Συνέντευξη στην καταλανική εφημερίδα Mundo Deportivo παραχώρησε ο Λαμίν Γιαμάλ και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον παίκτη που θα ήθελε να είναι, εάν ξαναγεννιόταν, τον ποδοσφαιριστή που θα υπέγραφε τώρα στην Μπαρτσελόνα, τον συμπαίκτη που δεν θα έμενε μαζί του και τον μεγαλύτερο φόβο του.
Αναλυτικά οι απαντήσεις του νεαρού άσου της Μπαρτσελόνα:
– Ονοματεπώνυμο: Λαμίν Γιαμάλ Νασράουι Εμπανά.
– Καλύτερος σημερινός αθλητής: Μέσι.
– Αν ξαναγεννιόσουν ποιος ποδοσφαιριστής θα ήθελες να γίνεις; Νεϊμάρ.
– Τρία αστέρια που δεν παίζουν στην Μπάρτσα: Μουσιάλα, Νεϊμάρ, Σαβίνιο.
– Αν μπορούσες να υπογράψεις μόνο έναν από τους τρεις: Θέλεις να πω Νεϊμάρ, αλλά όχι. Θα πω Μουσιάλα, που όμως έχει συμβόλαιο.
– Τι φοβάσαι; Τα καγκουρό.
– Η καλύτερη αρετή: Να παίζεις ποδόσφαιρο.
– Χειρότερο ελάττωμα: Να κάνεις πράγματα στο σπίτι.
– Κάποιος από την ομάδα με τον οποίο δεν θα ήθελες να ζήσεις και γιατί: Οι άλλοι φοβούνται να πουν Γκάβι. Ποιος θέλει να ζήσει με τον Γκάβι; Είναι αδύνατον.
– Τι είναι πιο δύσκολο για εσένα, το γυμναστήριο ή η δίαιτα; Πηγαίνουν χέρι-χέρι, αλλά εγώ θα πω τη δίαιτα.
– Είπες ότι σπουδάζεις μαγειρική. Τι πιάτο θα μας μαγείρευες: Πατάτες τηγανιτές με κοτόπουλο. Είναι το πιο εύκολο.
– Ο πιο δυνατός χαρακτήρας στα αποδυτήρια: Γκάβι.
– Τι σου λείπει περισσότερο από την προηγούμενη ζωή σου: Το να μπορείς να πας σε ένα πάρκο για μια βόλτα ή στο Granollers.
– Η εφαρμογή που χρησιμοποιείς περισσότερο στο κινητό σου: Spotify.
– Το αγαπημένο σου emoji: Το διαβολάκι.
– Αγαπημένη σου πόλη για απόδραση: Μαδρίτη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

