Quantcast
NEWS
4 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Οριακή μάχη για την ΑΕΚ στο Χαριλάου

Τον Άρη σε ματς-τελικό αντιμετωπίζει απόψε η Ένωση και θέλει πάση θυσία νίκη (σέντρα στις 19:00, NOVASPORTS PRIME HD - aek365) / ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ 

Την πιο κρίσιμη μάχη της σεζόν -μέχρι την… επόμενη- δίνει απόψε η ΑΕΚ. Η Ένωση, αντιμετωπίζει στις 19:00 τον Άρη στο Χαριλάου στο πλαίσιο της 26ης (και τελευταίας) αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League και θέλει πάση θυσία νίκη (NOVASPORTS PRIME HD - aek365). Οι κιτρινόμαυροι, προέρχονται από τα δύο απανωτά σοκ με τον Ολυμπιακό και είναι απαραίτητο να βγάλουν αντίδραση και να επιστρέψουν στις επιτυχίες για ψυχολογικούς και όχι μόνο λόγους.

Μην ξεχνάμε, η διαφορά με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό είναι στους πέντε βαθμούς και είναι απαγορευτικό να ανοίξει περισσότερο, ενώ την ίδια ώρα από πίσω στην τρίτη και τέταρτη θέση ακολουθούν ο Παναθηναϊκός που είναι στο μείον τρία και ο ΠΑΟΚ που είναι στο μείον έξι. Η ΑΕΚ πρέπει οποσδήποτε να φύγει με τη νίκη από το Χαριλάου για να διατηρήσει αυτές τις αποφάσεις και να μπει με ασφάλεια στα πλέι οφ. Προφανώς, ένα διπλό επί του Άρη, θα προσφέρει πάρα πολλά και στον ψυχολογικό τομέα καθώς Ματίας Αλμέιδα και ποδοσφαιριστές ψάχνουν να πατήσουν ξανά στα πόδια τους και το μόνο γιατρικό τούτη την ώρα είναι τα θετικά αποτελέσματα.

Από εκεί και πέρα απέναντι βρίσκεται ένας Άρης που προφανώς θα δώσει τη δική του μάχη, έχει τα δικά του κίνητρα και μόνο και μόνο ότι παίζει στην έδρα του πάντα αποτελεί ένα ισχυρό συν για τον ίδιο. Η ΑΕΚ για να φύγει νικήτρια απο το Κλ. Βικελίδης θα πρέπει να έχει συγκέντρωση, αποφασιστικότητα και προφανώς θα πρέπει να αποφύγει λάθη που της στοίχισαν. Την ίδια ώρα, ο Ματίας Αλμέιδα είναι αναγκασμένος να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα καθώς θα απουσιάσουν δεδομένα οι τιμωρημένοι Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος αλλά και οι τραυματίες Οντουμπάτζο, Μαρσιάλ.

Την ίδια ωρα, ο Περέιρα ακολούθησε την αποστολή στη Θεσσαλονίκη και μένει να δουμε αν βρίσκεται σε θέση να ειναι διαθέσιμος ή εάν βρίσκεται μαζί με την ομάδα για ψυχολογικούς λόγους όπως και ο Μάνταλος. Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα, ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Βίντα-Μουκουντί στόπερ και οι Ρότα-Χατζισαφί στα άκρα. Στον άξονα, σίγουροι είναι οι Σιμάνσκι-Λιούμπισιτς κι από εκεί και πέρα μένει να δούμε ποιος θα συμπληρώσει την τριάδα. Αν δούμε δηλαδή επιστροφή Περέιρα (σε περίπτωση που ειναι 100% καλά) Γκατσίνοβιτς ή Λαμέλα σε ενα πιο επιθετικό σχήμα. Στα άκρα, ο Ελίασον θα είναι δεξιά, ο Κοϊτά πιθανότατα αριστερά και ο Πιερό στην κορυφή. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ