Στιγμές αγωνίας έζησαν οι επιβάτες αεροπλάνου που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης» της Μυτιλήνης, το πρωί της Τρίτης (1.4.25).
Αεροσκάφος τύπου ATR72 της Olympic Air, που είχε απογειωθεί από την Αθήνα, προσγειώθηκε στις 07:50 στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης με ένδειξη φωτιάς στον κινητήρα.
Το αεροσκάφος μετέφερε 59 επιβάτες και τετραμελές πλήρωμα, οι οποίοι αποβιβάστηκαν με απόλυτη ασφάλεια μετά την προσγείωση.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι κυβερνήτες εντόπισαν την ένδειξη φωτιάς στα όργανα του πιλοτηρίου, γεγονός που πυροδότησε τον συναγερμό.
Παρά τον αρχικό πανικό, οι έλεγχοι που ακολούθησαν δεν αποκάλυψαν καμία ζημιά στο αεροσκάφος, καθησυχάζοντας επιβάτες και αρχές.
Πηγή: newsit.gr
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

