Λίγα λεπτά μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην Μπολόνια, 92-70 για τη Euroleague, ο Κώστας Παπανικολάου δεν μίλησε για μπάσκετ, αλλά, για τα εκατομμύρια Έλληνες που βγήκαν στους δρόμους, ζητώντας δικαίωση για τι 57 ψυχές που χάθηκαν στην τραγωδία των Τεμπών.
Σε δηλώσεις του, ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε: "Σήμερα δεν είναι η μέρα να μιλήσουμε για μπάσκετ. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε για μπάσκετ. Είναι μία μέρα που όλοι μας, όλη η Ελλάδα είμαστε 57 ψυχές. Όλη η Ελλάδα και όλοι μας είμαστε 56 οικογένειες. Η σκέψη όλων κι η φωνή όλων είναι μία.
Κάθε τέσσερα χρόνια βλέπουμε βιντεάκια και σποτάκια πως πρέπει να πάμε στις κάλπες, πρέπει να ψηφίσουμε, πρέπει να είμαστε η φωνή του λαού και πρέπει να δώσει το πρόσταγμα ο λαός.
Νομίζω ότι σήμερα στήθηκαν πάρα πολλές κάλπες και δώσανε το πρόσταγμα, δώσανε το σύνθημα, δώσανε την εντολή του τι θέλουμε να γίνει, τι θέλει η Ελλάδα να γίνει.
Αυτή η εντολή δεν πήγε μόνο προς μία κατεύθυνση, δεν είναι μόνο κομματικό. Είναι και στους 300. Αυτή η εντολή πήγε σε όλους τους δικηγόρους, σε όλους τους εισαγγελείς, σε όλους όσους εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση, ότι θέλουμε διαφάνεια, θέλουμε ξεκάθαρες απαντήσεις.
Λέω θέλουμε γιατί όλοι αυτή τη στιγμή είμαστε αυτές οι 56 οικογένειες. Και θέλουμε να δούμε δικαίωση γι αυτά τα παιδιά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα της ημέρας και δεν υπάρχει χώρος ούτε για μπάσκετ, ούτε για τίποτα άλλο".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

