Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Ίλον Μασκ «μπλόκαρε» κονδύλι 25.000 δολαρίων για την Ελλάδα για τη στήριξη μεταναστών της LGBTQIA+ κοινότητας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ένα κονδύλι ύψους 25.000 δολαρίων προς τη χώρα μας «έκοψε» το DOGE, το υπερυπουργείο των ΗΠΑ που έχει αναλάβει ο μεγιστάνας της τεχνολογίας Ίλον Μασκ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα κεφάλαιο το οποίο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του DOGE, είχε προορισμό την Ελλάδα και τιτλοφορείται: «Ενδυνάμωση των προσφύγων της LGBTQIA+ κοινότητας στην Ελλάδα».

Στην περιγραφή του προγράμματος, το οποίο «έκοψε» ο Ίλον Μασκ και το επιτελείο του, αναφέρεται πως σκοπός του προγράμματος ήταν να προσφέρει «υλική, νομική και ψυχολογική υποστήριξη σε αιτούντες άσυλο και πρόσφυγες της LGBTQIA+ κοινότητας, αλλά και ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας των πολιτών σε θέματα που αντιμετωπίζει η LGBTQIA+ κοινότητα».

Ο ίδιος ο Ίλον Μασκ κοινοποίησε στο Χ μια ανάρτηση του χρήστη «Libs of TikTok» στην οποία υπάρχει μία φωτογραφία της ελληνικής σημαίας δίπλα στη σημαία της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας με τον χρήστη να διατυπώνει το ερώτημα «γιατί χρηματοδοτούμε τέτοια σκουπίδια;». Ο Μασκ στην κοινοποίησή του αρκέστηκε να γράψει ότι «υπάρχουν πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις».

Την ανάρτηση του Μασκ σχολίασε και ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Φράγκος Φραγκούλης, ο οποίος μία ημέρα νωρίτερα είχε επίσημα στείλει επιστολή προς τον μεγιστάνα, ζητώντας του να ερευνήσει κεφάλαια τα οποία έχουν διοχετευθεί από την FEMA (Federal Emergency Management Agency) προς Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις στη χώρα μας και τα οποία, σύμφωνα με την επιστολή του, «κατασπαταλούνται για την στέγαση σε πολυτελή ξενοδοχεία παράνομων μεταναστών».

Παρόλο που ο κ. Φραγκούλης, αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, παρουσίασαν την απόφαση του DOGE ως δικό τους νίκη, στην πραγματικότητα το ύψος των κονδυλίων που δεσμεύθηκαν και η περιγραφή από το υπερυπουργείο του Ίλον Μασκ αφορούν διαφορετικό πρόγραμμα και όχι την στέγαση αιτούντων άσυλο, προσφύγων και μεταναστών.

Πηγή ΦΩΤΟ: TED Conference




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ