Το δικό του σχόλιο, αλλά και το ρεπορτάζ από την συνέντευξη Τύπου Ηλιόπουλου-Αλμέιδα, μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.
Αφού αναφέρθηκε στις δηλώσεις των δύο πρωταγωνιστών κατά την ανακοίνωση της απόφασης, ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως δόθηκαν οι απαραίτητες εγγυήσεις από τη διοίκηση και τον Μάριο Ηλιόπουλο στον «Πελάδο», αλλά και τον Ριμπάλτα, με την κρίση της ομάδας να τελειώνει εδώ!
Μεταξύ άλλων, εξέφρασε την άποψή του πως η εν λόγω απόφαση ήταν μια ανατροπή, με βάση το κλίμα, τις δηλώσεις του Αλμέιδα μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και της πολυπλοκότητας των ζητημάτων, ωστόσο, η συζήτηση που έγινε με ειλικρίνεια και χωρίς να κρυφτεί τίποτα μεταξύ τους, άλλαξε το κλίμα.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο 4ωρο ραντεβού του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ με τον Αλμέιδα, αλλά και τις συνομιλίες που είχε με τον Ριμπάλτα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Κάποτε θα τα μάθουμε όλα, ή μπορεί και τίποτα παραπάνω. Κάνω μια σπέκουλα ότι Ματίας και Ριμπάλτα είχαν θέσε στο παρελθόν και κατ ιδίαν στον Ηλιόπουλο τα ζητήματα κι επειδή στην ουσία δεν άλλαξε κάτι αλλά και με αφορμή την αχρείαστη συνέντευξη του Ηλιό τρεις μέρες πριν από ντέρμπι που δημιούργησε κάποια προβλήματα, ο Αλμέιδα αποφάσισε να κάνει δημόσια το άνοιγμα για να τεθεί αμετάκλητα ο πρόεδρος προ των ευθυνών του.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Από εκεί και πέρα, επειδή πιστεύω ότι ο Ηλιόπουλος και το περιβάλλον του παρακολουθούν τα μέσα και τις σελίδες που πρόσκεινται στην ΑΕΚ, αφουγκράστηκαν την αντίδραση του κόσμου, την επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας να παραμείνει ο Αλμέιδα και το πόση πίεση θα έπεφτε πάνω στον ίδιο τον Ηλιόπουλο για αμεσότερα του άμεσου αποτελέσματα μετά την όποια απομάκρυνση Αλμέιδα, και έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μείνει ο Ματίας. Επειδή του σούραμε πολλά και ως επί το πλείστον δικαίως, τον πόντο να του τον δώσουμε σε αυτό το σημείο.
Η φάση είναι ότι μετά από τέτοιες κρίσεις στο τέλος ή πέφτεις σε βαθιά εσωστρέφεια, ή βγαίνεις δυνατότερος από ποτέ. Εμείς πλέον βγαίνουμε από αυτή την ιστορία πιο δυνατοί και ενωμένοι!
ΑΕΚάρα για πάντα, παντού και πάντα!
Μεγαλώνεις Φοίνικα και συ και συντηρητεύεις...
Υπογραφή : Ένας μεγάλος σε ηλικία
Να είναι καλά ο Μήτσος Φοίνικα να του δίνει χρόνια!!
Εσύ καταλαβαίνεις τι λέω!
Υποχρέωση του φιλε μου σαν εγγυητής της νέας κατάστασης
Σταματα να φερεσαι σαι έφορος της κατω Τραχανοπλαγιάς!!! Μη γινεσαι η μετεμψύχωση του Τροχανά. Μαθε πως σκέφτεται ο Αεκτζής!!!Την επόμενη φορά που θα δημιουργήσεις πρόβλημα στον αδερφό μας, κοίτα να έχεις βρει και αγοραστή!! Φαντάζομαι ότι κατάλαβες πως υπάρχουν κάποιες ελάχιστες στιγμές στη ζωή που αισθήματα - χρημα: 1-0
ΜΟΝΟ ΑΕΚΑΡΑ ΡΕ Κ@¥ΦΑΛΕΣ...!!!
Μίλησε ο λαός της ΑΕΚΑΡΑΣ αν μη τι άλλο τώρα τα πουταν@κια θα κρυφτούν
Επι τελους ,μια φορα που το συμφερον της ΑΕΚ και η λογικη ,υπερισχυσαν
εγωισμων και φιλοδοξιων.
Μπραβο και συνχαρητηρια σε οσους εργαστηκαν γι¨"αυτο
¨"Βλακας δεν ειναι αυτος που κανει λαθη, βλακας ειναι αυτος που δεν διορθωνει τα λαθη του"Παμε ΑΕΚΑΡΑ,!!!!