Στο νέο «The Podcast» του aek365 Κώστας Κετσετζόγλου, Ηλίας Τομαράς και Θοδωρής Καρβουνιάρης συζητούν για τις καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ. Πώς φτάσαμε στον θρίαμβο της ενότητας και τι σημαίνει η παραμονή Αλμέιδα. Η κουβέντα πάει φυσικά στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας αλλά και τα νέα διαιτητικά παρατράγουδα που (φυσικά) δεν είδε ο Λανουά. Τέλος γίνεται αναφορά στα μεταγραφικά και την υπόθεση του αριστερού μπακ.
Ακούστε εδώ:
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Κακώς συζητάμε μόνο για αριστερό μπακ. Αν δεν το έχουν καταλάβει στην ομάδα δεν έχουμε ούτε δεξί εξτρέμ μετά την απενεργοποίηση του Eliasson. Lamela δεξί εξτρέμ δεν υπάρχει. Όσες φορές έχει παίξει εκεί είναι σαν να παίζουμε χωρίς δεξί εξτρέμ. Μόνο με τον Paolo δεξιά δεν βγαίνει σεζόν... Δεν μπορώ να καταλάβω πιο το νόημα να κάθεται ο Eliasson στον πάγκο χωρίς να έχουμε σκοπό να τον χρησιμοποιήσουμε! Ή είναι επαγγελματίας και όσο βρίσκεται στην ομάδα θα παίζει όπως ο Pineda ή αν δεν έχει το μυαλό του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εδώ τον αφήνεις μαζί με τον Stankovic να κάνουν προπονήσεις μέχρι να πωληθεί. Όπως και να έχει όμως μας έχει στοιχίσει πολύ η απουσία του Eliasson όλο αυτό το διάστημα. Με τον Παναθηναϊκό ( και όχι μόνο ) ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές το πρόβλημα της ΑΕΚ να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα από τα άκρα. Τα εξτρέμ μας και τα μπακ μας ανύμπορα να κάνουν έναν συνδιασμό ή μια ατομική ενέργεια.