Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σε τροχιά Ευρώπης η Μπολόνια με διπλό στη Βερόνα

Η ομάδα του Ιταλιάνο εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα, νίκησε 2-1 και πλησιάζει τη τέταρτη θέση


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

SERIE A- 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: MARCANTONIO BENTEGODI

Πολύ κοντά στην πρώτη τετράδα βρίσκεται η Μπολόνια, που παραμένει σε ευρωπαϊκή τροχιά, μετά και το 2-1 στην έδρα της Ελλάς Βερόνα. Τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία ματς για τους γηπεδούχους, οι οποίοι, ωστόσο, παραμένουν έξω από τη ζώνη υποβιβασμού.

Η πρώτη αξιόλογη φάση στο ματς καταγράφεται στο 31ο λεπτό και ήταν για τους γηπεδούχους. Ο Σαρ ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Μπεουκέμα, σούταρε, αλλά δεν βρήκε στόχο. Τελικά, η Μπολόνια, στην πρώτη καλή στιγμή της στο ματς, βρήκε δίχτυα. Από εξαιρετική προσπάθεια του Καλάμπρια, η μπάλα έφτασε στον Όντγκααρντ και ο Δανός μεσοεπιθετικός νίκησε τον γκολκίπερ Μοντιπό, για το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα, η Μπολόνια σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2, όταν ο Ορσολίνι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί λάθος στην άμυνα της Ελλάς Βερόνα και να σκοράρει. 

Τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, η Μπολόνια απείλησε με σουτ του Όντγκααρντ, που εξουδετέρωσε ο Μοντιπό. Στο 61ο λεπτό, η Ελλάς Βερόνα σκόραρε, με τον Τένγκστεντ, γκολ που ακυρώθηκε για οφσάιντ. Ένα λεπτό αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 0-2, με τον Καμπιάτζι να βρίσκεται τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Μοντιπό, αλλά, να μην καταφέρνει να τον νικήσει. Με τη συμπλήρωση 70 λεπτών, η Ελλάς Βερόνα έμεινε με δέκα παίκτες, όταν ο Βαλεντίνι αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Πάντως, δυο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι απείλησαν με ισοφάριση, σε σουτ του Τένγκστεντ, αλλά, τελικά, δεν άντεξαν. Στο 78ο λεπτό, το σουτ του Καμπιάτζι δεν ήταν δυνατό, όμως, ο τερματοφύλακας της Ελλάς Βερόνα έκανε κακό υπολογισμό, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και η Μπολόνια έκανε το 0-2. Όμως, δυο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2, με γκολ του Μοσκέρα, που ήρθε από τον πάγκο. Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ξανά, με την Μπολόνια να χάνει μοναδική ευκαιρία, στο 90'+4', για τρίτο γκολ, με χαμένο τετ α τετ του Νταλίνγκα.

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Νταβίντοβιτς, Κόπολα, Βαλεντίνι, Τσατσούα, Νιασέ (85' Λιβραμέντο), Ντούντα, Μπράνταριτς (68' Λάζοβιτς), Σούσλοφ (76' Κάστανος), Μπερνέντ (46' Τένγκστεντ), Σαρ (76' Μοσκέρα)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Καλάμπρια, Μπεουκέμα, Λουκούμι, Μιράντα, Φέργκιουσον, Μόρο (46' Αμπισέρ), Ορσολίνι (59' Καμπιάτζι), Εντογιέ, Όντγκααρντ (68' Ντομίνγκες), Κάστρο (84' Νταλίνγκα)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ