Αποφασισμένος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του φαίνεται πως είναι ο Λιβάι Γκαρσία. Ο διεθνής επιθετικός από το Τρίνινταντ, πιέζει με όλους τους τρόπους για να ολοκληρωθεί το deal και να πει το ναι η ΑΕΚ στην μεγάλη πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι από ομάδα της οποίας το όνομα δεν έχει αποκαλυφυεί μέχρι τώρα (υπήρξε μια φημολογία για την Φέγενορντ που δεν επιβεβαιώνεται).
Έχει μεγάλη σημασία να αναφέρουμε πως ο Λιβάι Γκαρσία τις τελευταίες ώρες έχει το μυαλό του μόνο στο πως θα κλείσει η μεταγραφή καθώς θεωρεί προφανώς μια ευκαιρία για εκείνον να κερδίσει αφενός ένα πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο και αφετέρου να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα υψηλότερου επιπέδου από το ελληνικό.
Όλα αυτά συμβαίνουν παραμονή της Τούμπας, την ώρα που η ΑΕΚ ετοιμάζεται να παίξει ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Επόμενο ήταν ο Ματίας Αλμέιδα, λειτουργώντας απόλυτα λογικά, όπως είχε πράξει και με τον Ελίασον όταν εκείνος... σκεφτόταν την Σάντος, να αφήσει εκτός αποστολής για τη Θεσσαλονίκη τον Λιβάι Γκαρσία καθώς ο παίκτης δεν ήταν στο αγωνιστικό πνεύμα του υπόλοιπου γκρουπ και δεν έμοιαζε συγκεντρωμένος.
Πλέον μένει να δούμε την τελευταία πράξη αυτής της υπόθεσης, καθώς δεδομένα υπάρχει μια τεράστια πρόταση στο τραπέζι και δεδομένα η πρόταση αυτή ικανοποιεί την πλευρά του παίκτη που πιέζει προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο τελευταίος λόγος ανήκει στην ΑΕΚ και στον Μάριο Ηλιόπουλο και ουσιαστικά περιμένουμε να δούμε αν θα δοθεί το τελικό οκ για την πώληση ενώ παράλληλα εκκρεμεί και να μάθουμε και την ομάδα που έχει καταθέσει την πρόταση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ (22εκ. ΕΥΡΩ) Ο ΛΙΒΑΪ ΓΚΑΡΣΙΑ.
(Η ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ 15εκ. ΕΥΡΩ).
Η ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΙΠΛΆ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ:... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
1) ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΌ (ΚΑΤ' ΕΜΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ 22εκ.€ Ο ΛΙΒΑΪ).
2) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΘΑ ΛΥΤΡΩΘΕΙ.
ΑΦΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Ο ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ ΑΛΜΕΪΔΑ (ΜΕ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΠΑΙΔΙΑ..) ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΣΙΑΛ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ (ΕΚΕΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ), ΚΑΘΩΣ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 11ΑΔΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ..
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΚΟΪΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΕΚ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.
ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ Ο "ΔΙΚΑΙΟΣ" ΜΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΣΙΑΛ ΣΤΗΝ 11ΔΑ, ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΛΙΒΑΪ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΣΟΓΚΟΛΗΣ)..
ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ!..
ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ!
ΥΓ: ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΑΕΚ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ, ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ / ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ).
Τελικά στον πλανήτη ΑΕΚ δεν βαριόμαστε ποτέ!
Αν δεν γίνει τώρα το deal με τόσα μύρια δεν θα ξανά γίνει ποτέ!!!δώστε τον και πολλά φιλιά στους Ολλανδούς
Εγω χαρηκα για τον παιχτη γιατι το αξιζει να παει σε ενα καλυτερο πρωταθλημα και να δοκιμαστει εκει αλλα και για την ομαδα που θα πουλησει παιχτη σε ποσο που δεν εχει ξαναπουλησει ποτε.
Να λεμε την αληθεια ομως. Η ΑΕΚ πιστευε στον Λιβαι της χρονιας του νταμπλ. Περσι και φετος βλεπουμε αναλαμπες μονο. Ισως το ταιμινγκ να μην κανει σε καποιους η στον Αλμειδα αλλα ευκαιρια να παει ο Μαρδιαλ μπροστα και ο Κοιτα βασικος.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Παμε ΑΕΚαρα. Οσοι και να φυγουν , οσοι και να ερθουν , εμεις θα ειμαστε διπλα σου ΑΕΚαρα μου
Ο παίκτης ναι το αξίζει. Η ομάδα αποδυναμώνεται.
Ο ανταγωνισμός ενισχύθηκε. Φέτος οι 2 πρώτες θέσεις είναι σημαντικές.
Μακαρι αυτή η συζήτηση να γινόταν το καλοκαίρι.
Τώρα το ρίσκο είναι μεγάλο.
Έχεις δίκιο, φίλε. Όλα είναι λογικά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, οπότε ήθελα να πω και στα άλλα παιδιά εδώ μέσα να μην τρελαίνονται. Το λογικό (και το σωστό) είναι ο Λιβάι να πάρει την μεταγραφή του. Έπρεπε να πουληθεί από πέρυσι το καλοκαίρι που ήταν στα ντουζένια του, να μείνει με την καλή ανάμνηση, να πάρει η ομάδα τα χρήματα και να διαφημιστούμε παντού ως μια ομάδα που βγάζει παίκτες και φτιάχνει καριέρες. Έστω και τώρα να γίνει το λογικό.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μην ξεχνάτε όλοι ότι μολονότι αγαπάμε τον Ματίας και τον Τίγρη για την τρέλα τους με την ΑΕΚ, και οι δυό τους έκαναν μεγάλες επιτυχίες βασισμένοι στην λογική. Μόνο ΑΕΚ λοιπόν!
Σωστός! Μόνο ΑΕΚ.
Συντάσσομαι απόλυτα με το σχόλιο. Ψύχραιμο και με καθαρή σκέψη. Ούτε θεωρίες συνωμοσίας για την διοίκηση , ούτε αφορισμοί για τον παίχτη , ούτε φαντάσματα! Απόλυτα λογική εξέλιξη να πωληθεί ο Levi.
Η χρονική στιγμή είναι η χειρότερη δυνατή. Διακυβεύονται τα πάντα στους επόμενους 2 μήνες.
Προχωράμε με φορ Πιερό και ενδεχομένως Μαρσιάλ. Αν στραβώσει το πράγμα, η εσωστρέφεια θα χτυπήσει κόκκινα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Κανείς δεν θα λεγε όχι αν αυτά γινόταν το καλοκαίρι..
Αγαπάμε Λιβάι πολύ, ο γιος μες την στεναχώρια είναι! Αλλά η φυγή του μάλλον προς το καλύτερο θα είναι για την ομάδα εκτός των χρημάτων που θα εισπράξει. Είναι μεγάλο το ροστερ και δεν χωράνε όλοι και όπως φάνηκε από πέρυσι η ομάδα δεν μπορεί να παίξει το στυλ της χρονιάς του Νταμπλ. Κοιτά αριστερά, Ελιασον δεξιά Μαρσιαλ κορυφή, δεκάρι οποιον θες...
Ο αποκλεισμός από τη Νοα μας φέρνει πολλά χρόνια πίσω δυστυχώς..οι συνέπειες θα είναι τραγικές…
Ακόμα δεν είδαμε τίποτα…
Κομπόδεμα τα ευρωπουλα, από τη πώληση Γκαρσία και το καλοκαίρι αγορές αριστερού μπακ και εξαριου, από ράφι που να θες σκάλα για να φτάσεις.
Ο Γκαρσία στο τέλος δεν θα πουληθεί, θα μας μείνει αμανάτι και θα αρχίσουν οι απουσίες, τραυματισμοί και τα κόλπα αλλά Ελίασον. Άξιος παίκτης, προσέφερε, καλόν είναι να πουληθεί και να φέρει χρήματα στην ομάδα, όμως όχι με τέτοιους αστείους χειρισμούς και από τις 2 πλευρές. Λυπάμαι τον προπονητή και δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του. Ιστορίες με Πινέδα, Ελίασον, μετά από ΠΑΟ και τώρα με Γκαρσία. Ούτε στον ΠΑΟ του Αλαφούζου δεν γίνονται αυτά.
Δηλαδη καθε παικτης που πιεζει μενει εκτος και παρακαλαμε να δουμε αν θα κατεβασουμε ενδεκαδα...
Αν πιεσουν μαζι καμμια 15αρια δηλαδη το διαλυσαμε το μαγαζι....
Θα ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ή θα τους σοβαρεψουμε εμεις;;;;
Ο Μαρσιαλ κορυφή θα βάλει 15 γκολ ακόμα...
Δώστε τον να τελειώνουμε να συγκεντρωθουμε κάποτε στα παιχνίδια μια το ένα πριν τον βαζελο μια τώρα πριν τον γαύρο του βορρά... Αφού το μυαλό του είναι αλλού και να μείνει δώρο αδωρο θα είναι. Εκτός αν η ομάδα, που περιέργως δεν βγήκε ακόμα ποια είναι, είναι καμμιά Νότινγχαμ ή Ρίο Άβε....εκεί αλλάζει το πράγμα...
Εγώ θα πω μακάρι και επιτέλους....
Τι σοι προταση ειναι αυτη και μαλιστα λεγεται και σοβαρη,και δεν γνωριζουμε την ομαδα που την εκανε.Ο θεος της ΑΕΚ ,να βαλει το χερι του,και δεν εχουμε καμια πληροφορηση ......αν εχει κοσμο ο Αργυρος.
Απορώ με τα σχολια που διαβαζω εδω μεσα.Ειστε καλα ρε παιδες? Που ειναι ο Λιβαι του νταμπλ, τον ψαχνουμε 2 χρονια τωρα. Η ομαδα εχει Μαρσιαλ και Πιερο να τον κσλυψει ανετα φετος και βλεπουμε το καλοκαιρι. Και γιατι νομιζετε πως κατι τρεχει στην ομαδα και ολοι θελουν να φυγουν και θεωριες συνομωσιας και παπαριες? Επειδη στους 30 παιχτες που εχουμε οι 2 δεχτηκαν πολυ καλες προτασεις ( Ελιασον και Λιβαι) και θελουν να φυγουν για Βραζιλια και Ολλανδια? Παραλογο σας φαινετε και αυτο?... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ετσι ειναι πλεον το ποδοσφαιρο παρτε το χαμπαρι. Η ΑΕΚ πανω από όλα. Ολοι οι αλλοι περαστικοι.
Η τάση φυγής των παικτών φέτος (Πινέδα, Ελίασον, Γκαρσία κλπ) είναι αποτέλεσμα του αποκλεισμού από την Ευρώπη. Είναι επαγγελματίες και δεν μεγάλωσαν με την αφίσα του Σαβέφσκι πάνω από το κρεβάτι τους. Αυτή η ομάδα δυστυχώς έκανε τον κύκλο της και πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές το καλοκαίρι... Εγώ ελπίζω ακόμα σε double! ΑΕΚ μόνο!
Οκ.Πολυ καλά είναι τα λεφτά.Το θέμα είναι ότι πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για μια τέτοια πώληση.Δυστυχως,γνώμη μου φυσικά,θα γυρίσουμε σε εποχές μετά Ντέμη.Καταλαβαινετε . Εύχομαι να βγω ψεύτης.
Τίγρη γύρνα!
Και τι σημαίνει ότι πιέζει ο Γκαρσία; Δε ξέρει ότι οι μεταγραφές τελείωσαν και δεν μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε; Δε θα έπρεπε η διοίκηση να απαντούσε με ένα όχι, τέλος, και τα ξαναλέμε το καλοκαίρι; Δε θα έπρεπε να είχε γίνει θέμα καν τώρα. Γιατί θέλουν όλοι να φύγουν;
Γιατι να πουμε οχι ρε αδερφε? Ποτε ξαναπηρες 20 εκατομυρια για εναν παικτη και ποτε θα ξαναπαρεις?
Καλά 20 δεν είναι... αλλά και να ήταν, τι θα τα κάνουμε αυτή τη στιγμή; Αν ήταν νωρίτερα και είχαμε χρόνο να τον αντικαταστήσουμε, ναι, θα ήταν άλλη η κουβέντα. Τέλος πάντων, ας γίνει ό,τι είναι να γίνει και ας ελπίσουμε να βγει σε καλό.
Ο Λιβάι πιέζει γιατί τα χρήματα είναι πολλά περισσότερα από αυτά που παίρνει τώρα. Ο Ηλιόπουλος στην περίπτωση του Πινεδα απέδειξε όταν θέλει να κρατήσει έναν παίχτη, προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή, μπορεί να το κάνει. Άρα ??? αν φύγει ο Λιβάι αυτό θα γίνει με τη σύμφωνη γνώμη προπονητή - προέδρου. Αυτοί αποφασίζουν, αυτοί κρίνονται.
Τελευταία τίποτα δεν είναι προφανές στην ΑΕΚ
PK1990 όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Μη βιάζεσαι, αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσουμε τι έχει στο μυαλό του ο Ηλιόπουλος.
Στη Νότιγχαμ μην πάει και όπου αλλού δεν με νοιάζει .. και δεν το λέω για πλάκα ..
Αποκλείεται να πιέζει, ο πρόεδρος τον ξεπουλάει με το έτσι θέλω για ψύχουλα ώστε να βάλει λεφτά στην τσέπη του, να διαλύσει την ομάδα και να βγάλει τα σπασμένα του καλοκαιριού. Ο παίχτης ΑΕΚτζής γεννήθηκε εδώ θέλει να κάτσει μέχρι τα 38 του.
Κάνε ένα τεστ IQ καλού κακού..
118 έβγαλε.
ΠΑΤΑΤΑ ..........
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ.
Η ΑΕΚ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΙΠΛΆ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ:
1) ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΌ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ (ΚΑΤ' ΕΜΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΛΙΒΑΪ).
2) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Ο ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ ΑΛΜΕΪΔΑ (ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΠΑΙΔΙΑ..) ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΣΙΑΛ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ, ΚΑΘΩΣ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 11ΑΔΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ..
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΪΤΑ ΔΕΞΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΕΚ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.
ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ Ο "ΔΙΚΑΙΟΣ" ΜΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΣΙΑΛ ΣΤΗΝ 11ΔΑ, ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΛΙΒΑΪ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΣΟΓΚΟΛΗΣ)..
ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ!..
ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ, ΑΥΤΗ Η ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ!
Δεν σας κάνει εντύπωση που μόνο δικούς μας παίκτες ζητάνε; Ο Ολυμπιακός με Τζολάκηδες, Κωστούλες, Εσέδες και Ελ Κααμπίδες και δεν σκάνε καν προτάσεις...
Είχε μια ειρωνεία τελικά αυτό το "welcome το AEK" που είπε στον Ελίασον την Κυριακή...
Πιέζει ο έναs μένει εκτός, πιέζει ο άλλοs μένει εκτός . Η ομάδα όμωs την πληρώνει . Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά . Αυτά μόνο μεγάλη ομάδα δεν δείχνουν . Δυστυχώς το πράγμα έχει χαλάσει. Κάτι δεν πάει καλά μέσα στην ομάδα . Όλοι θέλουν να φύγουν ! Μόνο οι οπαδοί παραμένουν πιστοί !
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
Δεν τους εμπνέει εμπιστοσύνη η διοίκηση γιατί περνάει στην ομάδα ότι δεν τους σέβεται ούτε τους παίκτες ούτε τον προπονητή. Πχ δηλώσεις για Στρακοσια, ξέσπασμα Αλμέιδα (οι παίκτες ξέρουν ότι έχει δίκιο για αυτό κ αφιέρωναν σε αυτόν τα γκολ. Στη διοίκηση έδειχναν ότι είναι με τον προπονητή). Κ τώρα η ανακοίνωση ότι εγώ θα έπαιρνα παίκτες αλλά ο προπονητής δεν ήθελε = αν ήσουν παίκτης θα ένιωθες ότι ο προπονητής σε πιστεύει κ δεν καίγεται για μεταγραφές ενώ ο πρόεδρος δίνει τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προπονητή στον κόσμο. Όλοι μας αν ήμασταν παίκτες θα νιώθαμε ότι δε μας στηριζει η διοίκηση,είναι στο κόσμο της ,δημιουργεί θέματα από το πουθενά κ γενικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη
Ρε φίλε ο Λίβαι θέλει εδώ και 2 χρόνια. Δε θυμάστε προπερσυ που του είπε ο Μελισσανίδης ότι εδώ θα κάτσει και άλλο, δε σε αφήνω, θα σε απολαύσουμε πρώτα;
O Levi epiase tavani.. kalos hrisos alla skorer den ine.. as paroun ta lefta kai na ta ependisoun stin omada me pio neous talantouhous.. ftani i 30+ pou erhonte gia ensima
Όλοι πιέζουν για να φύγουν;
Κάτι βρωμάει...
Το παραδέχομαι, εγώ φταίω... αλλά το μεσημέρι είχαμε φασολάδα...
Το ότι η ομάδα έχει δυναμώσει και μπορεί να αποτελεί σταθμό και λόγο να έρθει κάποιος για να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του δεν περνάει από το μυαλό μας;;;
Πρέπει να είσαι ο μοναδικός που βλέπει ότι η ομάδα έχει δυναμώσει. Εγώ θα έλεγα ότι η ομάδα χλευάζετε από εδώ και εκεί. Ακούμε μόνο ότι θέλουν να φύγουν παίκτες και δεν έρχεται κανείς, αν όντως γίνονται προσπάθειες για μεταγραφές και δεν έρχονται αυτό σημαίνει ότι δεν δυνάμωσε πουθενά. Ίσα ίσα..
Αν δεν έχουμε δυναμώσει, γιατί να έρθει ένα παίχτης σαν τον Μαρσιαλ ; Γιατί να προσπαθούμε για παίχτες από το πάνω ράφι και όχι σε Γ Ισπανίας; Κάποτε δεν κοίταζες εκεί ψηλά, οπότε αυτό κάτι σημαινει.Πουλας ακριβά σε μεγάλες ομάδες ,αυτό κάτι σημαίνει.Σκαναρουν τους παίχτες σου μεγάλοι σύλλογοι,αυτό κάτι σημαίνει.Και ο γαύρος που είναι στα τοπ του ας πούμε,έφαγε άκυρα και βολεύτηκε με τόν Πάλμα,τι σημαίνει αυτό;... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Νομίζω ότι οι περισσότεροι, ίσως και όλοι εκτός από σένα βλέπουμε ότι η ομάδα έχει δυναμώσει,δεν πρέπει να ξεχνάμε λίγα χρόνια πρίν που ήμασταν και που είμαστε.
Μήν τα ακυρώνουμε όλα...
Με το παραμικρό τα βάφουμε μαύρα και προσπαθούμε την μαυρίλα να την μεταδώσουμε.
Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ…. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ (ΠΟΛΥ) ΑΡΓΑ
Εμείς φίλαθλοι είμαστε και αγαπάμε την ομάδα μας, αν είναι να πωληθεί ο Λιβάϊ κάποια λεφτά να πάνε στην ενίσχυση της ΑΕΚ μας σε θέσεις που έχουμε ανάγκη, στις δικές μας τσέπες δεν θα μπουν ούτως ή άλλως τα κέρδη
Αυτό ακριβώς. Η πώληση καλώς να γίνει, αλλά και αντίστοιχες αγορες
Εγώ λέω ότι έχουμε γίνει παιδική χαρά...πρώτη φορά ακούμε τέτοια πράγματα.μια ο ένας μια ο άλλος... πραγματικά δηλαδή αν είναι έτσι τον μόνο που νοιάζει να πάρει η Αεκ πρωτάθλημα είναι ο κόσμος της
Όπως πίεζε κι ο Ελιασον, που διέψευσε τα παραμύθια; Αρκεί να μη πέσει το κράξιμο στον Ηλιόπουλο. Σωστα;
Καλώς φεύγει ο Γκαρσία με αυτά τα χρήματα. Θα έπρεπε ήδη να έχει φύγει σε άλλες αντίστοιχες προτάσεις. Με την πώληση αυτή σίγουρα η όποια οικονομική τρύπα υπήρχε θα κλείσει και θα μείνουν και αρκετά χρήματα στον κουμπαρά.
Η απώλεια του Γκαρσία έρχεται βέβαια σε κακό timing, αλλά υπάρχει ο Μαρσιάλ που ξεκάθαρα μπορεί να παίξει τη θέση και να βγει και πολύ πιο ουσιαστικός από τον Γκαρσία. Με αυτόν τον τρόπο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ενεργοποιείται και ο Κοϊτά που αποτελεί παίκτη με προοπτική.
Ας ελπίσουμε απλώς ότι αυτοί οι μήνες ήταν διδακτικοί για τον Ηλιόπουλο και ότι στο εξής θα κάνει ορθότερη οικονομική διαχείριση και θα δίνει παχυλά συμβόλαια σε παίκτες που το αξίζουν. Ας ξεκινήσει από την ανανέωση του Πινέδα.
Συμφωνώ απόλυτα,φίλε! Να πάει στην ευχή της Παναγίας. Όποιος θέλει να μείνει και αγαπάει την ομάδα,να μείνει. Δεν παρακαλάμε κανέναν. Τον ευχαριστούμε,για ό,τι μας προσέφερε,αλλά μας τελείωσε, απ'ό,τι φαίνεται. Έχουμε μονάδες,έχουμε όραμα,έχουμε μέλλον και χωρίς τους φευγατους... Με περισσότερο πείσμα, τσαμπουκά,δίκαιη διαιτησία,λίγη τύχη και ομοψυχία απ' όλους μας,όλα τα μπορούμε!
Ακριβώς όπως τα λες.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ.
Η ΑΕΚ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΙΠΛΆ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ:
1) ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΌ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ (ΠΟΥ ΚΑΤ' ΕΜΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΛΙΒΑΪ).
2) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Ο ΕΜΜΟΝΙΚΟΣ ΑΛΜΕΪΔΑ (ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΠΑΙΔΙΑ..) ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΣΙΑΛ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ, ΚΑΘΩΣ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΟΤΈ ΑΠΟ ΤΗΝ 11ΑΔΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ..
Κ Γαλλία κ Ολλανδία να πάει θα κάνει όργια κ σε 3 μήνες θα τους τον ζητάνε με 35+. Από φέτος που φέραμε επιτέλους το μηχάνημα για την πρόληψη των τραυματισμών τώρα άρχιζε να έρχεται σε καλή φυσική κατάσταση.Στα 15, 17 παιχνίδια που μένουν τα 10,12 είναι ντέρμπι. Με Πιερό κ Μαρσιάλ δύσκολα τα πράγματα
Γιατι με Μαρσιαλ μπροστά και αριστερά Κοιτα; Καλά είμαστε εκεί, πίσω αριστερά έγινε το έγκλημα
ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΆΛΛΟΣ ΡΕΠΌΡΤΕΡ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΑΠΟ ΓΑΛΛΊΑ/ΑΓΓΛΙΑ
Η κατάσταση πλέον είναι για γέλια, αν δεν είσαι οπαδός της ΑΕΚ, αν είσαι οπαδός της ΑΕΚ ειναι για κλάματα. Πουλάμε τον μοναδικο παίκτη μας που δημιουργεί υπεραριθμίες, καθώς πάντα απασχολεί δυο και παραπάνω αντιπάλους, την στιγμή κιόλας που δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Για την ακριβεία φάνηκε τώρα γιατί αποκτήθηκε ο Μαρσιαλ, που θεωρητικά παίζει σε θέσεις που δεν είχαμε πρόβλημα. Ο Αλμέιδα τον έβαζε να παίζει διαρκώς, μπας και βρει ρυθμό και τώρα πιθανόν θα πάει σέντερ φορ αν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεχθεί τελικά να παίξει εκεί, αλλιώς θα πάει ο Πιερό που δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον Λιβάι και σαν τρόπο παιχνιδιού και σαν αξία. Ευτυχώς είχε μείνει έως πέρσι ο "καβούριας" και προλάβαμε να δούμε τον υπερπαίκτη Λιβάι αρκετά χρόνια, δύσκολα θα ξαναδουμε τέτοιο παίκτη να φορά την φανέλα μας. Οι άμπαλοι οπαδοί που κράζανε τον Λιβάι για το πόσες ευκαιρίες χάνει, ξεχνώντας ότι σχεδόν όλες τις δημιουργούσε ο ίδιος, θα δούνε τι σημαίνει ΑΕΚ χωρίς αυτόν. Η ομάδα κινδυνεύει πλέον να μείνει και εκτός 4αδας, αυτή ειναι η γνώμη μου, οπότε και το Χ αύριο το αγοράζω με χαρά και μετά 2 σερί νίκες με τους μικρομεσαίους στην άδεια (ευτυχώς όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα) Οπαπ Αρίνα, μπας και κλείσουμε την χρόνια δίχως άγχος για την 4η θέση. Μάριε, βγάλε και μια ανακοίνωση ότι σε πίεσαν Αλμέιδα&Ριμπάλτα να τον πουλήσεις, μόλις έληξε η μεταγραφική σεζόν και μετά πήγαινε να ρίξεις κανένα τραγούδι.
Τα έλεγες εσύ...αλλά δεν σ άκουγε κανένας!
Ήσουν έτη φωτός μπροστά από όλους μας...
Κόβει εσένα το μάτι σού...
Να μας συγχωρνας φίλε!
Εσύ έκανες πάντα το καλύτερο σε αντίθεση με όλους εμάς...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αυτό ήταν το τέλος της ΑΕΚ...
Καταστραφηκαμε.... Φεύγει ο Γκαρσία....
Δεν σοβαρευομαστε λέω εγώ...
Δεν χάρηκα που φεύγει ο Γκαρσία,αλλά μην αρχίζουμε την μιρλα και τα καρφιά.
Κατηγορω κατηγορώ κατηγορώ... Έλεος πια!
είναι δυνατόν να είσαι ΑΕΚτζής και να λές το Ναό μας " Οπαπ Αρίνα " ???
Πρέπει να σεβόμαστε μερικά πράγματα συνονόματε... Το γράφεις απαξιωτικά εννοώ, λές και μας χαλάνε τα εκατομύρια που παίρνουμε απ την ονομασία.
Ο παίκτης έχει πουληθεί ήδη. Αυτά τα άρθρα βγαίνουν για να δικαιολογηθει η διοίκηση που τον πούλησε σε αυτό το ταιμινγκ.
Τι λες τώρα! και ξέρεις ότι έχει πουληθεί και ξέρεις τον λόγο που βγαίνουν τα άρθρα. Μεγάλο ταλέντο χάνεσαι
αφου εχει πουληθει ηδη αγαπητε φωτεινε παντογνωστη τοτε γιατι ειναι εκανε προπονηση χθες οπως φαινεται στο παρακατω βιντεο ??????
.org/a-1034195/h-proponhsh-th-aek-kai-h-prosarmogh-nearwn-paiktwn-apo-thn-akadhmia-video.htm
https://www.aek365
Άλλοι ΑΕΚ ονειρευόμαστε με το τέλος του γηπέδου, πρωταγωνίστρια σέ Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά από ότι φαίνεται η στραβος είναι ο γιαλός η στραβά Αρμένη ζούμε.
παντως το αντιστοιχο ΑΕΚ365 της Φεγενοορντ 1908..nl (η χρονολογια ιδρυσης) https://1908.nl/artikelen/feyenoord-schakelt-door-en-is-dichtbij-komst-van-levi-garcia το εχει πρωτο θεμα
Και οι περισσότεροι σχολιαστές ελπίζουν ότι το να δώσουν τόσα χρήματα για έναν παίκτη από το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι παρά απλώς μια κακόγουστη φήμη κι ότι η ομάδα τους δεν πρόκειται να κάνει μια τέτοια εξωφρενική κίνηση.
Καλά κάνει.
Ο παίκτης έχει πουληθεί ήδη. Αυτά τα άρθρα βγαίνουν για να δικαιολογηθει η διοίκηση που τον πούλησε σε αυτό το ταιμινγκ.
Αν ισχύει κ έχει πρόταση από ομάδα που παίζει Τσάμπιονς λιγκ καλά κάνει κ θέλει να πάει.Αλλα δεν εμπιστεύομαι ακόμα τη διοίκηση.Δηλ αν η πρόταση είναι 12,14 θα μας το έλεγαν;
Χαχαχαχα
ς πιεζε.."
"Αναγκαστηκαμε..μα
Όλοι οι παίχτες αξίας πιέζουν για να φύγουν από την ομάδα μοντέλο του Ηλιόπουλου που χτίζεται για το μέλλον.
Μήπως γιατί όλοι οι παίχτες έχουν καταλάβει ότι τελείωσε η περίοδος χάρτιος και γνωριμιών κι ότι από δω και πέρα δε θα παίζουν οι ''παλιοί'' αλλά όποιοι αποδίδουν?
Ελίασον Πινέδα πάντως δεν τους βλέπω φευγάτους, ο ένας ανανέωσε καλοκαίρι και για επιχειρηματικούς σκοπούς προσπάθησε να φύγει, ο άλλος ανανεώνει τώρα.
Κ ο Πινέδα κ ο Ελιασον είχαν ανανεώσει αλλά ήθελαν να φύγουν μετά από κιγο.
Ανανέωσαν = αύξησαν κατά πολύ το συμβόλαιο τους.Παλι θα ζητήσουν να φύγουν αν έρθει πρόταση. Αν τελείωνε φέτος κανείς δε θα ανανέωνε γιατί έχουν προτάσεις με περισσότερα.
Καλώς ήρθατε στον πλανήτη Γη. Θα σε εντυπωσιάσω αλλά αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου. Όταν κλείνει ο κύκλος τους και έχουν προτάσεις από μεγαλύτερα πρωταθληματα και με περισσότερα χρήματα θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Που ζείτε ορισμένοι στο 1980?
Πριν από τέτοιο ματς γινόμαστε κ@λ@ς πάλι, πως τα καταφέρνουμε έτσι ρε φίλε;;;; Δηλαδή αν περνούσε το ματς κ μετά γινόταν η όλη φάση θα μας κούμπωνε;;;; Την τρέλα μου μέσα!!!!!! Όλα στραβά...
Ε διευρεσε ρε φίλε. και μετά ή θα έλεγες ψέματα ότι πχ τραυματίστηκε ή θα το επιβεβαιώνες
Σκεφτόμουν συχνά τελευταία πόσο λάθος ήταν που δεν τον είχαμε δώσει πέρυσι το καλοκαίρι. Βέβαια αν το είχε κάνει η ΠΑΕ, μετά από μια τόσο καλή σεζόν και το πρωτάθλημα η γκρίνια θα ήταν τεράστι ( παραδέχομαι ότι κι εγώ μάλλον θα γκρίνιαζα τότε ). Εκ τότε κατηφόρα . Μεγαλύτερη απουσία είναι ο Πόνσε παρά η πιθανή Αποκριά του Λιβαι.
Αν ισχύει η πρόταση, είναι η στιγμή να φύγει. Με αυτά τα χρήματα το καλοκαίρι μπορεί να έρθει κάτι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καλύτερο.
Ο Λίβαι ότι ήταν να δώσει το έδωσε , πλέον δε βοηθάει το ίδιο και απλά χάνει συνεχώς αξία .
Πακετάρισμα και στο αεροδρόμιο!
Θελει προσοχη... Ειναι ευθραστος. Την ταμπελα μην ξεχασουμε...
Από τότε που άλλαξε η διοίκηση έχει χαθεί τελείως η μπάλα
θα ξεμείνει και θα φύγει ελεύθερος στο τέλος όπως τόσοι άλλοι...
Στο καλό τον ευχαριστούμε και καλή συνέχεια να έχει στην καριέρα του.
Με τέτοια εξαιρετική πρόταση ακόμα εδώ είναι.
???
Μου μυρίζει διάλυση. Πινέδα, Ελίασον, Γκαρσία, Αλμέιδα θέλουν να φύγουν. Δεν ξέρω τι φρούτο είναι αυτός ο Ηλιόπουλος αλλά τους δουλεύει όλους ψιλό γαζί!!
Με κορδέλα...αλλά να έρθει στην θέση του...όπου υπάρχουν πρωταθλήματα
Δώστε τον επιτέλους.
Έχει κλείσει ο κύκλος του , δεν μπορεί άλλο. Μπορούμε επιτέλους να πάμε παρακάτω με καλύτερο επιθετικό στο μέλλον...δεν είναι το Φορ διαφοράς που πιστεύατε όλοι. Μια καλή σεζόν σε 5 χρόνια έχει και αυτή είναι μισή.