Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σταθερά για το σεντόνι η Νις, κάνει όνειρα Ευρώπης η Στρασμπούρ

Η Νις πέρασε με 3-1 από την έδρα της Χάβρης και ανέβηκε στην 3η θέση, ενώ η Στρασμπούρ κέρδισε με 2-0 τη Λανς και βλέπει Ευρώπη

ΓΑΛΛΙΑ-22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Χάβρη-Νις: 1-3

(Κεχτά 29’- Λαμπούρντ 16’, Κίνκουε 18’)

Τη νίκη με 3-1 πανηγύρισε η Νις στην έδρα της Χάβρης και πάτησε τριάδα.

Στο 16’ η Νις άνοιξε το σκορ με τον Λαμπούρντ και δύο λεπτά αργότερα, η ομάδα της Νίκαιας πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, καθώς ο Κίνκουε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 29’ ο Κεχτά μείωσε σε 1-2 και στο 90+1’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπαρντ. Στο 90+3’ ο Ντιόπ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Λανς-Στρασμπούρ: 0-2

(Μπάκβα 81’ )

Σούπερ διπλό πανηγύρισε η Στρασμπούρ, καθώς πέρασε με 2-0 από την έδρα της Λανς και βρέθηκε στο -2 από την 6η Λιλ.

Στο 72’ η Λανς έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Μασάδο και στο 81’ ο Μπάκβα έγραψε το 0-1. Στο 90+6’ ο Εμεγκά διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Ρεμς-Ανζέ: 0-1

(Ελ Μελαλί 45+1’)

Νίκη παραμονής πανηγύρισε η Ανζέ, καθώς χάρη σε τέρμα του Ελ Μελαλί λύγισε με 1-0 τη Ρεμς και απομακρύνθηκε από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 45+1’ ο Ελ Μελαλί έδωσε το προβάδισμα στην Ανζέ, ενώ στο 64’ η Ρεμς είχε χαμένο πέναλτι με τον Ντιακιτέ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ