Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι ο νέος Σούπερμαν θα είναι ο Χένρι Καβίλ, τον οποίο τον έχουμε δει στην σειρά «Τhe Tudors» και σε διάφορες άλλες ταινίες. Αφού όμως ο Σούπερμαν βρέθηκε, τώρα πρέπει να βρεθεί και η κατάλληλη Λόις Λέιν που θα σταθεί στο πλάι του.
Πέντε είναι οι γυναίκες που κονταροχτυπιούνται. Η Κίρστεν Στιούαρτ από το Twilight και η Τζέσικα Μπίελ (φωτο) θεωρούνται τα φαβορί, αν και η πρώτη έχει κι άλλες προτάσεις.
Στον κατάλογο με τις «Λόις Λέιν» βρίσκονται και η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, η Νταϊάνα Αγκρόν και η Μαλίν Άκερμαν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
