Το ποδόσφαιρο είναι μαγικό για 1000 λόγους.
Κυρίως για το απρόβλεπτο του αποτελέσματος ενός αγώνα αφού είναι το μοναδικό σπορ που όχι μόνο ο θεωρητικά κατώτερος μπορεί να νικήσει τον ανώτερο που μπορεί να συμβεί και σε άλλα ομαδικά αθλήματα αλλά γιατί μπορεί ο συντριπτικά καλύτερος σε έναν αγώνα να χάσει τον αγώνα αυτό από τον συντριπτικά κατώτερο αντίπαλο του. Στον ίδιο αγώνα, σε αυτόν που είναι πολύ καλύτερος.
Φυσικά αυτό που γράφω δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι της Τετάρτης. Εκεί ο συντριπτικά ανώτερος στον αγώνα διέλυσε τον συντριπτικά χειρότερο. Το απρόβλεπτο υπήρχε όμως αφού κανείς δεν το περίμενε αυτό που συνέβη. Ιδίως επειδή έγινε δεύτερη φορά σε λίγους μήνες και αντίπαλοι ήταν οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.
Διαβάστε τη συνέχεια από τα ΣΦΗΝΑΚΙΑ πατώντας ΕΔΩ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Διωξε τους ολους,και παιχτες και προπονητη και κατεβασε την ΑΕΚ Β'.....
Γία την εξάρα και το πώς ρίχνει σκιά στην σχέση μας με αυτή την ομάδα, τον προπονητή, τους παίχτες και την διοίκηση, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει αύριο και αν τελικά θα πάρουμε το πρωτάθλημα προτιμώ να γράψω αργότερα. Γιατί όπως και να έχει αύριο έχουμε μάχη.
Για το ένα υστερόγραφο, δεν θα πανηγυρίσω για τον θάνατο ενός ανθρώπου, εκτός αν είναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αποδεδειγμένα ο Χίτλερ σε μετεμψύχωση, αλλά δεν θα μου λείψει και ένα τοξικό κάθαρμα που μιλούσε για εξωστρακισμό σφαίρας που σκότωσε κατά λάθος έναν 15χρονο που "πήγαινε γυρεύοντας" ούτε θα μου λείψει ο μόνιμος χυδαία υβριστής της ΑΕΚ. Δεν θα κάνω και καρδούλα στην είδηση του θανάτου του, αλλά κι αυτό ως γεγονός δεν είναι η κολυμπήθρα του σιλοαμ για κανέναν. Όλοι μας κρινομαστε από τον τρόπο που επιλέγουμε να ζούμε και ο νεκρός δεν δεδικαιωται (συγγνώμη να σκοτώνω την ορθογραφία) πάντα.
Για το δεύτερο υστερόγραφο εννοείται ήμουν στο κέντρο στην μαζικότερη συγκέντρωση της μέταπολιτευσης. Η μαζικότητα της τα λέει όλα και δεν σηκώνει ερμηνείες.
Η ΑΕΚ κερδίσει χάσει την Κυριακή με τον γαύρο έχει χάσει από τώρα από τον κόσμο της και αυτό θα φανεί... Κοντή γιορτή την Κυριακή!
Κάποιοι δυστυχώς δεν αγαπούν την ΑΕΚ και σκέφτονται μόνο πως θα κάνουν κακό στην ομάδα!
Μακάρι να βγω ψεύτης!
Κωστα ολα οσα γράφεις εχουν ονομα και επώνυμο Ματιας Αλμειδα. Ειχε την τιμη και την τυχη να μπει στο νεο γηπεδο. Ειχαμε την τιμη και την τυχη να τον έχουμε την πρωτη μας χρονιά στο νεο γηπεδο. Απο εκει και περα εχουμε 2 χρονιες με ιστορικες αποτυχίες. Και μην ακουσω η ΑΕΚ κανει πρωταθλητισμο πρωτη φορα 3 χρόνια. Το ιδιο ισχυει και για τους 4. Μετα τους Γκιρτζικιδες και τόσες απώλειες απο τους μεγαλους για να μην κανεις πρωταθλητισμο θα κινδυνεύεις για τουλάχιστον εκτος Ευρώπης. Αν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεν κανεις πρωταθλητισμο θα τερματησεις πισω απο Αστερα. Οποτε αυτο το εποχειρημα δεν αλλαζει οτι η Αντβερμπ ηταν ενα δωρο που πετάξαμε, το ότι μπορεις να παρεις πρωταθλημα ακόμα και με 3 ηττες στο τελος και το χάνεις κατόρθωμα, ΝΟΕ και Καραϊσκάκη ιστορικες ξεφτιλες και το βαρελι δεν έχει πάτο. Ουτε ειναι επιχείρημα τι επαθε ο Παναθηναικος που εφυγε ο Γιοβανοβιτς. Τι επαθε δηλαδη. Πηρε Κυππελο, πηγε Αγιαξ στα πέναλτι, περασε Γαλλικη ομαδα κτλ Το γαυρο τον γλενταει.. Ο Ολυμπιακός που μεχρι να βρει αυτο που θελει τι επαθε? Γιατι δεν εμεινε εμμονικα στον Μαρτινς? Γιατι απλα στον Ολυμπιακό οι απαιτήσεις ειναι πιο μεγαλες χωρις πρωσοπολατρειες. Κανεις την δουλεια θεος, χρυσός. Δεν την κανεις αγαπη και ο επομενος που θα την κανει. Εργα. Οχι θεωρειες και αγαπες καλων παιδιων. Πολλοί προπονητές ειναι ωραιοι τυποι και καλα παιδια. Ανεργοι. Γιατι αυτοι δηλαδη να μενουν ανεργοι. Δυστυχώς η ευτυχως αυτη η δουλεια εχει σε ενα χρονο οσα δεν βγαζει ενας αλλος σε μια ζωη για αυτον ακριβως τον λογο. Ψηλα ο πήχης. Η ΑΕΚ με αυτη τη γηπεδαρα και αυτο το μπραντ εκει επρεπε να ειναι. Απαιτησεις ταβανι. Μας εχουν φαει ομως πρωσοπολατρειες. Οτι χειρότερο σε αυτη την ομαδα.
Φέρε καλύτερο του Αλμέιδα και φεύγει αύριο.
Όσοι γράφετε να φύγει λοιπόν.. κλείστε το στόμα σας και φέρτε πρόταση καλύτερο του Αλμέιδα. Όχι τζόκερ αν μας κάτσει.. σίγουρα να ναι καλύτερος αυτός που θα έρθει.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αν δεν μπορείτε απλά μη μιλάτε.
Φοβερή τοποθέτηση…μπράβο…
Αναρωτιέμαι λίγη ντροπή δεν νιώθετε μετά τα 10…δλδ πόσα θέλετε να φάμε για να αντιδράσετε..
Εσένα αυτό που σ ενοχλεί είναι που λέμε να φύγει ο υπεύθυνος για τον χαμένο τίτλο περσυ ο υπεύθυνος για τον αποκλεισμό από την νοα κ ο 100% υπεύθυνος για τη προχθεσινή ξεφτίλα κ απαιτείς να μην μιλάμε..:κάνε μας τη χάρη αδερφέ κ κράτα τη γνώμη σου για τον εαυτό σου που θα μας πεις τι θα λέμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κιόλας…
10 έχεις φάει καημένε κ ακόμα αλμειδα φωνάζεις….αυτο δεν θεωρείται άσχημη εμφάνιση…ΞΕΦΤΙΛΑ είναι κ θα στο χτυπάνε 10 χρόνια
Και ο Αντσελοτι 9 έχει φάει από Μπαρτσα οπότε να φύγει ο ξεδιάντροπος από την Ρεαλ..μερικοί νομίζετε ότι το ποδόσφαιρο είναι play station..μια ομάδα δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη τρόπο παιχνιδιού..ειδικά αυτή η ΑΕΚ αν παίξει αμυντικά θα χάσει..
πριν τον αλμειδα φιλε μου τι καναμε ?ο παναθηναικος προ γιοβανοβιτς τι εκανε? τα πρωταθληματα τα παιρνουν οι παικτες μαζι με καλο προπονητη σε αναλογα παντα με τον αντιπαλους...τα τελευταια χρονια ολοι οι αντιπαλοι ειναι δυνατοι και βλεπουμε κανενας δεν ξεχωριζει αρκετα απο τους αλλους εκτος απο μας την πρωτη χρονια του αλμειδα.....στην ελβετια φετος εχουν 4 ομαδες αυτη την στιγμη 42 βαθμους....αν αλλαζεις συνεχεια προπονητες χωρις να παρεις παιχτες ειναι ανουσιο....ο ολυμπιακος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεν αλλαξε απλα προπονητες ειχε φτασει να εχει ροστερ 38 παιχτων και περυσι εφερε 8 παιχτες τον ιανουαριο και ηταν τυχερος γιατι εφεραν καλους παιχτες μαζι με προπονητη ....καποιες χρονιες ο ολυμπιακος δεν ειχε καλους προπονητες αλλα δεν ειχε και καλους αντιπαλους...μαντεψε τι συμβαινει οταν παιρνεις πολλους παιχτες και δεν σου βγαινουν....μενεις απο λεφτα και μην ξεχναμε υπαρχει και το ffp....ειδαμε τι επαθε ο παναθηναικος μετα απο την κακη διαχειριση και τα ακριβα συμβολαια στην εποχη του στραματσιονι.....ο αλμειδα ειναι καλος προπονητης και εχουμε και καλους παιχτες...εννοειται θα μπορουσαμε να ειχαμε καλυτερους παιχτες φετος....αλλα ετυχε ο ολυμπιακος να εχει καλυτερες επιλογες και να ειναι καλυτερος....υποθετικα το καλοκαιρι αν απαντουσαν θετικα ο γιαννουληε σε εμας και ο καμαρα να ειχαμε παρει το πρωταθλημα απο τον δεκεμβριο....αλλα αν παιρναμε τον καμαρα εμεις να επαιρνε καλυτερους η χειροτερους ο παοκ και παει λεγοντας.....κατοπιν εορτης ολα ειναι ευκολα να κριθουν
Ευγε!
Ο Αλμέιδα από την ΑΕΚ τελείωσε, απλώς πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια να ψάξουμε για κάτι άλλο. Ας κάτσει μέχρι το τέλος της σεζόν και όταν μπει η 1 Ιουλίου, ώρα του καλή. Αναγνωρίζουμε ότι κατάφερε ένα νταμπλ με την ΑΕΚ, όμως η ΑΕΚ δεν σταματάει σε ένα νταμπλ. Κανείς δεν του είπε να παίρνει κάθε χρόνο νταμπλ, αλλά όχι να φάει και 10 γκολ σε 2 παιχνίδια από τους ακατανόμαστους, αυτό δεν μπορώ να το αποδεχτώ. Ας κάνει ό,τι είναι να κάνει μέχρι το τέλος της χρονιάς, αλλά 1 Ιουλίου δεν θέλω να τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ξαναδώ στον πάγκο μας, Μένει ένας καλός φίλος της ΑΕΚ αλλά η ΑΕΚ πρέπει να προχωρήσει με άλλο προπονητή!
εγώ θέλω να τον βλέπω όμως στον πάγκο της ΑΕΚ.. πως θα γίνει;
Ακόμα και αν, λέω αν πάρουμε το πρωτάθλημα;
Το ξέρω δεν είμαστε φαβορί αλλά μπάλα είναι και με λίγη τύχη ή οποία τύχη είναι τυφλή λένε μπορεί να βρεθούμε και πρώτη.
Όπως το ματς τελειώνει όταν σφυρίξει ο διαιτητής έτσι και το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό.
Μήν ξεχνάτε πως έχουν και Ευρώπη και τώρα τα παιχνίδια είναι δυσκολότερα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μόνο ΑΕΚ.
Όπως το 2008, έχασαν 4-0 και πήραν το πρωτάθλημα (χάρτινο) και το πανυγήρισαν, έτσι κι εμείς. 6-0 μας πήραν και κανείς δεν θα το θυμάται όταν θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Σε 20 χρόνια ζτμπουτσμας!
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Αν ο προπονητής μας δεν αλλάξει την τακτική του και να μάθει να διαβάζει καλά το παιχνίδι του αντιπάλου και να κάνει διορθωτικές κινήσεις στο παιχνίδι θα το ρουφηξουμε πάλι.Ο γαύρος δεν συγχωρεί και το παραμικρό λάθος.
Αν και συμφωνώ και στα υπόλοιπα, όλα τα λεφτά είναι τα υστερόγραφα, Κώστα.
Η ΑΕΚ θα χασει αν για καποιο λογο δεν καταφερει να κερδισει και κανει φασαριες με αποτελεσμα την τιμωρια εδρας...
Μην ξεχναμε οτι υπαρχουν μπαραζ και τιποτα δεν εχει τελειωσει οσον αφορα το πρωταθλημα....
Κι επιτελους μπορουμε και πρεπει να διεκδικησουμε οτι υπαρχει μπροστα μας και οχι να το χαρισουμε....... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΣΟΒΑΡΗ η ομαδα και ΧΩΡΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ οι οπαδοι.... ΠΡΟΣΟΧΗ μεγαλη....
Φίλε αν χάσουμε είμαστε στο -5 και δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αυξηθεί και άλλο η διαφορά γιατί παίζουμε μετά μέσα στον Άρη .. το πρόβλημα είναι να παίζουμε μπάλα και ορθολογικο ποδόσφαιρο.. το ότι παίρνεις βαθμό με Λεβαδειακό στις καθυστερήσεις το ότι με την ψυχή στο στόμα κερδίζεις τον Ατρόμητο ( κάθε χρόνο) δείχνουν πρόβλημα στην ομάδα και για αυτό τα 6 από τον γαύρο δεν ήρθαν τυχαία
Επιτρέψτε μου μερικές σκέψεις με αφορμή το άρθρο του Κώστα και τα όσα είδαμε την Τετάρτη:
Πρώτον, το 6-0, αν και δεν χωνεύεται με τίποτα, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας στοιχειώσει. Σημασία έχουν η νίκη αύριο καθώς και οι νίκες στους υπόλοιπους αγώνες με το γαύρο με όποιο σκορ κι αν έλθουν. Το πρωτάθλημα είναι ο στόχος, όχι η εκδίκηση.
Δεύτερον, ο Αλμέιδα πρέπει να καταλάβει αυτό που έχουν καταλάβει σχεδόν όλοι οι προπονητές των... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομάδων της super league εκτός από τον ίδιο: με παιχνίδι κατοχής και build up δεν μπορείς ν' αντιμετωπίσεις τον γαύρο. Κι εξηγώ γιατί:
α) Για να κάνεις build up από την άμυνα πρέπει ή να έχεις γρήγορους αμυντικούς και μέσους, που να μπορούν να δίνουν την μπάλα με τη μια και σωστά και κοντά τις γραμμές σου ή να παίζεις με κατώτερο ποιοτικά αντίπαλο που να μην μπορεί να σε πνίξει πιέζοντας ψηλά. Τέτοιους παίκτες στην άμυνα, με εξαίρεση ίσως τον Μήτογλου, άντε και λίγο τον Ρότα δεν έχουμε, όπως δεν έχουμε και στο κέντρο. Όσο για τις γραμμές μας, όλοι είδαμε τις τεράστιες αποστάσεις που είχαν και πώς δυσκόλευαν τη σωστή μεταβίβαση.
β) Για να κάνεις παιχνίδι κατοχής και ν' ανεβάζεις ψηλά την άμυνα πρέπει να μην χάνεις εύκολα την μπάλα από το κέντρο και μπροστά ή, αν τύχει να τη χάσεις, να έχεις παίκτες με γρήγορες επιστροφές και να έχεις κρατήσει έναν-δυο από αυτούς λίγο πιο πίσω για να καλύπτουν το χώρο. Πρέπει επίσης τον δημιουργικό εγκέφαλο της ομάδας, στην περίπτωσή μας τον Πινέδα, να τον έχεις στο κέντρο, όχι στα αριστερά. Τίποτα από αυτά δεν έγινε την Τετάρτη.
Ο γαύρος δεν είναι καμία υπερομάδα. Απλώς έχει εξαιρετικά γυμνασμένους παίκτες, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι και νεότεροι από τους δικούς μας, που τρέχουν ασταμάτητα, ξέρουν να πιέζουν ασφυκτικά και έχουν πολύ καλές μεταβιβάσεις. Παίζοντας απέναντι τους όπως παίξαμε εμείς δυο φορές φέτος είναι λογικό να σε διαλύσουν. Όλοι έχουμε δει πώς παίζουν οι γαύροι όταν τους αφήνεις να έχουν την κατοχή. Δεν ξέρουν πώς να τη διαχειριστούν, αλλάζουν έναν σκασμό πάσες χωρίς ουσία και αποτέλεσμα μηδέν -ή σχεδόν μηδέν.
Όταν τα ξέρεις αυτά και, ακόμα πιο σημαντικό, ξέρεις τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν οι παίκτες σου, δεν δικαιολογείται να στέλνεις την ομάδα σου για σφαγή επειδή δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από ένα πλάνο που, αποδεδειγμένα, δεν μπορεί να σου βγει απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο.
Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο Αλμέιδα και τι έχει αποφασίσει για αύριο. Ελπίζω να έχει δουλέψει πρωτ' απ' όλα σε επίπεδο ψυχολογίας γιατί δεν θέλει και πολύ να σου γίνει εμμονή ότι δεν μπορείς με τίποτα να κερδίσεις αυτή την ομάδα και ν' αλλάξει -αν μπορεί- το σύστημα γιατί, ας μην κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας, αν παίξουμε αύριο όπως παίξαμε τις προηγούμενες δύο φορές ερώτημα δεν θα είναι αν θα χάσουμε αλλά πόσα γκολ θα μας ρίξουν.
Η μόνη διαφορά θα είναι ότι ο κόσμος μας θα είναι εκεί, θα γεμίσει το γήπεδο και θα στηρίξει με πάθος την ομάδα, όπως κάνει κάθε φορά. Δεν ξέρω πόσο εγωισμό έχουν ο Αλμέιδα και οι παίκτες μας αλλά ξέρω ότι οφείλουν να σεβαστούν τον κόσμο και την ιστορία της ΑΕΚ. Τον γαύρο μπορούμε να τον κερδίσουμε φτάνει μόνο να το πιστέψουμε και να παίξουμε ορθολογικά.
Αυτά που θα διαβάσετε πιο κάτω τα γράφει ένας οπαδός που έκλεισε την tv στο 2-0. Αύριο ΟΛΟΙ στο γήπεδο. ΑΑυριο όλοι στήριξη σε ομάδα προπονητή. Ζεστό χειροκρότημα . Ξέρετε από πότε τους περιμένουμε ; Από τότε που έσπαγαν τους καθρέπτες, έγραφαν με μαρκαδορακια και σπρέι στους τοίχους «Τούρκοι γμ/3στ3»… απ τότε που ξήλωσαν τα καθίσματα και τα έπαιρναν σπίτι τους . Αύριο έγκλημα και τιμωρία . Αύριο δεν υπάρχει αύριο .
Δεν ήρθαν άλλοι απ' αλλού μοναχοί μας πηγαίνουμε τώρα εμείς να γίνουμε αυτό που περιμένουμε.Ολοι στο γήπεδο να παλέψουμε δίχως αύριο.
Το προχθεσινό αποτέλεσμα οφείλεται κατά πρώτο λόγο στην αδυναμία του προπονητή να προσαρμόσει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας στις ιδιαιτερότητες του αντιπάλου (κάτι που έχουν πετύχει άλλοι λιγότερο προβεβλημένοι προπονητές, όπως π.χ. ο Παντελίδης του Αστέρα Τρίπολης που είναι η μοναδική ομάδα που δεν ηττήθηκε εφέτος από τον Ολυμπιακό, ο οποίος μάλιστα έχασε στις μεταξύ τους αναμετρήσεις πέντε ολόκληρους βαθμούς και ο Παπαδόπουλος του Λεβαδειακού που έφερε 2-2 στο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Καραισκάκη) και κατά δεύτερο λόγο στην ανεπάρκεια των διοικούντων να ενισχύσουν την ομάδα κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, με δεδομένο δηλαδή ότι έχεις δεχθεί μέχρι στιγμής σε δύο αγώνες δέκα τέρματα, δεν δικαιούσε να ομιλείς {όπως έλεγε και μια ψυχή) για πρωτάθλημα, θεωρώ λοιπόν ότι ο μόνος εφικτός στόχος και μεγάλη επιτυχία θα είναι πλέον η δεύτερη θέση, κάτι που είναι φυσικά μέσα στις σημερινές δυνατότητες της ομάδας, αν λάβουμε υπόψη μας και τις αδυναμίες των άλλων δύο διεκδικητών (Παναθηναικού και παοκ). Τέλος, δεν θα ήθελα να γίνω μάντης κακών, αλλά αν το καλοκαίρι, όπως υποψιάζομαι, αποχωρήσουν ο Ελίασον και ο Πινέδα και δεν υπάρξει σημαντική ενίσχυση σε όλες ανεξαιρέτως τις γραμμές, τότε στο επόμενο πρωτάθλημα θα υπάρχει κίνδυνος να χάσουμε ακόμη και την 4η θέση και να παίξουμε στα πλέι οφ 5-8.
ο παντελιδης με την ΑΕΚ φιλε μου εφαγε 3αρες...τι παει να πει αυτο?το ποδοσφαιρο δεν ειναι τοσο απλο φιλε μου και εχει πολλους ασταθμητους παραγοντες....εγω προσωπικα ξερω γιατι ο αλμειδα επαιξει οπως επαιξε ετσι και γιατι συνεχισε στι ιδιο μοτιβο παρολο που τρωγαμε 2 και 3 γκολ οπως ξερω και τις αδυναμιες τις ομαδας μου και σιγουρα τις ξερει και ο αλμειδα αλλα επιλεγει να κοουτσαρει ετσι πιστευοντας στους παιχτες χασει κερδισει.....ο μουρινιο κοουτσαρει διαφορετικα απο τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γκουαρντιολα και οι δυο πηραν τιτλους....δεν υπαρχει σωστο η λαθος στους καλους προπονητες και ο αλμειδα ειναι καλος προπονητης απλα ετσι ειναι το ποδοσφαιρο παιζει και ο αντιπαλος και ο αντιπαλος μπορει να ειναι καλυτερος....η λιβερπουλ π.χ φετος ειναι καλυτερη απο σιτι αρσεναλ και εχει μικροτερο μπατζετ απο τους δυο και λιγοτερο γνωστο προπονητη και το καλοκαιρι δεν εικανε καμμια μετραγραφη ενω οι αλλοι καναν.....κριτικη εινια ευκολο να κανουμε οταν δεν ειμαστε μεσα στην ομαδα και δεν ξερουμε τι λενε στα αποδυτηρια
Ε, αφού ξέρεις πες μας και εμάς να μάθουμε.
Χρήστος Πάτρα η ΑΕΚ έχασε 2 φορές με τον ίδιο τρόπο παίζοντας με αφέλεια και κάνοντας να φαίνεται υπερομάδα ο Ολυμπιακός σίγουρα είναι μια καλή ομάδα ο Ολυμπιακός αλλά με δυσκολία έχει κερδίσει όλους τους αντιπάλους μικρούς και μεγάλους εκτός από την ΑΕΚ που μάλλον ξέχασε ο Αλμέιδα πως παίζει και ο αντίπαλος .Δεν χρειάζεται να τους παίζεις όλους μονοτερμα κ.Αλμειδα υπάρχουν παιχνίδια που απλά μπαίνει να τα κερδισης έστω και μισό μηδέν .Σίγουρα από τότε που ηλθες παίζει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ωραίο ποδόσφαιρο η ομάδα μας αλλά δεν πειράζει αν δεν παίξουμε και κάποιες φορές καλά.Κανενας δεν θυμάται πως κέρδισες ..αλλά ότι κέρδισες οι παίκτες της ΑΕΚ δεν μπορούν να πρεσσαρουν όπως την πρώτη χρονιά γιατί αν παρατηρήσετε στα παιχνίδια κάνεις πλέον με την ΑΕΚ δεν κάνει build up και αυτό συμβαίνει μόνο με την ΑΕΚ παρατηρήστετο δείτε τον Ολυμπιακό πόσες φορές κάνει build up στο παιχνίδι του η ΑΕΚ έχανε 5-0 την Τετάρτη και το τραγικό ήταν ότι προσπαθούσε να κατεβάσω την μπάλα με πάσες μέσα και έξω από την περιοχή της δείτε ξανά τα παιχνίδια όσοι θέλετε με τον Ολυμπιακό και θα δείτε πόσο ίδια είναι ο Ολυμπιακός κάνει αυτό που έκανε στην πίεση η ΑΕΚ αλλά ο ίδιος απογοητεύεται να κάνει build up και παίζει όλο το ματς με ελεύθερο από τον τερματοφύλακα η μακρινές μεταβασης
Ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ είναι υπερεκτιμημένος. Έχει τα θετικά του, δηλαδή καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και ατομική βελτίωση των παικτών. Όμως είναι επίμονος και μη ευέλικτος σε κάθε δυσκολία. Έχει ένα μόνιμο μοτίβο σκέψης και δεν το αλλάζει με τίποτα. Με αυτό δεν πας παρακάτω. Δυστυχώς. Το νταμπλ είναι αναμφισβήτητα επιτυχία μεγάλη. Όμως μην ξεχνάμε ότι είναι προπονητής της ΑΕΚ στην πιο πλούσια περίοδο της ιστορίας της. Νέο γήπεδο και ισχυρές οικονομικά διοικήσεις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ όσο ποτέ. Με εξαίρεση κάπως την θητεία Μπάρλου ποτέ δεν είχε η ομάδα τέτοιο μπάτζετ. Άρα ο Αλμέιδα βρήκε δεδομένα να δουλέψει. Όμως από πέρσι τον Ιανουάριο πηγαίνει σταθερά αρνητικά. Αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές όπως κάποια αποτελέσματα σε ντέρμπι ή αυτές οι πέντε συνεχόμενες νίκες, η συνολική εικόνα είναι κακή. Έχει ζητήματα στην επιλογή παικτών στις μετεγγραφές, στο στήσιμο της ομάδας και τον τρόπο παιχνιδιού. Το χειρότερο είναι ότι δεν δείχνει να καταλαβαίνει ότι δεν γίνεται να συνεχίσει έτσι. Τουλάχιστον στα μάτια μου η επιμονή του την περασμένη Τετάρτη ήταν εξοργιστικη. Λυπάμαι που το λέω γιατί μου είναι συμπαθής ως άνθρωπος αλλά δεν βλέπω πιθανότητα ανάκαμψης. Όσο για το τι θα γίνουμε χωρίς αυτόν, είναι απλό. Η αγορά είναι γεμάτη με καλούς προπονητές. Με δύο προϋποθέσεις. Χρήμα και γνώση. Η οποία αγοράζεται και αυτή. Οπότε καταλήγουμε στη βούληση της διοίκησης που αποδεδειγμένα έχει τις οικονομικές δυνατότητες. Ελπίζω να μην χρειαστεί να παρθούν άμεσες αποφάσεις την Κυριακή το βράδυ. Από εκεί και πέρα ρεαλιστικά ας κυνηγήσουμε τη δεύτερη θέση. Όμως το καλοκαίρι απαιτείται αναδόμηση.
Συμφωνώ απόλυτα με την προσέγκιση σου.
Θέλω να προσθέσω μόνο κάτι κάνωντας μια ερώτηση προς όλους.
Υπάρχει περίπτωση προπονητής του ακατανόμαστου μετά από ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα σε αγώνα με την ομάδα μας με το ίδιο σκορ υπέρ μας να είχε ανέβει στο πούλμαν της επιστροφής;
Ασφαλώς και το timiming δεν ενδείκνυται για αλλαγή προπονητή αλλά νομίζω οτι η μόνη εξιλέωση είναι η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Εάν όχι ευχαριστούμε πολύ και πάμε παρακάτω.
γιατί τι νόημα έχει η αλλαγή του προπονητή;; Ο Αλμέιδα έχει ποσοστά θετικών αποτελεσμάτων 70% και πάνω.. και θα τον αλλάξεις επειδή σε δύο ματς έφαγες 10 γκολ;
Το θέμα είναι πως τα έφαγες.. σε έπαιζε μπάλα ο γαύρος; όχι.. ατομικά λάθη ήταν τα 8 απο τα 10 γκολ που έφαγες.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ο Ανσελότι έπρεπε να φύγει δηλαδή που έφαγε επίσης 10 σε δύο ματς με την μπάρτσα.. άσχετα που έχουν χάσει το μέτρημα με το πόσα τσουλου τους πήγε στην μαδρίτη.
Ξυπνάτε ρε.. δεν παίζει ρόλο με τι σκορ θα χάσεις δεν έχει σημασία αυτό. Σας πειράζει η καζούρα το καταλαβαίνω αλλά η ουσία δεν είναι αυτή η ομάδα είχε σερί καλά αποτελέσματα με πολύ ωραία μπάλα και έκατσε αυτή η κακή μέρα.
Θα μου επιτρέψεις να σου πω δυο πράγματα. Μπράβο στον Αλμέιδα για τις πολλές νίκες αλλά σκέψου ότι είναι προπονητής σε μια μεγάλη ομάδα με το ασύγκριτα υψηλότερο μπάτζετ της ιστορίας της και νέο γήπεδο. Δεν είναι λογικό να αυξάνονται τα καλά αποτελέσματα; Νομίζω ότι ο Ανσελοτι δεν είναι καλό παράδειγμα. Αφενός έχει αμέτρητες επιτυχίες και παρ' όλα αυτά οι φετινές πεντάρες ετσουξαν ιδιαίτερα. Για να δούμε πώς θα πάει κι αυτός ως το τέλος. Το πώς έφαγες τα δέκα γκολ είναι που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επιβαρύνει τον προπονητή. Όταν παίκτες παίζουν σαν σε παιδική χαρά ποιος έχει ευθύνη; Ο ίδιος που πιστώθηκε με τη δουλειά του το νταμπλ. Η φετινή χρονιά για σένα έχει μόνο αρνητικό τα δέκα γκολ; Όλα τα άλλα είναι νορμάλ; Κλείνω υπενθυμίζοντας σου ότι ο Μανόλο το '18 πήρε καθαρά το πρωτάθλημα με μπάτζετ συμβολαίων λίγο πάνω από 7 εκ. Ο Ματίας φέτος διαχειρίζεται ένα μπάτζετ τουλάχιστον 23 εκ. Μιλάμε πάντα για καθαρά χρήματα που παίρνουν οι παίκτες. Γνώμη μου είναι ότι δεν τα έχει πάει συνολικά καλά. Ως τώρα τουλάχιστον. Μακάρι να μας αποστομωσει με συνεχείς νίκες επί του γαύρου. Τι λες; Θα τα καταφέρει ή θα έχουμε κι άλλες κακές ημέρες στη δουλειά;; Των παικτών κατά τη γνώμη σου στο εξής παράδοξο νοητικό σχήμα. Όταν νικάει η ΑΕΚ οφείλεται στον Αλμέιδα, όταν χάνει , είναι κακή ημέρα στη δουλειά...των παικτών φυσικά...
τι σημασία έχει αν έχει ένα συγκεκριμένο μοτίβο και μπλα μπλα μπλα;; το θέμα είναι οι παίκτες του να μπορούν να κάνουν αυτό που τους ζητάει.. και αν μπορέσουν πίστεψε με η ομάδα θα τους πατάει όλους όπως την πρώτη του χρονιά.
στο τηγάνι μέσα δεν είχε σχέση η τακτική.. αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών και ειδικά της... ΣΥΝΕΧΕΙΑ άμυνας.. τα λάθη που έκαναν δεν τα κάνουν παιδιά στις ακαδημίες και αυτό δεν έχει να κάνει με την τακτική του αλμέιδα. Δεν έχει απολύτως καμία σχέση.
Εγώ να πάω να παίξω χωρίς καμία δόση πλάκας σου λέω.. κανένας παίκτης του γαύρου δεν θα έρθει να μου πάρει την μπάλα έτσι για πλάκα.. μόνο με κάνα φάουλ θα μου την πάρει. Ωρες ώρες απορώ με τους ποδοσφαιριστές τους βλέπεις και είναι λες και χέστηκαν πάνω τους.
Το θεωρώ μια πολύ κακή μέρα στην δουλειά για τους παίκτες..
Σέβομαι την άποψη σου αλλά το ότι με την ίδια τακτική έχουμε φάει δέκα γκολ σε δύο ματς είναι πραγματικότητα. Η έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών είναι και ζήτημα προπονητή. Μου λες ότι ζητάει από τους παίκτες συγκεκριμένα πράγματα. Αν ζητάει από τον αργό Βιντα να παίζει στη σέντρα γρήγορους αντιπάλους ποιος φταίει; Ο παίκτης που δεν καταλαβαίνει ή ο προπονητής που δεν καταλαβαίνει την πραγματικότητα; Το ότι ο Χατζισαφι που πνέει τα λοίσθια; Ποιος φταίει που είναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ακόμη βασικός; Οι αργοκαρουτες Λαμελα και Περέιρα δεν καταλαβαίνουν την τακτική του κοουτς ή δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους ταχείς αντιπάλους τους; Αν εσύ είσαι τόσο καλός να μην σου παίρνουν τη μπάλα, πάω πάσο. Πάντως οι παικταραδες μας δεν...
Είμαι 42 και πάω γήπεδο από 8 χρόνων..στα εντός δεν έχω χάσει ματς..την Κυριακή δε θα σταματήσω να τραγουδώ για την ομάδα μου..δεν έχει σημασία κάποια ποδοσφαιρική ανάλυση τώρα..το τωρινό δεν είναι διάλυση..διάλυση ήταν αλλά χρόνια που ζήσαμε..την Κυριακή πιστεύω στην ομάδα μου..ας τη βοηθήσουμε όλοι μαζί..
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ. ΕΓΙΝΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΧΗ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Π,Χ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ. ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΝΑΛΕ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΣΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΣ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ....
Εννοείται ότι όλους μας πείραξε η ήττα αλλά παιδιά ποδόσφαιρο είναι.Εβλεπα σχόλια για ντροπή,για συνοπαδους με νεύρα,που δεν μπορούσαν να κοιμηθούν κτλ.Ψαξτε μόνο τα θετικά στο άθλημα του λαού και μην το παίρνετε τόσο κατάκαρδα.Μερες σαν την σημερινή,μας θυμίζουν ποια είναι τα πιο σημαντικά θέματα.Η ΑΕΚ μας από την άλλη,είναι η αύρα μας.Η ιδέα μας,η Κυριακή μας.Κατα κάποιο τρόπο μια οικογενειακή παράδοση για τον καθένα μας.Τυχεροι όσοι θα είστε Κυριακή στο γήπεδο.Φωναξτε για την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΕΚ μας!
Δεν ειμαστε χειροτερη ομαδα απο τον οσφπ.Ομως η τακτικη του Αλμειδα που ειναι προβλεψιμη και οταν ειναι απεναντι σε ομαδα με ποιοτικους παιχτες που μονο ο οσφπ εχει συγκριτικα απο τους αλλους δυο,τοτε τα αποτελεσματα ερχονται οπως αυτα που γευτηκαμε.Δεν μπορει ο παο με αυτο το ροστερ να του κανει τη ζωη δυσκολη οπου τον βρισκει και να μην μπορουμε εμεις.Εδω σε θελω Αλμειδα.Αν μπορεις να το γυρισεις θα το κανεις την Κυριακη με αλλη τακτικη .Θα ηταν ντροπη στο καραισκακη να γυρναγες την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομαδα 10-15 μετρα πιο πισω να μην ετρωγες τις αντεπιθεσεις του αιωνα?Και στη χρονια του νταμπλ μας ειχε κερδισει 1-3 .Με τον ιδιο κωμικο τροπο κι ας ειμασταν καταιγιστικοι.Αυτο πρεπει να αλλαξει και ουτε ο προπονητης πρεπει να εχει ενα σχεδιο για ολα τα ματς.Για το ματς της Τεταρτης με ρωταει ενας φιλος τι θα κανουμε και του απαντησα πρωτα να γλυτωσουμε το διασυρμο και θα δουμε.Σημερα ομως ειμαι πιο αισιοδοξος γιατι πιστευω ακομα στον Αλμειδα πως ειναι καλος προπονητης και θα βρει τον τροπο εστω και αργα
Δεν έχουμε δυστυχώς το ρόστερ να χτυπήσουμε τον γαύρο...το καλοκαίρι χτίστηκε ένα ετερροβαρες ρόστερ που δεν μπορεί να υποστηρίξει το μονότονο αλλά κ απαιτητικό σύστημα του κοουτς... έχουμε κάνει πολλά λάθη δύο χρόνια...με κορυφαίο τη μη αναβάθμιση των αμυντικών παικτών,που κανένας δεν είναι για βασικός σε κανονική ΑΕΚ..
Ο Ματίας δεν αλλάζει. Όπως δεν άλλαξε όταν είχε 4 πόντους στα πρώτα 2 ματς στην Ευρώπη και αποκλειστήκαμε γιατί δεν αλλάξαμε τρόπο παιχνιδιού πουθενά. Όπως ήρθε το Χ στην Κηφισιά και στις Σερρες περσι, η ήττα στην Τούμπα με 1-2, δεκαπέντε λεπτά πριν τελειώσει το ματς. Όπως με τη Νόα, κερδίζαμε 0-1 και μετά χάναμε 1-2 και ψάχναμε την ισοφάριση λες και δεν είχε ρεβάνς. Έτσι ακριβώς και με τον ΟΣΦΠ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Build-up με αργούς παίκτες και όλο το παιχνίδι στο ρίσκο να φας κόντρα επίθεση. Να δούμε αν θα αλλάξει κάτι μεθαύριο, αν και αμφιβάλλω. Θεωρώ ότι ίσως να επιμείνει και να βάλει και Μάνταλο μαζί με Περέιρα για καλό χειρισμό της μπάλας… και καλά.
Το πραγμα ειναι απλο, εχουμε δυο παικτες μονο( Πινεδα-Ελιασσον),που θα ηταν βασικοι στην ομαδα του γαυρου.Σ" εμας μονο δυο παικτες του γαυρου,δεν θα ηταν βασικοι στην ομαδα μας(Πασχαλακης και Γκαρθια).Ο ενας προπονητης αξιολογει ψυχρα επαγγελματικα και προσεγγιζει με κυνισμο το ματς,και ο αλλος κωουτσαρει με το μυαλο πως θα γινει ευχαριστος στους παικτες του και κολλημενου στις εμμονες του. Η μια ομαδα αποτελειται απο ταχυδυναμικους παικτες,και η αλλη εχει περιπατητες και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πρωην παικτες.Αν δεν αναγνωριζεις την πραγματικοτητα δεν θα ανακαμψεις ΠΟΤΕ.
Κώστα καλησπέρα.
Κώστα και παιδιά κατά την γνώμη μου έχει κλείσει ο κύκλος του Ματίας Αλμειδα στην ΑΕΚ μας.
Ότι είχε να δώσει το έδωσε..
Τραγική πολυ κακή διαχείριση απο τον Ματίας Αλμέιδα σε πολύ κρίσιμα ματς που στοιχίζουν πολύ στην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΕΚ μας..
Το να χάσεις και τελικά να αποκλειστείς από αυτόν τον πολύ καλό Ολυμπιακό το καταλαβαίνω αλλά να διασυρθείς έτσι με 6-0 με τέτοιους καλούς ποιοτικούς παίκτες που έχεις ε όχι δεν το δέχομαι και δεν δικαιολογείται με τίποτα..
Δυστυχώς τείνω να συμφωνήσω μαζί σου. Οι εμμονές του Αλμέϊδα δύσκολα ξεπερνιούνται. Φοβάμαι ότι για να δικαιολογήσει τη στήριξη του σε παίκτες που αυτός επέλεξε για να υπηρετήσουν το μοναδικό σύστημα που γνωρίζει, θα κατεβάσει και πάλι τις γνωστές χελώνες να αντιμετωπίσουν τους λύκους του ΟΣΦΠ και πολύ πιθανό να δούμε τον Πινέδα ακόμη και τερματοφύλακα.
Δυστυχως εχουμε κοουτσαρισμα με συναισθημα και οχι λογικη.
Φοβαμαι οτι θα χουμε τα ιδια την Κυριακη. Επιμονη σε προσωπα και συνταγες που δεν τραβανε. Το να τρως 4 επειδη πιαστηκες αδιαβαστος να το δεχτω. Το να μην μαθαινεις και να τρως 3 σ ενα
ημιχρονο ειναι απαραδεκτο. Το να συνεχιζεις και στο δευτερο με τον ιδιο τροπο αρπαζοντας αλλα 3 μιλαμε πλεον για εγκλημα.
Παιδιά έχουμε καλούς παίκτες που κάνουν για Ελλάδα αλλά με τους γαυρους δεν κολλάνε όλοι τους. Λίγο να αργήσεις, λίγο να αφαιρεθεις πέταξε το πουλάκι με τους λιμανισιους. Πρέπει να μπει η πιο ταχυδρομική ομάδα που έχουμε, η άμυνα να μην μαρκάρει στην σέντρα και αν χρειαστεί να κάνει και καμιά γιόμα αντί για μπιλντ απ! Πάμε να τους δείξουμε ότι είμαστε και του σαλονιου και λιμανιου! ΜΟΝΟ ΑΕΚ...
η ΑΕΚ χωρις τον λιβαι δεν μπορει να παιξει και κλειστα και να φυγει στην κοντα οπως κανει ο ολυμπιακος που το κανει τελεια στα τελευταια ματς με μας και εχει και ευστοχια εννοειται....ο μονος που μπορει να το κανει αυτο ειναι ο μαρσιαλ ο οποιος ειναι τραυματιας και ο ελιασον οπως περυσι που εφυγε στην κοντρα με τον ολυμπιακο και εβαλε το γκολ....φετος μας εχει φυγει στην κοντρα και ο γιαρεμτσουκ, που παρα το υψος του ειναι γρηγορος σε αντθεση με τον πιερο, και με τον ελ καμπι και με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τους χαφ και εξτρεμ ορτα,μαρτινς , παλμα....εμας οι γκατσινοβιτς κοιτα ειναι σε κακη κατασταση και ο λαμελα ειναι αργος παρολο που μαρκαρει, ο περρειρα ενω ειναι εξυπνος παιζει παντα σβηστος και ο πιερο ειναι επισης αργος.....προσωπικα αν με ρωτας και βαλτε οσα ντισλαικ θελετε το καλοκαιρι θα τους πουλουσα και τους τρεις λαμελα ,περρειρα,.πειρο και θα αφηνα και τους χατζισαφι πηλιο και οντουμπατζο,βιντα( λογω ηλικιας).....η μαγια της φετινης ομαδας ειναι οι πινεδα ελιασον που πρεπει να ανανεωσουν
Καλησπέρα, δε χωνεύεται και τρίτη ήττα, έχουμε τους κατάλληλους παίκτες για νίκη και πάνω από 1-0,αν βάλει Πήλιο Μητογλου Γιονσον Μανταλο Λιουμπι Κοίτα Μάρσαλ και φυσικά Μπρινιολι, θα μου πείτε τόσες αλλαγές ναι, μόνο έτσι θα τους κερδίσουμε. Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μας. Μας τρέλανε το σκορ, αλλά αν ρίξουμε μια Ματιά σε Ρεαλ Μπαρτσελονα Σίτι Μπαγερν θα το δούμε διαφορετικά. Όλοι ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ, να ξέρετε ότι μας φοβούνται, για το κύπελλο θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα, καλή συνέχεια σε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ όλους..
Εξυπακούεται ότι πρέπει να μην κατέβει με τα ίδια μυαλά η ομάδα,αυτό όμως δε σημαίνει και δεν εγγυάται πως άμα αλλάξει όπως λες Κώστα ότι η ομάδα θα κερδίσει.Ποδόσφαιρο είναι,μπορεί να παίξουμε καλά και να χάσουμε ή μπορεί να μην παίξουμε καλά και να κερδίσουμε όπως έγινε πέρυσι στα πλέι οφ στη Φιλαδέλφεια με τον Ελίασον ή μπορεί να γίνουν χίλια δυο πράγματα.Εγώ προσωπικά την Κυριακή θέλω να δω την ομάδα να έχει πάθος,να μπει μέσα και να το παλέψει και από κει και πέρα,ότι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γίνει.Γιατί προχθές εκτός όλων των άλλων οι περισσότεροι παίκτες μας ήταν φοβικοι,δεν κέρδισαν σχεδόν καμία μονομαχία,τίποτα ήταν μηδέν οξέα μηδέν λιπαρά.
Με τα τωρινά δεδομένα πράγματι η νίκη έστω και με μισό μηδέν θα είναι βάλσαμο. Και για να έρθει ας θυμόμαστε το νόμο του Αινστάιν, δεν γίνεται να κάνεις το ίδιο πράγμα και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα. Επομένως αν κατέβει η πιο ταχυδυναμική ΑΕΚ, παίξει προσεκτικά και κτυπήσει στην κόντρα, η νίκη θα έρθει. Εύχομαι να δω Μπρινιόλι τέρμα. 'Οπως και να έχει, θα είμαι στο Ναό, αυτό το παιχνίδι έχει την δική του ομορφιά και δεν το χάνω με τίποτα. Εμπρός Αητέ!