνιστική…να βαζεις και τα δικα σου μεσα.
Να ασχοληθείς με την δουλειά σου. Μην αναλώνεσαι να διαβάζεις σχόλια. Τι σχέση έχεις εσύ με τον φίλαθλο; Ο φίλαθλος υπήρχε κ πριν από εσένα, θα υπάρχει κ μετά από εσένα κ την ομάδα θα την πονάει πάντα. Εσυ πληρώνεσαι κ είσαι υπεύθυνος για αυτό που εμφανίζεται στο γήπεδο. Ματίας είσαι σε τρικυμία. Πες μας ποδοσφαιρικά γιατί κάνεις αλλοπρόσαλλες κινήσεις. Οτι κέρδισες τίτλους δεν σε κάνει αιώνιο προπονητή. Οι δηλώσεις σου με κάνουν να χάνω την ελπίδα μου. Ταπεινότητα απέναντι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στην πολύπαθη ομάδα μας κ δουλειά. Στο τέλος θα κριθείς από τα αποτελέσματα κ την ποδοσφαιρική σου πρόταση. Με μια νίκη σε αδιάφορο παιχνίδι βγήκες να κάνεις το κομμάτι σου. Αγαπάμε αυτούς που σέβονται κ την ομάδα κ παρουσιάζουν δουλειά.
Προφανώς έχει ενοχληθεί από τα όσα ακούγονται και από τον κόσμο που ζητάει τη φυγή του. Θεωρώ ότι έχει τελειώσει η υπόθεση Αλμέιδα, έκλεισε τρεις σεζόν στην ΑΕΚ, την πρώτη τα σήκωσε όλα, τη δεύτερη έχασε δικό του πρωτάθλημα και έμεινε ατιτλος, φέτος έμεινε και ατιτλος και εκτός Ευρώπης απ' τον Αύγουστο. Έκανε δουλειά, είδαμε μερικά παιχνίδια υψηλού επιπέδου από την ομάδα, όμως κατ' εμέ ταβανιασαμε. Ώρα να βρούμε κι εμείς έναν δικό μας Μεντιλιμπαρ, να ανανεώσει την ομάδα και το στυλ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιχνιδιού. Ίσως αν δεν πουλουσαμε τα φορ μας καλοκαίρι και χειμώνα κι αν παίρναμε τα μπακ που χρειαζόμασταν, να μιλούσαμε διαφορετικά απόψε. Φέρει και η διοίκηση πολλές ευθύνες για την κατάσταση...
Μπράβο στην ομάδα μας και μπράβο σε όσους από εμάς στηρίζουμε την Α.Ε.Κ. και όχι τις νίκες της. Με το ίδιο σκεπτικό, όταν ένας άνθρωπος είναι Άνθρωπος και σωστός επαγγελματίας, εγώ τον στηρίζω και θα συνεχίσω να τον στηρίζω.
Αλμειδα καλά τα λες προσπάθησε μόνο μην κάνεις πολλές αλχημείες με τις θέσεις των παιχτων
Κανενας δεν σου ζητησε να κανεις τον κυκλο τραγωνο,ολοι θελουμε να γινονται πραγματα που εχουν λογικη.Αγωνιστικη και ποδοσφαιρικη σοβαροτητα.
Το κλασσικό ΑΕΚτζήδικο σύμπλεγμα υπαγορεύει τώρα να μη χαρούμε επειδή αποκλειστήκαμε με συνολικό σκορ 2-6. Όχι κύριοι, θα χαρούμε! Θα χαρούμε γιατί η ομάδα σήμερα έπαιξε με πάθος και τσαμπουκά, έδειξε στον εαυτό της πρώτα απ' όλα ότι ο γαύρος δεν είναι καμία υπερομάδα, αλλά όταν πρυτανεύει η λογική μπορείς να τον νικήσεις σχετικά εύκολα. Θα χαρούμε γιατί νικήσαμε το σίχαμα. Θα χαρούμε γιατί είδαμε ότι μπορούμε. Θα χαρούμε γιατί έτσι χτίζουμε ψυχολογία ενόψει των τελευταίων πέντε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αγώνων. FORZA ΑΕΚΑΡΑ!
Μπορεί να έχεις κάνει λάθη, μπορεί να έχεις εμμονές, αλλά την αγαπάς την ομάδα και προσπαθείς σίγουρα. Ψεύτης δεν υπήρξες , στο αναγνωρίζω αυτό και μπράβο σου ρε Ματίας! Ειλικρινά σε συμπαθούμε, άσχετα με όλα τα αποτελέσματα. Να δούμε τι θα κάνετε στα εναπομείναντα παιχνίδια, εύχομαι ίδια σοβαρότητα και περισσότερο με σήμερα.
Όχι ρε γαμωτο ....τι λες να μην φύγεις? Και τι θα γίνει με τους προπονηταραδες του ίντερνετ?