Ο Μάριος Ηλιόπουλος κατά την συνέντευξη Τύπου για την παραμονή Ματίας Αλμέιδα ειπε λίγα και καλά με την ΠΑΕ ΑΕΚ να δημοσιευ ένα σχετικό βίντεο.
Σε αυτό το απόσπασμα ξεχωρίζει η ατάκα για το γυαλί το οποίο όπως είπε όχι μόνο δεν ράγισε αλλά είναι και αλεξίσφαιρο ενώ στο φινάλε των όσων ανέφερε σηκώθηκε και αγκάλιασε τον Αργεντινό προπονητή. Θυμίζουμε νωρίτερα Ματίας Αλμέιδα και Μάριος Ηλιόπουλος μίλησαν και ξεκαθάρισαν πως τα βρήκαν σε όλα και συνεχίζουν μαζί, με την ΑΕΚ να είναι πιο ενωμένη από ποτέ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


ΜΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ .... ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ....!!!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΜΑΤΙΑΣ... ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΗΚΑΝ.... !!!!!!