Τον Οκτώβριο, ο Μάριο Μπαλοτέλι εντάχθηκε στο δυναμικό της Τζένοα, ως επιλογή του προπονητή Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο. Ο προπονητής, ωστόσο, άλλαξε, και ο Ιταλός επιθετικός μετράει 34 λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα της Τζένοα.
Η διοίκηση είχε τη δυνατότητα μονομερούς λύσης συμβολαίου, τον Δεκέμβριο, αλλά δεν το έκανε, με τον τεχνικό διευθυντή της Τζένοα να εξηγεί πώς έχει η κατάσταση με τον Μπαλοτέλι.
Ο Μάρκο Οτολίνι είπε πως ο Μπαλοτέλι "δεν ταιριάζει τώρα, αλλά επιλέξαμε να δώσουμε στη σχέση των δύο πλευρών λίγο χρόνο παραπάνω κι όχι να ενεργοποιήσουμε την επιλογή που είχαμε τον Δεκέμβριο. Θα δούμε τι θα γίνει…".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

