Στις 6 Μαρτίου, η Μπόντο/Γκλιμτ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό, για τη φάση των "16" του Europa League, και, λίγες ώρες πριν την έναρξη του ματς, οι παίκτες της νορβηγικής ομάδας θα ανέβουν στο λεωφορείο για... 30 δευτερόλεπτα, ακολουθώντας συγκεκριμένο κανονισμό της UEFA.
Σύμφωνα με αυτόν, οι παίκτες της κάθε ομάδας, που έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι, πρέπει να πηγαίνουν στο γήπεδο της διεξαγωγής της αναμέτρησης με το πούλμαν όλοι μαζί.
Η απόσταση, από το προπονητικό κέντρο της Μπόντο/Γκλιμτ έως το γήπεδο, είναι 220 μέτρα. Ωστόσο, όπως ορίζει η UEFA, η αποστολή θα πρέπει να μπει στο λεωφορείο, προκειμένου να διανύσει τη συγκεκριμένη απόσταση.
Ο Νορβηγός ακραίος επιθετικός της Μπόντο/Γκλιμτ, ο Χανς Πέτερ Χάουγκε, είχε πει πως "στην τελική ήταν έχει να κάνει με την ομαδικό πνεύμα και να το φτάνουμε στο γήπεδο όλοι μαζί σας ομάδα. Μπορεί να φαίνεται και να είναι περίεργο αλλά όπως να έχει πρέπει πάντα να κάνουμε αυτά τα 30 δευτερόλεπτα μαζί.
Έτσι πρέπει να γίνει και έτσι γίνεται. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε. Παρκάρω το αυτοκίνητό μου μπροστά από το λεωφορείο, ανεβαίνω σε αυτό και προετοιμάζομαι για το παιχνίδι. Το παραδέχομαι, έχει την πλάκα του".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!