Σε κάθε μέρος της Ελλάδας, σε πόλεις και νησιά, ο κόσμος γέμισε πλατείες και δρόμους για να τιμήσει την επέτειο των δύο ετών από την τραγωδία στα Τέμπη και τη μνήμη των 57 θυμάτων. Η συμμετοχή στις συγκεντρώσεις ήταν πρωτοφανής με τον κόσμο να στέλνει μήνυμα και να ζητά δικαιοσύνη.
Στην Αθήνα το πλήθος ήταν πραγματικά τεράστιο με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Ο κόσμος πύκνωνε από το ύψος όπου ξεκινά η Λεωφόρος Συγγρού και όλοι οι γύρω δρόμοι της πλατείας συντάγματος ήταν ασφυκτικά γεμάτοι.
Συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου και στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλα τα μέρη του κόσμου. Σε επαρχιακές πόλεις και νησιά όλοι συμφωνούν ότι οι συγκεντρώσεις που έγιναν ήταν πρωτοφανείς (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ εικόνες). Τα επεισόδια που διέλυσαν τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα ήταν ένας θλιβερός επίλογος αλλά δεν κάλυψαν το ηχηρό μήνυμα που έστειλε η μεγαλειώδης συγκέντρωση.
Δείτε εδώ, λεπτό προς λεπτό, τις συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


























































Ο λαός έβγαλε το πόρισμα του... έχουμε ζήτημα δικαιοσύνης και δημοκρατίας!
ελπιζω επιτελους να αρχισει να ξυπναει ο κοσμος και να καταλαβει οτι οι εκλογες και η εξουσια ειναι ενα στημενο παιχνιδι που πρεπει να το αλλαξουμε οπως το παιχνιδι μας την Κυρριακη με τον γαυρο
Το ερώτημα που πλανάται είναι αν θα καταφέρει τελικά να ρίξει τον Μητσοτάκη μία ΓΥΝΑΙΚΑ που δεν είναι πολιτικός αλλά είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με ήθος, αρχές και πίστη σε αξίες και ιδανικά, που μπόρεσε να κινητοποιήσει μία ολόκληρη κοινωνία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κάτι που ούτε κατά διάνοια θα μπορούσαν να πετύχουν οι ΑΝΔΡΕΣ / πολιτικοί αντίπαλοί του.