Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 στα οφέλη της ΑΕΚ από τη νίκη επί του Ολυμπιακού, μολονότι δεν έφτανε το 2-0 για πρόκριση.
«Ήταν σημαντική αυτή η νίκη, για την ψυχολογία της ομάδας και του κόσμου της, παρότι δεν της χάρισε την πρόκριση. Ο κόσμος για τα δεδομένα της ΑΕΚ ήταν λίγος, αλλά έφυγε χαρούμενος. Η ομάδα είχε ευκαιρίες να βάλει κι άλλα γκολ, αλλά ο Πασχαλάκης ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού. Μέχρι το 80’ δεν κινδύνευσε σχεδόν καθόλου. Τελικά η ρεβάνς αυτή έκανε καλό στην ΑΕΚ, παρότι πολλοί τη φοβόντουσαν. Νίκησε μια ομάδα που της έχει καταστρέψει τη χρονιά και βγαίνει κερδισμένη από τη σημερινή διαδικασία. Υπήρχε μια καλή εικόνα και αυτό είναι κάτι θετικό μετά από όσα έχει πάθει τον τελευταίο καιρό», επισήμανε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!