Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Είχε καθαρίσει από το πρώτο ματς η Φενέρ

Άντερλεχτ και Φενερμπαχτσέ έμειναν στο 2-2 σε ένα αποτέλεσμα δίχως αντίκρισμα μιας και οι Τούρκοι είχαν καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι (3-0)

EUROPA LEAGUE-PLAY OFFS

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: 2-2 (0-3)

Γήπεδο: Lotto Park

Σε παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα η Φενέρμπαχτσε έμεινε στο 2-2 με την Άντερλεχτ και προκρίθηκε στους «16» μετά τη νίκη της με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Στο 4ο λεπτό ο Χέι έκανε ένα τραγικό λάθος στην άμυνα της Άντερλεχτ με τον Τζέκο να το εκμεταλλεύεται και να στρώνει στον Εν Νεσίρι για να κάνει ο Μαροκινός το 1-0 προ κενής εστίας. Μετά το γκολ σημειώθηκε ένταση στις κερκίδες μεταξύ οπαδών και σεκιούριτι με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει το παιχνίδι για ένα τέταρτο.

Στο 19ο λεπτό ο Σκρίνιαρ γύρισε στον τερματοφύλακα του αλλά εκείνος έκανε το λάθος με τον Βάσκεζ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 27ο λεπτό δυνατό σουτ του Λεόνι με τον Εγκριμπαγιάτ να διώχνει δύσκολα. Ένα λεπτό μετά ο Αζάρ έκανε άστοχο τελείωμα μέσα από την περιοχή. Στο 37ο λεπτό κεφαλιά του Χουέρτα, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των Τούρκων.

Στο 52ο λεπτό ο Μάαμαρ πήρε υπέροχη πάσα μέσα στην περιοχή, βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα αλλά πλάσαρε άστοχα. Τρία λεπτά αργότερα ο Αζάρ έδωσε στον Βάσκεζ και εκείνος με το δεύτερο δικό του γκολ έκανε το 2-1 για την Άντερλεχτ. Στο 63’ από εκτέλεση κόρνερ του Τάντιτς ο Σκρίνιαρ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Άκσιτσεκ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 για τους Τούρκους.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έσβησε σε μεγάλο βαθμό, με την επόμενη ευκαιρία να έρχεται στο 81ο λεπτό με δυνατό σουτ του Ντεντονκέρ το οποίο έδιωξε δύσκολα ο Εγκριμπαγιάτ.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Κούσεμανς, Σαρντέγια, Αντρίελσον, Χέι (66’ Βερτόνχεν), Εντιαγέ, Λεόνι, Ντεντονκέρ, Μάαμαρ, Χουέρτα (66’ Ανγκούλο), Αζάρ, Βάσκεζ

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Εγκριμπαγιάτ, Σκρίνιαρ, Άμραμπατ, Ακσίτσεκ, Οσάγι-Σάμουελ (66’ Μουλντούρ), Φρεντ, Σιμάνσκι (84’ Γιάντας), Κόστιτς, Τάντιτς (76’ Καχβετσί), Εν Νεσίρι (67’ Ταλίσκα), Τζέκο (84’ Τοσούν)




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ