Τον Τάσο Παπαπέτρου όρισε η ΚΕΔ για να διευθύνει το Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ, την Κυριακή στις 19:30.
Πρώτος βοηθός θα είναι ο Δημητριάδης από Μακεδονία και δεύτερος ο Καραγκιζόπουλος από την Ημαθία. Στο VAR θα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης του συνδέσμου Χαλκιδικής, με AVAR τον Ζαμπαλά από την Ήπειρο. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Στέφανος-Βάιος Καλατζής από τον σύνδεσμο Θεσσαλίας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ....ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΜΕ.... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.
Αν περάσει η Αεκ την Κυριακή το πρωτάθλημα θα τους το πάρει... μην τολμήσουν να κάνουν πάλι τα ίδια... θα ήθελα η πάει αεκ να ζητήσει και να επισημάνει την σημασία αυτού του αγώνα.
Πάλι δεμένο το έχουν τα τρελά αγόρια, εντωμεταξύ στα παιχνίδια της ΑΕΚ δεν υπάρχει Αθηναίος βοηθός ποτέ. Πάντα από Θεσσαλία και πάνω. Ρε τους άτιμους.