Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κρήτη: Βίαζαν 14χρονη και η δράση τους αποκαλύφθηκε οταν αυτή έμεινε έγκυος

Η φρικιαστική υπόθεση που αποκαλύφθηκε


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ένας 49χρονος και ένας 44χρονος κρίθηκαν ένοχοι για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης, η οποία έμεινε έγκυος.

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανιών επέβαλε στους 2 δράστες ποινή κάθειρξης 5 ετών με αναστολή μέχρι το Εφετείο, ποινή 3.000 ευρώ και την υποχρέωση να εμφανίζονται στο Τμήμα, μία φορά τον μήνα.

Η κακοποίηση είχε αρχίσει από όταν η κοπέλα ήταν 12,5 ετών, ενώ στη δίκη κλήθηκε και ο 57χρονος πατριός του κοριτσιού, ο οποίος όμως απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες.

Πριν από έναν χρόνο, αρχές του 2024, η 14χρονη εντόπισε διαταραχές στον κύκλο της. Μαζί με τη μητέρα της, έμαθαν έντρομες, ότι η καθυστέρηση οφειλόταν στο γεγονός ότι ήταν έγκυος, και μάλιστα 7 μηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews, υπήρξε απόπειρα διακοπής της κύησης, κάτι όμως που κατέστη αδύνατον λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης.

Έρευνες των Αρχών και του Χαμόγελου του παιδιού έφεραν στην επιφάνεια αρρωστημένες λεπτομέρειες, ότι δηλαδή το κορίτσι συνευρισκόταν με τουλάχιστον 2 άτομα.

Ο 49χρονος αλλοδαπός, που είναι παντρεμένος και έχει μικρά παιδιά, παραδέχθηκε τις σεξουαλικές σχέσεις με την ανήλικη από τον Φεβρουάριο έως και τον Ιούλιο 2023. Αν και ο ίδιος υποστηρίζει πως το παιδί που έφερε στον κόσμο η 14χρονη δεν είναι δικό του, οι εξετάσεις DNA που πραγματοποιήθηκαν, αναμένεται να δείξουν την αλήθεια.

Με τη σειρά του, ο 45χρονος αλλοδαπός, παραδέχθηκε και αυτός ότι συνευρισκόταν με το κορίτσι στο σπίτι του, αφού πρώτα έβαζε τα παιδιά του, ηλικίας 4, 6 και 8 ετών, για ύπνο. Ο ίδιος φέρεται να είπε στον πατριό ότι «εσύ τη θες μόνο για τον εαυτό σου» ενώ του πρότεινε να πηγαίνει και με άλλους για να βγάλουν κάποια χρήματα.

Ο πατριός αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες στην απολογία του, ενώ παραδέχθηκε πως ο ίδιος ήταν που πήγαινε την ανήλικη στο σπίτι του 45χρονου, νομίζοντας πως επρόκειτο να παίξει με τα παιδιά του αλλοδαπού.

Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι είναι Ρουμάνοι πολίτες και συνάδελφοι του πατριού, υποστήριξαν πως δεν γνώριζαν την ακριβή ηλικία της κοπέλας. Στο μεταξύ, η 14χρονη γέννησε και μεγαλώνει το μωρό μαζί με την μητέρα της στη Βουλγαρία, απ′ όπου κατάγεται.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ